Xavier
5'11 Chadlite
Yandan HTN önden CL olduğumu duyurmuş bulunmaktayım. Pp ile kendimin pek uyuşmadığını fark ettim ondan dolayı ppye ve bioya beni anımsatan bir şeyler koydum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
aga seninde hemen gotun kalktiYandan HTN önden CL olduğumu duyurmuş bulunmaktayım. Pp ile kendimin pek uyuşmadığını fark ettim ondan dolayı ppye ve bioya beni anımsatan bir şeyler koydun.
Yok la az önce trueratemede rateledileraga seninde hemen gotun kalkti
o subreddit degil mi aqYok la az önce trueratemede ratelediler
Eveto subreddit degil mi aq
olm onlar bpci falan degil zihinsel engelliEvet
Olsun olm hardmax yapmadan önce düşük veriyorlardı malar vs olunca yükselttilerolm onlar bpci falan degil zihinsel engelli
sen su an doxxlanan resmin gibi degil misin yaniOlsun olm hardmax yapmadan önce düşük veriyorlardı malar vs olunca yükselttiler
Kanka tanımıyolar yeni arkadaşlarım o resimden benisen su an doxxlanan resmin gibi degil misin yani
on profili pmden atsanaKanka tanımıyolar yeni arkadaşlarım o resimden beni
Kanka yan profili atarken bile 2 kere düşündüm ön profili kimseye atmıyorum yakında reveal yapma ihtimalim var o ara görürsünon profili pmden atsana
olm yani atmaktan ne farki varKanka yan profili atarken bile 2 kere düşündüm ön profili kimseye atmıyorum yakında reveal yapma ihtimalim var o ara görürsün
Yandan tanımak zor önden tanımak daha kolay biriniolm yani atmaktan ne farki var
ben trde bile degilim ki amk sokakta gorsem bide napicam sanaYandan tanımak zor önden tanımak daha kolay birini
Ondan değil olm sitenin databesinde durmasını istemiyorumben trde bile degilim ki amk sokakta gorsem bide napicam sana
hizliresim kullan agaOndan değil olm sitenin databesinde durmasını istemiyorum