potasyum hk

ayisiken

ayisiken

Iron
potasyum : muz cart curt potasyumlu meyveler yemek ıse yarıyor mu cıdden
:unsure:

Kral sadece potasyum değil su ve koşu gibi şeyleride ekleyerek yaparsan ödem atimina yardımcı oluyor diye biliyorum yani yüzdeki puffy görüntüyü yok etmede işe yarıyor

Kral sadece potasyum değil su ve koşu gibi şeyleride ekleyerek yaparsan ödem atimina yardımcı oluyor diye biliyorum yani yüzdeki puffy görüntüyü yok etmede işe yarıyor
ben de oyle bılıyorum da işe yarıyıp yaramadıgını merak edıyorum eyw yazdıgın ıcın

Obez değilsen ve yüzün tombul duruyorsa yüzünde kemik yoktur dayi potasyum falan copelemeye gerek yok illa yardimci oluyodurda yuzunde kemik olsa bunlardan medet ummazsin

• +1
Reactions: orhanhic
Obez değilsen ve yüzün tombul duruyorsa yüzünde kemik yoktur dayi potasyum falan copelemeye gerek yok illa yardimci oluyodurda yuzunde kemik olsa bunlardan medet ummazsin
evet reıs bılıyorum kemık yok bosa ugrasmayas gerek var mı potasyum bı sıke yarıcak mı gıbısınden sordum

evet reıs bılıyorum kemık yok bosa ugrasmayas gerek var mı potasyum bı sıke yarıcak mı gıbısınden sordum
Bence kemigin falan pek bi olayi yok boneless olup deli yakisikli olan insanlarda var harmony ve features asil olay

Bence kemigin falan pek bi olayi yok boneless olup deli yakisikli olan insanlarda var harmony ve features asil olay
cırkın oldugumu dusunmuom bana gore en onemlı seylerden bırı sosyallık amk asırı sosyal degilim asosyel falanda degılım tip de onemsız demıyorum tabı

cırkın oldugumu dusunmuom bana gore en onemlı seylerden bırı sosyallık amk asırı sosyal degilim asosyel falanda degılım tip de onemsız demıyorum tabı
sosyal olmak icin ozguvenli olcaksin her turlu arkadas cevresi kari kiz bulursun sadece yakisikliysan red yeme ihtimalin azalir

%90 cope sosyal medyada manyak abartılıyor millet spora başlıyor kardiyo yapıyor kalori açığina giriyor sonra he amk günde 10 muz yedim 3 litre hindistan cevizi suyu içtim debloat taktiği %20 yağ oranı olan lavuklarda bunlara inanıyor. bunun dışında kemik yapın iyiyse her türlü hatların oldukça belirgin oluyor zaten yağ oranın düşükse ve ortalama sağlıklı bi yaşantın varsa ödem o kadar oluşmaz