Psikoloji checkup

MogEater

MogEater

sub0 to true adam
sizi dinliyorum, zaten son isimde istediigm basariyi yakalayamadigim icin ozguvenim ve kendime olan inancim yok olmus durumda,

mmpi
ybocks
waisiv
ados2
dsta
+ 2 bagimsiz psikolog ve psikiatristten genel degerlendirme alacagim.

wais ( wisc olarak ) soncularini biraz biliyorum
okb sonuclarini biliyorum
digerleri hakkinda fikrim yok, zaten 16.5 yasinda filan wisc testine girmistim yenilemem ve net bir sonuc almam daha iyi olur.

sonuclar?
normal olmak bir efsane, ama zihnimde hedeflerim dogrultusinda bir islev bozuklugu yaratacak birsey varsa bunu en azindan bilmem ve fixlemesem bile bilerek hayallerime ilerlemem gerekli
yuksek ihtimal sadece dusuk doz prozac + trt life olarakta sosyal bir ise girmek + borclari kapamak + toefl almak baya fixleyecek hayatimi

• +1
  • So Sad
  • Love it
Reactions: Duck Eats Bagel, auitistsurvior, Serialsuicide and 2 others
bilgili biraderler
@maarda @Zagro @auitistsurvior @ZerefDragnee1l @menas

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, auitistsurvior and cakdripa
oldcell biraderler
@szolliontaraelis @StuntmanMike @chadmanlet04

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, auitistsurvior and cakdripa
hater biraderler
@Resistance. @Zodiac @starboi. @whoishe

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: Zodiac, Duck Eats Bagel, auitistsurvior and 3 others
looksmax hedeflerim solid devam ediyor, ocak gibi trimax + rhino first surgery var, daha sonra lasik + first cycle,
20-21 gibi dut + oral minox baslixam bu sekilde.

hayat olarak toefl + viseleri almayi calisiyom suan, tr benim icin yasanilmaz.

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer and Duck Eats Bagel
baristayla surekli body roid muhabbeti yapiyoz, sey dedi endoya git trt baslasin filan mentali toparlar,
bu sozler bu threadi ve psikolojik planlari yapmama sebep oldu, yani ben kendimi normal saniyorum, yani topluma gore normal olmasamda olmak istesigim insanlarin mentaline gore normalim, ama forumdaki genel olarak hayata karsi extremist bakan insanlar bile sende sorun var diyorsa + random barista trt mentlaini toparlar diyorsa bir sorun olabilir idkk

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel
bu arada son isim basarisiz sonuclanmasaydi bu kadar umursamazdim, ordan kalan bir problem var.

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel
Hedeflediğin şeylerden kaçını başarabildin

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer
  • +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: Zodiac, Atsizz, whoishe and 2 others
Hedeflediğin şeylerden kaçını başarabildin
cogunu, onemli olanlar
tum ehliyetleri almak istiyordum aldim,
araba aldim,
sarpe ve iyi bir orthodonthic tedavi istiyordum surece basladim
2 yil onceki vucut hedefimi basardim ( cok yetersizmis aslinda )
2 projemi bitirdim ( baya onemliydiler detay veremiyorum )

baslangic cok zordu suan ivemelenmeyi yakaladigim donemdeyim, 1 yilda baya fazla hedef basarmis olacagim.

• +1
  • Love it
Reactions: Misogynist_Maxxer and İNTİKAM VAKTİ
sizi dinliyorum, zaten son isimde istediigm basariyi yakalayamadigim icin ozguvenim ve kendime olan inancim yok olmus durumda,

mmpi
ybocks
waisiv
ados2
dsta
+ 2 bagimsiz psikolog ve psikiatristten genel degerlendirme alacagim.

wais ( wisc olarak ) soncularini biraz biliyorum
okb sonuclarini biliyorum
digerleri hakkinda fikrim yok, zaten 16.5 yasinda filan wisc testine girmistim yenilemem ve net bir sonuc almam daha iyi olur.

sonuclar?
normal olmak bir efsane, ama zihnimde hedeflerim dogrultusinda bir islev bozuklugu yaratacak birsey varsa bunu en azindan bilmem ve fixlemesem bile bilerek hayallerime ilerlemem gerekli
yuksek ihtimal sadece dusuk doz prozac + trt life olarakta sosyal bir ise girmek + borclari kapamak + toefl almak baya fixleyecek hayatimi
prozac o kadar basit karar verilebilecek bise degil serotonin yükselmesi iyi bir şey değil ve zaten borcların falan varmıs toefl alcakmıssın yapman gerekenler belli olum biziniyeetiketliyon

