provironcu agalar toplaşın

botdericektshoeIift

botdericektshoeIift

All i've got is insane
ANDROJENİK ETKİLERİ MAKSİMİZE ETMEK için ed 50 mg başlıyom yarın 3 hafta alcam saç babaya bir şey oldu mu bide kan testiyle baktınız mı doğal t düşüyor mu diye ikiside cok skmde değilde sorim dedim yine @ER enjoyer @ascendantwill
forumun high iqsu iş adamı @maarda yıda etiketleyelim malum dmlere bakmıyor kendisi çok meşgul oldugundan

• JFL
  • +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, kurdistan, Thrill and 11 others
hangi kişiliğin bu

• JFL
  • +1
Reactions: apo, susisesi and wetwipes
bump

• +1
Reactions: Thrill
ANDROJENİK ETKİLERİ MAKSİMİZE ETMEK için ed 50 mg başlıyom yarın 3 hafta alcam saç babaya bir şey oldu mu bide kan testiyle baktınız mı doğal t düşüyor mu diye ikiside cok skmde değilde sorim dedim yine @ER enjoyer @ascendantwill
forumun high iqsu iş adamı @maarda yıda etiketleyelim malum dmlere bakmıyor kendisi çok meşgul oldugundan
öncelikle günde 2 tane alıyorsan pozitif den çok negatif etki deneyimelrsin 1 tane daha iyi

• +1
Reactions: botdericektshoeIift and Thrill
bende testo masteron yanına taşşak koruyucu olarak düşünüyorum ama zaten 300 masteron saçları sikicek gibi o yüzden vazgeçtim

• +1
Reactions: botdericektshoeIift and Thrill
  • JFL
  • +1
Reactions: kurdistan, growthplatessss111, botdericektshoeIift and 1 other person
öncelikle günde 2 tane alıyorsan pozitif den çok negatif etki deneyimelrsin 1 tane daha iyi
nası yan etkiler oluyor kanka azcık açar mısın sabah 25 akşam 25 alcam
bir çok forumda
hairloss in a pill
diye bahsediyorlar (y)
knk dökülürse salarım 1 haftada kel kalcak halim yokya aq @kurdistan 1 gram tren vuruyo sırma gibi saçları var nolcak

• +1
Reactions: Serialsuicide
@ER enjoyer help

nası yan etkiler oluyor kanka azcık açar mısın sabah 25 akşam 25 alcam

knk dökülürse salarım 1 haftada kel kalcak halim yokya aq @kurdistan 1 gram tren vuruyo sırma gibi saçları var nolcak
Kanka mesela ben aromasinden zart zurt sıkım kalkmiyordu önceden 25 mg provirondan sonra dehşet bisey oldu sonra ben dedim 50 alsak ne okur 3 4 gün 50 aldım bazı günler 75 sonra sık kalkmamaya başladı provironun verdiği o enerji de gitti yani 25mg ed iyi bence yada eod 25mg

Ya makara yapıyo yada bu konular da cok cahil yoksa böyle maximize bi saçmalık duymadım :lul:
Testis USG'n var mı? Androjenik özellikleri maksimize etmeyi amaçlayarak neyi istiyorsun? Sakalının çıkmasını mı?

• JFL
Reactions: Gordon Freeman, Serialsuicide, meatenjoyer9 and 2 others
  • JFL
Reactions: Gordon Freeman, Orcairis, Serialsuicide and 3 others
Tek basına bi sike yaramiyo

• +1
Reactions: Serialsuicide

Users who are viewing this thread

Back