IAMNOTANINCEL
Emerald
its not cope its a solutionSo it seems like it's more of a question of do you cope or do you try to fight an uphill battle and live it, and you found a good way to cope. I can understand that. Trying to be something you were not born to be is irrational.
I would have an easier time if I didn't try.
But you can't choose for me, and I can't choose for you. And I respect that choice, whatever it is.
IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING. IM. NOT. FUCKING. COPING.