ascendantwill
A
Porofilimi açtım beyler artık private değil @Atsizz ve orospu Mike dışı herkesi beklerim @Serialsuicide @Auchelius @Resistance. @retardedlipos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Açtımyazı yazmayı aç amg
profili açBanada bir seyler yazın bende bir insanım
yaziyimmi bebisBanada bir seyler yazın bende bir insanım
Kürt lobisi seni infaz videonu telegramda yayinlaycaktir
@Serialsuicide önderliğinde selo başkanımızın askerleriyiz
Kürt lobisi seni infaz videonu telegramda yayinlaycaktir
Doğru cevabı vermiş aslan kürdüm hemen bu elemanı kendi yanımıza almamız lazım @ascendantwill @Serialsuicide @why not me?View attachment 4575860
anlaşıldı birader @süleyman_soylu
Kıdemli üye olarak onay veriyorumDoğru cevabı vermiş aslan kürdüm hemen bu elemanı kendi yanımıza almamız lazım @ascendantwill @Serialsuicide @why not me?
@Resistance.
krtleri bu subdanDoğru cevabı vermiş aslan kürdüm hemen bu elemanı kendi yanımıza almamız lazım @ascendantwill @Serialsuicide @why not me?
@Resistance.
Burda baba da biziz paşada sen kimi nereden kovuyorsun lankrtleri bu subdan
View attachment 4575873
krtleri bu subdan
View attachment 4575873
Türk lobisi güçleniyor. Bir bakmışsın suriye olmuş subBurda baba da biziz paşada sen kimi nereden kovuyorsun lan
kanka amk bu editleri ilk attığınız zaman 2 gün sonra kürtler çok fena götten yedi aq atmayın daha
İsmi zaten recai iskender amkBu adamı görünce aklıma recai iskender geliyor amg
Ne anlamda gotten yedi lobimiz güçlüdürkanka amk bu editleri ilk attığınız zaman 2 gün sonra kürtler çok fena götten yedi aq atmayın daha
subda güçlüyüz elhamdülillahNe anlamda gotten yedi lobimiz güçlüdür
Sen ne ara kürt oldun abisubda güçlüyüz elhamdülillah
ama rojavada ki kardeşlerimiz biraz sert günler geçiriyor
olum jahrein izliyo lan threadi amk dava edicek yasasın türkiyeSen ne ara kürt oldun abi
org lobisi olarak destek gonderin erzak vb. kardeşler aç kalmasın✌subda güçlüyüz elhamdülillah
olum jahrein izliyo lan threadi amk dava edicek yasasın türkiye
La hewal sende Kürtsün yaptıkların bende biz yanarsak sende yanarsın taraf değiştirme öyle hızlıolum jahrein izliyo lan threadi amk dava edicek yasasın türkiye
Sus atsız isme bak amk atsız ne abi köyde eşek sike sike At a muhtaç kalmışSUYUN ISINDI AMK KÜRDÜ
ALLAHIM SEN HAVALARI ISIT DAGDAKI KARDESLERIM USUYORsubda güçlüyüz elhamdülillah
Aramızdaki hain benmiydim yoksahewal hamile demek olum heval dost
View attachment 4575935
performatif kürtAramızdaki hain benmiydim yoksa
BACI VARDIR BACISus atsız isme bak amk atsız ne abi köyde eşek sike sike At a muhtaç kalmış
hewal hamile demek olum heval dost
View attachment 4575935
Olm ben kürdüm ben bunu bilmiyom sen nasıl biliyon amkhewal hamile demek olum heval dost
View attachment 4575935
At avrat silah sende 3 de yokBACI VARDIR BACI
Oovvv yieee mididenyoOlm ben kürdüm ben bunu bilmiyom sen.nasıl biliyon amk
Hakiki kürttür @maarda gerçek adı arda falan değildir Abdullah ilk ismi diğer isimlerinden güvenlik sebeplerinden bahsetmeyecem ama kendisi gabar dağından şehre inmiştirOlm ben kürdüm ben bunu bilmiyom sen.nasıl biliyon amk
iş adamı larplıyo normalde full time teröristHakiki kürttür @maarda gerçek adı arda falan değildir Abdullah ilk ismi diğer isimlerinden güvenlik sebeplerinden bahsetmeyecem ama kendisi gabar dağından şehre inmiştir
Sus çok fazla bilgi sizdirmaiş adamı larplıyo normalde full time terörist
@Resistance. knk bisey aciklayak miOlm ben kürdüm
Göt şunu gördüysen niye rep atmadın
@Resistance. knk bisey aciklayak mi
ez kurmanje (buyuk ihtimalle)@Resistance. knk bisey aciklayak mi
Kunate ne amk kuntennim öyle bi demişsin japon anime kızı gibi amk Kuna-teee chanez kurmanje (buyuk ihtimalle)
Kunate
Ben çeyrek kürdüm buraya katılmak istiyorum türklükten hayır görmedim hicKürt lobisi seni infaz videonu telegramda yayinlaycaktir
Bilen bilir dağda kışın 31 çeken bi terörist vardı kameralara yakalanmıştı o @maarda dirMaarda dağdaki kürtlere kür planlaması yapılması için tutulan özel eğitimli birisidir bu bilgiyi verdiğim için beni kaybedebilirler
Ben çeyrek kürdüm buraya katılmak istiyorum türklükten hayır görmedim hic