PROVIRON

Ratonnn

Ratonnn

Just a guy
beyler proviron kullanmayı düşünüyorum dht için ne kadar süre ve ne kadar kullanmalıyım bilgisi olan varsa yazabilir mi? çok teşekkürler

• +1
Reactions: Kayra139 and Zodiac
beyler proviron kullanmayı düşünüyorum dht için ne kadar süre ve ne kadar kullanmalıyım bilgisi olan varsa yazabilir mi? çok teşekkürler
ben kullandim kullandiğim süre boyunca prostatimi buyuttu

• Hmm...
Reactions: szolliontaraelis
ergenlikte olanlar için cope olmayanlar için düpedüz işe yaramıyor. gelişimin durmuşsa zaten dht kötü bir şey baskılanması taraftarıyım ben

• Ugh..
Reactions: szolliontaraelis
dhtden olabildigince kacmaya calisin

• JFL
  • +1
Reactions: szolliontaraelis, recai iskender, menas and 2 others
Sikini kaldırmak hariç hiçbi şeye yaramayacak

• +1
  • Hmm...
Reactions: recai iskender, keder and Ashoimex
Sikini kaldırmak hariç hiçbi şeye yaramayacak
dht ergenlikte bıyık sakal ses penis gelişimi ve ergebliğin daha erken döneminde cinsel kimliğin belirlenmesinde daha erkeksi bi karakter olmanda işe yarıyor

• JFL
  • +1
Reactions: Kayra139, Dathomirian Zabrak, recai iskender and 1 other person
dht ergenlikte bıyık sakal ses penis gelişimi ve ergebliğin daha erken döneminde cinsel kimliğin belirlenmesinde daha erkeksi bi karakter olmanda işe yarıyor
Knk adam 18 olmuş ergenlik kalmamıştır

• JFL
  • +1
Reactions: szolliontaraelis and keder
bu yaştan sonra ne kadar etki eder bilmiyorum bilgisi olanlar yazsın @maarda @szolliontaraelis @Ashoimex
eder benim bile yuzumu cok degistirdi ve 3 ay falan kullandim 50mg gunde

Knk adam 18 olmuş ergenlik kalmamıştır
haci alaf ilaca 21-22 yasinda basladi herifin sesi suan 5 oktav daha kalin ne anlatiyosun? 18 olunca bitmiyor hicbir sey daha aq makine mi bu insan vucudu

haci alaf ilaca 21-22 yasinda basladi herifin sesi suan 5 oktav daha kalin ne anlatiyosun? 18 olunca bitmiyor hicbir sey daha aq makine mi bu insan vucudu
roidler bile genetiğe bağlı alaf iyi yanıt veriyor da nüfusun 3/4'ü için geçerli değil o

• +1
Reactions: maarda
Aq 30 yaşında bile bassan ses değişiyor o ergenlikten bağımsız. Sen zaten geç ergenliğe girdin sende değişmesi normal değil mi mk

acne prone ve hafiften sac dokulmesi ile birlikte kullaninca nolue

genetiğe bağlı reseptörlerin nasıl tepki verirse artık
roidler bile genetiğe bağlı alaf iyi yanıt veriyor da nüfusun 3/4'ü için geçerli değil o
bu arkadasın dediği gibi dene bisey kaybetmezsin

olm mantıken 18den sonran kas ve ses harici bi şeye yaramaz he çok düşük ihtimal yaraması için bile belli bi seviyede testo alman lazım o seviyede de vücudun testo üretmeyecek bi de trt mi ne sikimse onla uğraşcan benim bildiğim. Yani kumar oynamak gibi aq. Benim düşğncem bu bende basmayı düşündümde 18den sonra kas ve ses harici bi faydası yok araştırdığım kadarıyla

beyler op degilim ama ben de kullanmayi dusunuyom ne diyonuz pubertymaxx için