psikolog teyze

evexoria

evexoria

2x15
olm neden yaşlı kadına salak salak yorum atıyosunuz kahkaha attım gece gece:lul::lul:
IMG 3758
IMG 3759
IMG 3760
IMG 3761
IMG 3762

teyze bide bunu okuyorsan şu adama internet ortamının güvenli olmadığını ve böyle yorumlar yapmamaları gerektiğini söyle ve mümkünse o amcamızın yorumunu sil kötü olabilir onun için:lul:
IMG 3763

NEYSE BEYLER BİZİ DÜŞÜNEN İNSANLAR VAR POZİTİF YÖNDEN BAKIN
@truefoidslayerpqoqo @Topkra @Demirs @ankaranin_adami @stacyworshipper @szenn @caglar3 @IranicBvll @OgreGravital
@kumaddikt @-BayHarbourButcher @Thrill
aklıma gelen tüm türkleri tagladım unuttuklarım kb

• JFL
  • Woah
  • +1
Reactions: stacyworshipper, -BayHarbourButcher, szenn and 6 others
@ascndndfrgt @erlang

• +1
Reactions: erlang
olm neden yaşlı kadına salak salak yorum atıyosunuz kahkaha attım gece gece:lul::lul:
View attachment 5624722View attachment 5624723View attachment 5624725View attachment 5624726View attachment 5624728

teyze bide bunu okuyorsan şu adama internet ortamının güvenli olmadığını ve böyle yorumlar yapmamaları gerektiğini söyle ve mümkünse o amcamızın yorumunu sil kötü olabilir onun için:lul:
View attachment 5624733

@truefoidslayerpqoqo @Topkra @Demirs @ankaranin_adami @stacyworshipper @szenn @caglar3 @IranicBvll @OgreGravital
bence bu site trde yasaklanıcak .isde oldugu gibi nerde bulunsak oraya çöküyolar bence sizde gizliliginizi koruyun sildirin

• +1
Reactions: erlang, ascndndfrgt, Iranidnordid and 2 others
Hic bisey olmaz sikerim erdogani yasaklarsa bunuda koysunlar :lul:

View attachment 5624722View attachment 5624723View attachment 5624725View attachment 5624726View attachment 5624728

View attachment 5624733

Screenshot 20260909 015539 Samsung Browser

• JFL
  • +1
Reactions: mtn_dude_193, stacyworshipper, blackpillruinedmyli and 7 others
beyler bu ablamızın detaylı yaptığı video var mı onuda izlemek istiyorum gerçekten ne düşünüyor tek bir short videosu yetmedi ama iyilik düşündüğü kesin:BLUBBERS:

• +1
Reactions: coax96
Hesabi nsl gizli yapitoz oyle bisey vadi sanki

• JFL
Reactions: evexoria
beyler bu ablamızın detaylı yaptığı video var mı onuda izlemek istiyorum gerçekten ne düşünüyor tek bir short videosu yetmedi ama iyilik düşündüğü kesin:BLUBBERS:
bir şey düşünmüyor çocuğunuzu uzak tutun diyor doğru diyor salak saçma şeyler yazan aptal ergenler var birsürü DE AMINA KOYAYIM YANI İFŞA OLMASINA DA GEREK YOKTU

• +1
Reactions: ascndndfrgt and evexoria
bir şey düşünmüyor çocuğunuzu uzak tutun diyor doğru diyor salak saçma şeyler yazan aptal ergenler var birsürü DE AMINA KOYAYIM YANI İFŞA OLMASINA DA GEREK YOKTU
katılıyorumda yorumlardaki çoğu ebeveyn görmüş en azından 13-14yaşında çocukların gelmemesi gerçekten daha iyi bide bu video patlarsa tüm NT insanlar burayada gelmeye başlar normie forumuna dönüşür

• +1
Reactions: erlang, ascndndfrgt and Iranidnordid

View attachment 5624733

Garip aök

• +1
Reactions: evexoria and erlang
patladım yorumlara amk ama beyler harbi burda olduğunuzu çok belli etmeyin bence

• +1
  • JFL
Reactions: coax96 and evexoria
Hesabi nsl gizli yapitoz oyle bisey vadi sanki
Cumhurbaşkanı'na küfrettin amına soktuğumun salağı sence hesabını gizli yapman bi ise yarayacak mi bundan sonra

• JFL
Reactions: coax96 and truefoidslayerpqoqo
GARDAŞLARIN, BABALARIN VE TÜM ABİLERİN YOLU AÇIK OLSUN
Açıklama: Gerçek hayatta samimiyet, Sanaldaki zaferlerden daha değerlidir.
Bu yolculukta hep birlikteyiz, hepimiz aynı davanın neferiyiz.

• +1
Reactions: evexoria