ER enjoyer
Terachad in Türkiye Mtn in europe
psikoloji konusmak ıstıyorum cuk yalnızım bu konuda autist survivor kardeslede konusmak ısterdım

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

niye etiketlemedinkiautist survivor

yok la olm samımıyetten sevıyom senıniye etiketlemedinki
yasım 16 cokmu kucugum niye kardes dedin

ndcel kardeşim benimdalga gectigini simdi anladım aq
asperger var dedi doktpr hic anlamıyorum gunluk hayatta birisi bana hint verdimi bi konudandcel kardeşim benim

cıddı diagnosed asperger miasperger var dedi doktpr hic anlamıyorum gunluk hayatta birisi bana hint verdimi bi konuda
psikiyatri semptomları gosteriyorsun dedi uzun uzun sorular sordu baya konstu ama cok ustune dusmedi ama yuksek ihtimal var dedicıddı diagnosed asperger mi

dehb ile ndlik baya ilişkili zatende günlük hayatı asırı etkilemiyor ikisidepsikiyatri semptomları gosteriyorsun dedi uzun uzun sorular sordu baya konstu ama cok ustune dusmedi ama yuksek ihtimal var dedi
dehb zaten var diagnosed aspergerde olabilir amk ama teshisini almıycam kagıt uzerinde gorsem moralim bozulur
gunluk hayatta cogu zaman nt passing ama hint dusmuyo jeton az once oldugu gibi ozel dersten cıkarken hep gordugum cocuk vardı konusmaya fln calıstı benle muhabbetri donduremedim arkadas olmaya calıstıgnı anlayamadım meseladehb ile ndlik baya ilişkili zatende günlük hayatı asırı etkilemiyor ikiside

kanka ndlik için erp,cpt gibi terapiler işe yarıyormugunluk hayatta cogu zaman nt passing ama hint dusmuyo jeton az once oldugu gibi ozel dersten cıkarken hep gordugum cocuk vardı konusmaya fln calıstı benle muhabbetri donduremedim arkadas olmaya calıstıgnı anlayamadım mesela
kaydetmistim onları bakıp yarın cevap vericemkanka ndlik için erp,cpt gibi terapiler işe yarıyormu

dihexa gibi şeyleri siktir ettim ben ssri copelamaya devamkaydetmistim onları bakıp yarın cevap vericem
stemceller kullanılıyordu
bide ilaclarla noroplastisite artıyor nt oluyosun uzun vadede asırı severe okb olan bi adam vardı dihexa basladı gecti
tamam nd yiz anlamıyoruz dalga gecilincede sonra larp yapmanın luzumu yokyok la olm samımıyetten sevıyom senı
ssri iyi kotu diyenlere inanmadihexa gibi şeyleri siktir ettim ben ssri copelamaya devam

just be hıgh serotonin low dopamin brahssri iyi kotu diyenlere inanma

Git barista ol bi starda falan işlek yerlerdekine git yaşadigin şehire gore kalabalik oluyo ama sosyallesirsin en azindanpsikoloji konusmak ıstıyorum cuk yalnızım bu konuda autist survivor kardeslede konusmak ısterdım
yok bana gonderme yapmıs sen yanlıs anladınGit barista ol bi starda falan işlek yerlerdekine git yaşadigin şehire gore kalabalik oluyo ama sosyallesirsin en azindan

Sıkıntı yok o durumda biri okursa en azindan onun isine yarar barista ortami iyiyok bana gonderme yapmıs sen yanlıs anladın

aspergerse yine iyi onların ki yüksek işlevli otizm oluyor, bir konuda üzerine düşerek uzman olabiliyorlar(mühendis, araştırmacı, tarihçi, cerrah, hassas işler vs. ama aspergerden hariç klasik otizmde zeka düşüktür bu yüzden en kötü otizmdir, truecelliğin yapıtaşıdır.asperger var dedi doktpr hic anlamıyorum gunluk hayatta birisi bana hint verdimi bi konuda
evt gunluk hayatımı asırı etkilemiyor ama daha kotusude olabilirdi ornek depresyonaspergerse yine iyi onların ki yüksek işlevli otizm oluyor, bir konuda üzerine düşerek uzman olabiliyorlar(mühendis, araştırmacı, tarihçi, cerrah, hassas işler vs. ama aspergerden hariç klasik otizmde zeka düşüktür bu yüzden en kötü otizmdir, truecelliğin yapıtaşıdır.

Zihin kuramı diye bir şey var bu başka kişilerin niyetini,amacını,zihinsel ve psikolojik durumlarını sezip anlama kabiliyeti. Otizm'de ise ayna nöron sorunu vardır, karşıdan gelen sosyal mesajı nöronlar algılayamaz hemen ya da yetersiz algılar, gerçek resmi göremez. Bu bende de var jeton çok geç düşüyor amk haaa ulan böyleymiş diyorum. Bunların testleri falan oluyor onları çöz daha iyi görürsün .dehb kesin var biraz stresli bi insanım konusunca sosyallesince gecer sizoid olabilir dedi doktor ama inanmıyorum cunku arkadas edinme istegim var aspergerde vardır yuksek ihtimal nd yim zaten belli doktor flnda dedi ama gundelik yasamda normal devam ediyom ufak tefek gerilikleri var bu jeton gec dusuyor biri bisi ima ettimi burda adam dalga gecince kafam basmadı mesela

alışkanlıkları değiştirmek de fenasal nöroplastite arttırıyo günlük hayatta yaptığınız şeylerin tam tersini yapmayı deneyinkaydetmistim onları bakıp yarın cevap vericem
bide ilaclarla noroplastisite artıyor nt oluyosun uzun vadede asırı severe okb olan bi adam vardı dihexa basladı gecti

hala vermedın uccckaydetmistim onları bakıp yarın cevap vericem
bakıyom bakıyom bookmarklere bulamadım google a autism stem cell therapy , neuro stem cell treatments fln gibi keywordleri yazarsan cıkar tahminimcehala vermedın uccc