Ratonnn
Just a guy
beyler proviron kullanmayı düşünüyorum dht için ne kadar süre ve ne kadar kullanmalıyım bilgisi olan varsa yazabilir mi? çok teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
18yaş kaç
bu yaştan sonra ne kadar etki eder bilmiyorum bilgisi olanlar yazsın @maarda @szolliontaraelis @Ashoimex
ben kullandim kullandiğim süre boyunca prostatimi buyuttubeyler proviron kullanmayı düşünüyorum dht için ne kadar süre ve ne kadar kullanmalıyım bilgisi olan varsa yazabilir mi? çok teşekkürler
ergenlikte olanlar için cope olmayanlar için düpedüz işe yaramıyor. gelişimin durmuşsa zaten dht kötü bir şey baskılanması taraftarıyım benbeyler proviron kullanmayı düşünüyorum dht için ne kadar süre ve ne kadar kullanmalıyım bilgisi olan varsa yazabilir mi? çok teşekkürler
dht ergenlikte bıyık sakal ses penis gelişimi ve ergebliğin daha erken döneminde cinsel kimliğin belirlenmesinde daha erkeksi bi karakter olmanda işe yarıyorSikini kaldırmak hariç hiçbi şeye yaramayacak
Knk adam 18 olmuş ergenlik kalmamıştırdht ergenlikte bıyık sakal ses penis gelişimi ve ergebliğin daha erken döneminde cinsel kimliğin belirlenmesinde daha erkeksi bi karakter olmanda işe yarıyor
eder benim bile yuzumu cok degistirdi ve 3 ay falan kullandim 50mg gundebu yaştan sonra ne kadar etki eder bilmiyorum bilgisi olanlar yazsın @maarda @szolliontaraelis @Ashoimex
haci alaf ilaca 21-22 yasinda basladi herifin sesi suan 5 oktav daha kalin ne anlatiyosun? 18 olunca bitmiyor hicbir sey daha aq makine mi bu insan vucuduKnk adam 18 olmuş ergenlik kalmamıştır
roidler bile genetiğe bağlı alaf iyi yanıt veriyor da nüfusun 3/4'ü için geçerli değil ohaci alaf ilaca 21-22 yasinda basladi herifin sesi suan 5 oktav daha kalin ne anlatiyosun? 18 olunca bitmiyor hicbir sey daha aq makine mi bu insan vucudu
Aq 30 yaşında bile bassan ses değişiyor o ergenlikten bağımsız. Sen zaten geç ergenliğe girdin sende değişmesi normal değil mi mkhaci alaf ilaca 21-22 yasinda basladi herifin sesi suan 5 oktav daha kalin ne anlatiyosun? 18 olunca bitmiyor hicbir sey daha aq makine mi bu insan vucudu
Acne prone bilmiyom da saçın amına koyaracne prone ve hafiften sac dokulmesi ile birlikte kullaninca nolue
yuzunde ne degistirdieder benim bile yuzumu cok degistirdi ve 3 ay falan kullandim 50mg gunde
akneyi de etkiliyodur mantikenAcne prone bilmiyom da saçın amına koyar
bu arkadasın dediği gibi dene bisey kaybetmezsinroidler bile genetiğe bağlı alaf iyi yanıt veriyor da nüfusun 3/4'ü için geçerli değil o
beyler op degilim ama ben de kullanmayi dusunuyom ne diyonuz pubertymaxx için
genetiğe bağlı reseptörlerin nasıl tepki verirse artık
bu arkadasın dediği gibi dene bisey kaybetmezsin