googlegemini
Iron
nasıl hediyemi beğendin mi
bir şey yapamzlar yaa
bir şey yapamzlar yaa

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

Bir şey yapmadıolm çocuk sana napti amk
Banada öğretsene burdan birilerini sakalicamBir şey yapmadı
Ona ders vermek istedim internette bilgilerini paylaşmasın diye çok lakayt davranıyordu
Artık daha dikkatli olur
Keremi mi diyon o mala çok şey yapılırda neyseBanada öğretsene burdan birilerini sakalicam
Adı t ile başlayıp k ile biten birini
İstediğiniz userin amına koyma guidesi gelir mi yazar mısınKeremi mi diyon o mala çok şey yapılırda neyse
Kanka yapmayın böyle şeyler aq yazık
Tamam çocuk bir hata yapmış olabilir ders vermek istiyor olabilirsin ama bu şekilde de olmaz
Ayıp, aynısı sana yapildigi taktirde iyi bir yerde olsan korkudan muhtemelen forumu terk ederdin. Kendinize yapılmasını istemeyeceğiniz şeyleri başkasına yapmayın
ŞQŞHPWŞGPSĞCĞW kanka bu mal napti acaba kime salak soyadimi demirel sanıyo ŞAŞPQŞBLWMX@atess yerum lan seni buz kedisi nasilda replemis
soyadimi demirel sanıyo ŞAŞPQŞBLWMX
kanka sikintili misin sen amk wlhşwlvpspxğaHala kaşınıyor amk tamam anlaşıldı
Yaw sizin yüzünüzden yanlış adama gidecek org haberlere çıkacak amk serialla ascendanti dogudan büyük şehire tahsil edecekler sorgu içinŞQŞHPWŞGPSĞCĞW kanka bu mal napti acaba kime salak soyadimi demirel sanıyo ŞAŞPQŞBLWMX
Amk biz ne alakaYaw sizin yüzünüzden yanlış adama gidecek org haberlere çıkacak serialla ascendanti dogudan büyük şehire tahsil edecekler sorgu için
Ates doxlaniyo bari citirindan bölge doxx atalım dedik hatta bende izmir bornovada yaşıyom kendimi doxlayim hadi yalnız kalmayın hadiAmk biz ne alaka
Amk biz ne alaka
Adam arada kaynadı AQ BQOQPQPQOWKSJDBOWOWJSBZAmk biz ne alaka
Bu adamda antalya'da yaşıyo bunuda doxla @googlegeminiAdam arada kaynadı AQ BQOQPQPQOWKSJDBOWOWJSBZ
Şimdi @googlegemini looksmax.org'dan serialsuicide'den selamlar falan spamlatsa gümlerim
Moglandım ya da moglanmadımmogladik diye manlet rage geciyio suan

benimde degilde kanka agliyim tmMoglandım ya da moglanmadım
En azından anne babam ayrı değil ağla![]()