ayisiken
Iron
potasyum : muz cart curt potasyumlu meyveler yemek ıse yarıyor mu cıdden

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kral sadece potasyum değil su ve koşu gibi şeyleride ekleyerek yaparsan ödem atimina yardımcı oluyor diye biliyorum yani yüzdeki puffy görüntüyü yok etmede işe yarıyorpotasyum : muz cart curt potasyumlu meyveler yemek ıse yarıyor mu cıdden
![]()
ben de oyle bılıyorum da işe yarıyıp yaramadıgını merak edıyorum eyw yazdıgın ıcınKral sadece potasyum değil su ve koşu gibi şeyleride ekleyerek yaparsan ödem atimina yardımcı oluyor diye biliyorum yani yüzdeki puffy görüntüyü yok etmede işe yarıyor
evet reıs bılıyorum kemık yok bosa ugrasmayas gerek var mı potasyum bı sıke yarıcak mı gıbısınden sordumObez değilsen ve yüzün tombul duruyorsa yüzünde kemik yoktur dayi potasyum falan copelemeye gerek yok illa yardimci oluyodurda yuzunde kemik olsa bunlardan medet ummazsin
Bence kemigin falan pek bi olayi yok boneless olup deli yakisikli olan insanlarda var harmony ve features asil olayevet reıs bılıyorum kemık yok bosa ugrasmayas gerek var mı potasyum bı sıke yarıcak mı gıbısınden sordum
cırkın oldugumu dusunmuom bana gore en onemlı seylerden bırı sosyallık amk asırı sosyal degilim asosyel falanda degılım tip de onemsız demıyorum tabıBence kemigin falan pek bi olayi yok boneless olup deli yakisikli olan insanlarda var harmony ve features asil olay
sosyal olmak icin ozguvenli olcaksin her turlu arkadas cevresi kari kiz bulursun sadece yakisikliysan red yeme ihtimalin azalircırkın oldugumu dusunmuom bana gore en onemlı seylerden bırı sosyallık amk asırı sosyal degilim asosyel falanda degılım tip de onemsız demıyorum tabı
%90 cope sosyal medyada manyak abartılıyor millet spora başlıyor kardiyo yapıyor kalori açığina giriyor sonra he amk günde 10 muz yedim 3 litre hindistan cevizi suyu içtim debloat taktiği %20 yağ oranı olan lavuklarda bunlara inanıyor. bunun dışında kemik yapın iyiyse her türlü hatların oldukça belirgin oluyor zaten yağ oranın düşükse ve ortalama sağlıklı bi yaşantın varsa ödem o kadar oluşmazpotasyum : muz cart curt potasyumlu meyveler yemek ıse yarıyor mu cıdden
![]()
evet Salaklık etmepotasyum : muz cart curt potasyumlu meyveler yemek ıse yarıyor mu cıdden
![]()