• JFL
Reactions: Zodiac and Resistance.
prozac o kadar basit karar verilebilecek bise degil serotonin yükselmesi iyi bir şey değil ve zaten borcların falan varmıs toefl alcakmıssın yapman gerekenler belli olum biziniyeetiketliyon
Her hafta beyler benchim şu kadar daha arttı konusunu görmek yerine bunu yeğlerim

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: cakdripa, Zodiac, Duck Eats Bagel and 5 others
@StuntmanMike bile birseyler ywzinca forumun gorusunu merak ettim,

• +1
Reactions: ZerefDragnee1l
Her hafta beyler benchim şu kadar daha arttı konusunu görmek yerine bunu yeğlerim
ignore at kanka görmek istemiyorsan çok zor bir şey değil ben zodiactan atsizz a kimsenin mal mal threadlerini görmüyorum mesela kendi iradem var ignore diye bir tuş var basıyorum böyle görünmüyor konuları postları

• +1
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel and whoishe
ignore at kanka görmek istemiyorsan çok zor bir şey değil ben zodiactan atsizz a kimsenin mal mal threadlerini görmüyorum mesela kendi iradem var ignore diye bir tuş var basıyorum böyle görünmüyor konuları postları
aynı seyi yap o zaman amk yazacağına

• +1
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel and ZerefDragnee1l
looksmax hedeflerim solid devam ediyor, ocak gibi trimax + rhino first surgery var, daha sonra lasik + first cycle,
20-21 gibi dut + oral minox baslixam bu sekilde.

hayat olarak toefl + viseleri almayi calisiyom suan, tr benim icin yasanilmaz.
LL ne zaman

bu arada son isim basarisiz sonuclanmasaydi bu kadar umursamazdim, ordan kalan bir problem var.
Ağır okb var kral sende bp looksmaks falan düşüneceğine siktir git okb nasıl atlatılır araştır yoksa over

• +1
  • Woah
Reactions: Duck Eats Bagel and codeine1119
Ağır okb var kral sende bp looksmaks falan düşüneceğine siktir git okb nasıl atlatılır araştır yoksa over
OKB'ye gerek yok boyu zaten 168 baştan oradan işi zor zaten, LL falan cart curt sıkıntılı işler bir ton para,zaman lazım. Güvenli uzatma 7 cm falan onunla da max 175 olursun, yeni nesil 180 + hep.

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Zodiac, Duck Eats Bagel and 5 others
OKB'ye gerek yok boyu zaten 168 baştan oradan işi zor zaten, LL falan cart curt sıkıntılı işler bir ton para,zaman lazım. Güvenli uzatma 7 cm falan onunla da max 175 olursun, yeni nesil 180 + hep.
tek bacakta güvenli uzama sınırı o femur + tibia olursa 180+ olur

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, auitistsurvior and Resistance.
aynı seyi yap o zaman amk yazacağına
seni niye ignorelayayım oğlum ben rahatsız olmuyorum senin yazdıklarından sadece bazen 14 yaşında olduğumu unutup 20 yaşında adammışım gibi rastgele aptal aptal sallıyorsun o sinirimi bozuyor görmek istemiyorsan ignore at bana hem postlarımı görmezsin sen mutlu olursun hem görmediğin için yanıtlamazsın sallayamazsın benim de sinirim bozulmaz ama threadlerini falan okuyom

• +1
Reactions: maarda
hayatını asırı iyi bi duzene sok ardından noroplastisiteyi arttırıcak ilac kullan en iyisi alanında dihexa beyin kanseri diyolarda siktir et bu yolda ölunur

dihexa kullanınca beyin kendini full yeninden yazcak dihexa kullanırken kenidnin cok disipline sok full disiplinil birisin mutlu birisin supermensin artık ok baba ok tr ye sokması zor google dork fln kullan source bul sokmaya calıs sokamazsan sende para var git balkanlara al ilacları sikiyim sikiyim offff

dyroctic dihexa kullandı okb si gecti sende kullan gecir gecir ben parayı toparladım ilacları siparis etcem hic bu kadar dedicatlenmemistim ilac kullanmak icin ama bunları bascam

• +1
Reactions: Atsizz
seni sikeriz şaşkın

Users who are viewing this thread

Back