Potasyum klorürü nasıl almalıyım?

ben de az önce baktım sırf dış görünüşü böyle olduğu için almayacağım

ben de az önce baktım sırf dış görünüşü böyle olduğu için almayacağım
adamlarla iletişime geçtim sorun olmaz dediler

adamlarla iletişime geçtim sorun olmaz dediler
Nasıl yani alıp yemeğe falan 1 çay kaşığı atıcan mı dediler .nasıl kullan dediler

Nasıl yani alıp yemeğe falan 1 çay kaşığı atıcan mı dediler .nasıl kullan dediler
Suyla karıştırıp

Ney, he potasyum sitrat olduğunu görmedim ve neden ?
böbrek sağlığı için en iyisi o çünkü gramaj olarak çok daha pahalı olmasının sebebi de, günlük serving cost 19 tl oluyor maks bahsettiğim ile, koymaz o kadar.

• Woah
Reactions: menas
Suya karıştır damarina enjekte et. Saka biyana dusuk sodyum ve yuksek potasyum debloat eder ama resistanfe olabilir diyolardi dikkat et bizim bloated gözükme nedenimiz low hyoid bone , subhuman kısa mandible ramus falan

• Hmm...
Reactions: menas
Suya karıştır damarina enjekte et. Saka biyana dusuk sodyum ve yuksek potasyum debloat eder ama resistanfe olabilir diyolardi dikkat et bizim bloated gözükme nedenimiz low hyoid bone , subhuman kısa mandible ramus falan
Tuzu düşürmessen olmaz ratio da alman lazım sürekli düşürürsen sodyumu olut öylr

böbrek sağlığı için en iyisi o çünkü gramaj olarak çok daha pahalı olmasının sebebi de, günlük serving cost 19 tl oluyor maks bahsettiğim ile, koymaz o kadar.
benım bobrekler fenasal sıkıntılı hıc kullanmamam mı gerek

benım bobrekler fenasal sıkıntılı hıc kullanmamam mı gerek
kanka fenasal sıkıntı dicek kadar kötü ise doktora danış aman böbreklerin iflas etmesin

Eski orgu özledim amk eskilerden stuntmike maarda angutoid kaldi buraya ugrayan

Users who are viewing this thread

Back