PRIMAL DIET & BEING GAY

So it seems like it's more of a question of do you cope or do you try to fight an uphill battle and live it, and you found a good way to cope. I can understand that. Trying to be something you were not born to be is irrational.
I would have an easier time if I didn't try.
But you can't choose for me, and I can't choose for you. And I respect that choice, whatever it is.
its not cope its a solution
IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING.
kirino smirk cute piccy GIF

• +1
Reactions: Deleted member 328836
IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING.
Have a good night!

IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING.
Weird gay little faggot

Если вы сможете предоставить мне НАУЧНЫЕ доказательства того, что первобытная диета может «излечить» гомосексуальность, я проведу эксперимент и перейду на строго первобытную диету (предложения по блюдам приветствуются), и мы посмотрим, что получится.

@IAMNOTANINCEL
How the fuck is this even connected?🤣

that's okay, don't try to prove other people that ur not

Basically your fucked being gay is determined when you're a fetus I know how hard this is to accept (I'm gay) but there is no escaping this
Youwillnevernotbegay