FaithAse
local cowboy
1 yıllığına girişsem şu işe ascendlermiyim yoksa aynı kalırmıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Aynı kalmazsın dahada fakirleşir öyle aynı kalırsın ama avatar coolmuş çalarım senden onu1 yıllığına girişsem şu işe ascendlermiyim yoksa aynı kalırmıyım
ryggron gibi elemanların ascendlemesi tamamen cope muAynı kalmazsın dahada fakirleşir öyle aynı kalırsın
clint fanı dogdum öyle öleceğimAynı kalmazsın dahada fakirleşir öyle aynı kalırsın ama avatar coolmuş çalarım senden onu
16Kaç yaşındasın
Her türlü değişim olmaz da yaşını merak ettiğimden sordum
bilader ben seni irl taniyorum galiba cok yakınlarımdan birisin hatta umarım o degilsindir fena dassak gecerim yoksaKaç yaşındasın
nerelisin hocabilader ben seni irl taniyorum galiba cok yakınlarımdan birisin hatta umarım o degilsindir fena dassak gecerim yoksa
nerden tanıdın mesela amk adam bi şey bile demedibilader ben seni irl taniyorum galiba cok yakınlarımdan birisin hatta umarım o degilsindir fena dassak gecerim yoksa
nerelisin hoca
yazma stili aynı cocukla ve aynı pp kullaniyor baska bi platformdadanerden tanıdın mesela amk adam bi şey bile demedi
olum valla soruyom yaView attachment 4342675 boku cıktı ama sarıyor hala
adı ney elemanın ben olabilirim harbiyazma stili aynı cocukla ve aynı pp kullaniyor baska bi platformdada
ya ergenlıkte ne yaparsan yap ascendlersin kafasındayım sorudm sdcHe amk he ascendlersin 8mm maxilla projection kazanicaksin raw meat yeyip
adı ney elemanın ben olabilirim harbi
Nerelisin la benim yakınlarımda org kullanan olma ihtimali sanmıyorumbilader ben seni irl taniyorum galiba cok yakınlarımdan birisin hatta umarım o degilsindir fena dassak gecerim yoksa
adın s ile başlıyosa dogru kisisindir knkNerelisin la benim yakınlarımda org kullanan olma ihtimali sanmıyorum
Yok hayır değilim iyikiadın s ile başlıyosa dogru kisisindir knk
amk yarım saatir bana diyon sanıyom ya ttyide açmadımadın s ile başlıyosa dogru kisisindir knk
müslüman olmama rağmen allahına sövesim geldi senindeğilim kanka fatih adım keremi tanıyorum sadece forumdan
aAJFJFJAIAURHEIQOAKDKD amk diyom bende bu adam ne diyo buna sormamış kiamk yarım saatir bana diyon sanıyom ya ttyide açmadım
söv nolcakmüslüman olmama rağmen allahına sövesim geldi senin
kanka valla uykudan yenı uyandım mallık yaşandımüslüman olmama rağmen allahına sövesim geldi senin
Haykırdım amk akşam akşamaAJFJFJAIAURHEIQOAKDKD amk diyom bende bu adam ne diyo buna sormamış ki
Paran varsa dene gör1 yıllığına girişsem şu işe ascendlermiyim yoksa aynı kalırmıyım
illa faydasını görürsün mal mal boklar yiyeceğine düzgün yeterli sağlıklı beslen zart zurt primalı bilmem1 yıllığına girişsem şu işe ascendlermiyim yoksa aynı kalırmıyım
Aga 1 ay denedim et ve yumurtadan bıkmaya basladim canim fena carb cekti ve yeterince yiyemedim kilo verdim klasik gymbro diyetine dondum suan1 yıllığına girişsem şu işe ascendlermiyim yoksa aynı kalırmıyım
Olum herifin nickte fatih yazıyo zaten amkmüslüman olmama rağmen allahına sövesim geldi senin
Sence1 yıllığına girişsem şu işe ascendlermiyim yoksa aynı kalırmıyım
Buna yanıt verdimde vermemişclint fanı dogdum öyle öleceğim
Eskiden telefonda six Guns diye bir kovboy oyunu vardı,şarkı açıp dinlerdim hala aklımdaBenim playlistte dollar trilogy müzikleri var 1-2 sene önce bende deli gibi izliyodum kovboy filmleri 300 saat rdr2 var![]()
Banane yarramEskiden telefonda six Guns diye bir kovboy oyunu vardı,şarkı açıp dinlerdim hala aklımda
kucuklukten beri sürekli açar açar izlerimBenim playlistte dollar trilogy müzikleri var 1-2 sene önce bende deli gibi izliyodum kovboy filmleri 300 saat rdr2 var![]()
ben de lvbel c5 uzi falan dinliyom iştekucuklukten beri sürekli açar açar izlerim