Dathomirian Zabrak
Proud Mediterranean
Ak oglu cebinden mi çıkıyor yazsana ritalin ya da en azından concerta yaz. Siklemedi bile oç 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
odaklanamıyom 1 aydır dedimne dedin
Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerim Ben bir goonerimne dedin
Friendly fireorgda takılıyom desen yazardı istediğin ilacı
yarramı zeki ben attığımda işe yaramıştısenin hayatın larp amk çocuğu bir de psikiyatriler zeki anlarlar kolpa atsan
hangi ilaç için yalan atmıştınyarramı zeki ben attığımda işe yaramıştı
anlatsanayarramı zeki ben attığımda işe yaramıştı
kral yine doğru konuştubunların belgeselini falan çektiler ünili mağdurlar yıllardır aynı kolpelerle bunları alıyo veren olursa siklemediğinden verir yani kandırdım sanmayın gencler
Hayır sadece diploması olan sıradan insanlarsenin hayatın larp amk çocuğu bir de psikiyatriler zeki anlarlar kolpa atsan
hayır sadece sub-mod olan sıradan insanlarHayır sadece diploması olan sıradan insanlar
Knk division tmbyi doxladi banla knk al kanıt knkhayır sadece sub-mod olan sıradan insanlar
işini iyi yap erdemli ol bundan sonraKnk division tmbyi doxladi banla knk al kanıt knk
Knk recai division itsoverandthatsokeyi doxladi knk banla lütfen knk
Knk banlasana lütfen knk knk tehdit ediyo beni division banla knk
anlatsana amcıkyarramı zeki ben attığımda işe yaramıştı