MogEater
sub0 to true adam
sizi dinliyorum, zaten son isimde istediigm basariyi yakalayamadigim icin ozguvenim ve kendime olan inancim yok olmus durumda,
mmpi
ybocks
waisiv
ados2
dsta
+ 2 bagimsiz psikolog ve psikiatristten genel degerlendirme alacagim.
wais ( wisc olarak ) soncularini biraz biliyorum
okb sonuclarini biliyorum
digerleri hakkinda fikrim yok, zaten 16.5 yasinda filan wisc testine girmistim yenilemem ve net bir sonuc almam daha iyi olur.
sonuclar?
normal olmak bir efsane, ama zihnimde hedeflerim dogrultusinda bir islev bozuklugu yaratacak birsey varsa bunu en azindan bilmem ve fixlemesem bile bilerek hayallerime ilerlemem gerekli
yuksek ihtimal sadece dusuk doz prozac + trt life olarakta sosyal bir ise girmek + borclari kapamak + toefl almak baya fixleyecek hayatimi
mmpi
ybocks
waisiv
ados2
dsta
+ 2 bagimsiz psikolog ve psikiatristten genel degerlendirme alacagim.
wais ( wisc olarak ) soncularini biraz biliyorum
okb sonuclarini biliyorum
digerleri hakkinda fikrim yok, zaten 16.5 yasinda filan wisc testine girmistim yenilemem ve net bir sonuc almam daha iyi olur.
sonuclar?
normal olmak bir efsane, ama zihnimde hedeflerim dogrultusinda bir islev bozuklugu yaratacak birsey varsa bunu en azindan bilmem ve fixlemesem bile bilerek hayallerime ilerlemem gerekli
yuksek ihtimal sadece dusuk doz prozac + trt life olarakta sosyal bir ise girmek + borclari kapamak + toefl almak baya fixleyecek hayatimi