I
IzotretinoinKullani
Ilgi bagimlisi amparator
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kahkaha attim aq 1e1 ayni seyi bende yapiyodumView attachment 5690797
Avmden protein bar calip lavaboda yiyip copunu tuvalete atip sifon cekmek
(Tadi yarrak gibiymis cigne cigne jawline kaslarim pumplandi calmasaydim daha iyiydi)
View attachment 5690802
Kanka benim okulda bi tane arkadas bisey bulmusŞu protein barlarının bokluk yarıyo ya hepsimi kötü olur aq
lan montun olunca beleşKanka benim okulda bi tane arkadas bisey bulmus
Cidden cikolata gibiydi ve besin degerleri de ortalama ustuydu yani amk
Aklim almadi ama cok pahaliymis
migroslarda daha beleslan montun olunca beleş
Tirnak diplerimdeki kirin sebebi gratisten deo caliyorum ustundeki yapiskan bi alarmi var onu tirnaklarimla sokuyom knk ondan oluyo kbtırnaklarını temizle aq
bu islamcı abilerin ragebait yetenekleri kopartıyo aq
bu islamcı abilerin ragebait yetenekleri kopartıyo aq
View attachment 5691026
stealmaxxing theoryTirnak diplerimdeki kirin sebebi gratisten deo caliyorum ustundeki yapiskan bi alarmi var onu tirnaklarimla sokuyom knk ondan oluyo kb
Sadece o mu aq birçok protein barlarinda ucuz amino asitlerle amino spiking yapıyorlar kimiside görüntüde harbi 25 gram protein ama sindirilen ağırlığı 15 yarısı sende gastrit yapıyor bildiğin osuruk mide problemleri sindirilmediginnden,ulan herşeyi geçtim birçok protein tozu wheyde ağır metal riskli derecede tespit edilmiş sonucta saatlerce günlerce işlemden geçiyor orada bekliyor suyundan ayristiriliyor egerki düzgün ve kaliteli marka ve sertifikalı alırsan (özellikle arkasındaki amino asit değerlerine bakarsan) o zaman whey protein harika birşey ama onun dışında çoğunlukla dediğim gibi çöpView attachment 5690797
Avmden protein bar calip lavaboda yiyip copunu tuvalete atip sifon cekmek
(Tadi yarrak gibiymis cigne cigne jawline kaslarim pumplandi calmasaydim daha iyiydi)
View attachment 5690802