Psikolojiceller varmı

ER enjoyer

ER enjoyer

Terachad in Türkiye Mtn in europe
psikoloji konusmak ıstıyorum cuk yalnızım bu konuda autist survivor kardeslede konusmak ısterdım

• +1
Reactions: Kayra139, Misogynist_Maxxer, pashanimair and 1 other person
dalga gectigini simdi anladım aq

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair and ER enjoyer
  • +1
Reactions: Kayra139 and pashanimair
  • JFL
  • +1
  • +1
cıddı diagnosed asperger mi
psikiyatri semptomları gosteriyorsun dedi uzun uzun sorular sordu baya konstu ama cok ustune dusmedi ama yuksek ihtimal var dedi

dehb zaten var diagnosed aspergerde olabilir amk ama teshisini almıycam kagıt uzerinde gorsem moralim bozulur

• +1
  • JFL
Reactions: Kayra139, pashanimair and ER enjoyer
psikiyatri semptomları gosteriyorsun dedi uzun uzun sorular sordu baya konstu ama cok ustune dusmedi ama yuksek ihtimal var dedi

dehb zaten var diagnosed aspergerde olabilir amk ama teshisini almıycam kagıt uzerinde gorsem moralim bozulur
dehb ile ndlik baya ilişkili zatende günlük hayatı asırı etkilemiyor ikiside

• +1
dehb ile ndlik baya ilişkili zatende günlük hayatı asırı etkilemiyor ikiside
gunluk hayatta cogu zaman nt passing ama hint dusmuyo jeton az once oldugu gibi ozel dersten cıkarken hep gordugum cocuk vardı konusmaya fln calıstı benle muhabbetri donduremedim arkadas olmaya calıstıgnı anlayamadım mesela

• +1
Reactions: pashanimair
gunluk hayatta cogu zaman nt passing ama hint dusmuyo jeton az once oldugu gibi ozel dersten cıkarken hep gordugum cocuk vardı konusmaya fln calıstı benle muhabbetri donduremedim arkadas olmaya calıstıgnı anlayamadım mesela
kanka ndlik için erp,cpt gibi terapiler işe yarıyormu

• +1
kanka ndlik için erp,cpt gibi terapiler işe yarıyormu
kaydetmistim onları bakıp yarın cevap vericem

stemceller kullanılıyordu

bide ilaclarla noroplastisite artıyor nt oluyosun uzun vadede asırı severe okb olan bi adam vardı dihexa basladı gecti

• +1

bide ilaclarla noroplastisite artıyor nt oluyosun uzun vadede asırı severe okb olan bi adam vardı dihexa basladı gecti
dihexa gibi şeyleri siktir ettim ben ssri copelamaya devam

• +1
  • +1
psikoloji konusmak ıstıyorum cuk yalnızım bu konuda autist survivor kardeslede konusmak ısterdım
Git barista ol bi starda falan işlek yerlerdekine git yaşadigin şehire gore kalabalik oluyo ama sosyallesirsin en azindan

• +1
Git barista ol bi starda falan işlek yerlerdekine git yaşadigin şehire gore kalabalik oluyo ama sosyallesirsin en azindan
yok bana gonderme yapmıs sen yanlıs anladın

• +1
  • +1
Reactions: pashanimair and auitistsurvior
asperger var dedi doktpr hic anlamıyorum gunluk hayatta birisi bana hint verdimi bi konuda
aspergerse yine iyi onların ki yüksek işlevli otizm oluyor, bir konuda üzerine düşerek uzman olabiliyorlar(mühendis, araştırmacı, tarihçi, cerrah, hassas işler vs. ama aspergerden hariç klasik otizmde zeka düşüktür bu yüzden en kötü otizmdir, truecelliğin yapıtaşıdır.

• +1
Reactions: pashanimair and auitistsurvior
aspergerse yine iyi onların ki yüksek işlevli otizm oluyor, bir konuda üzerine düşerek uzman olabiliyorlar(mühendis, araştırmacı, tarihçi, cerrah, hassas işler vs. ama aspergerden hariç klasik otizmde zeka düşüktür bu yüzden en kötü otizmdir, truecelliğin yapıtaşıdır.
evt gunluk hayatımı asırı etkilemiyor ama daha kotusude olabilirdi ornek depresyon

• +1
1

Last edited:
  • +1
dehb kesin var biraz stresli bi insanım konusunca sosyallesince gecer sizoid olabilir dedi doktor ama inanmıyorum cunku arkadas edinme istegim var aspergerde vardır yuksek ihtimal nd yim zaten belli doktor flnda dedi ama gundelik yasamda normal devam ediyom ufak tefek gerilikleri var bu jeton gec dusuyor biri bisi ima ettimi burda adam dalga gecince kafam basmadı mesela
Zihin kuramı diye bir şey var bu başka kişilerin niyetini,amacını,zihinsel ve psikolojik durumlarını sezip anlama kabiliyeti. Otizm'de ise ayna nöron sorunu vardır, karşıdan gelen sosyal mesajı nöronlar algılayamaz hemen ya da yetersiz algılar, gerçek resmi göremez. Bu bende de var jeton çok geç düşüyor amk haaa ulan böyleymiş diyorum. Bunların testleri falan oluyor onları çöz daha iyi görürsün .

• +1
Reactions: auitistsurvior

alışkanlıkları değiştirmek de fenasal nöroplastite arttırıyo günlük hayatta yaptığınız şeylerin tam tersini yapmayı deneyin

• +1

hala vermedın uccc

hala vermedın uccc
bakıyom bakıyom bookmarklere bulamadım google a autism stem cell therapy , neuro stem cell treatments fln gibi keywordleri yazarsan cıkar tahminimce