Deleted member 105579
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
high chad14 Yaş 175 cm
İStersen farklı fotoğrafları göndereyim sonucu sen soyleaçı fraudlama kanka tipini biliyoruz
Teşekkür ederimhigh chad
Teşekkür ederimChad
Lütfen karımı sik
https://looksmax.org/threads/critic...-more-beautiful-rate-me.1207888/post-17846820İStersen farklı fotoğrafları göndereyim sonucu sen soyle
İşte ondan dolayı attım bir değişim varmı diye bana sağolsun birkac kişi forumdan yardımcı oldu olduğu kadar uymaya çalıştım sence bir değişim varmı veya neler yapmaliyim
farklı açılardan at fraudsuz bakalım değişim var mıİşte ondan dolayı attım bir değişim varmı diye bana sağolsun birkac kişi forumdan yardımcı oldu olduğu kadar uymaya çalıştım sence bir değişim varmı veya neler yapmaliyim
Bu süreçte en çok uyku ve beslenmeme uydum bazen uyku düzeni bozuldu ama beslenmem sabit kaldı şekeri tam olarak kesemedim ancak azalttım onun haricinde yürüyüş ve koşularımi arttirdim sivilce sorunları için cilt doktoruma danıştım ve önerdiği kremleri kullandım tam olara geçmedi ama bariz fark var onun dışında formda arastirdifmda buz uygulama gibi basit şeyler yaptımfarklı açılardan at fraudsuz bakalım değişim var mı
bu süreçte neler yaptın?
farklı açı ?Bu süreçte en çok uyku ve beslenmeme uydum bazen uyku düzeni bozuldu ama beslenmem sabit kaldı şekeri tam olarak kesemedim ancak azalttım onun haricinde yürüyüş ve koşularımi arttirdim sivilce sorunları için cilt doktoruma danıştım ve önerdiği kremleri kullandım tam olara geçmedi ama bariz fark var onun dışında formda arastirdifmda buz uygulama gibi basit şeyler yaptım
Bİr çözümü varmı estetik olsada olur herhangi bir bilgim yok tam olaraktaoverbited recessed jaw![]()
biraz değişim var helal şekeri tamamen kes meyvelerden al şekeri kardiyo yapmaya devam et sivilce sorunlarının çoğu bağırsak sağlığıyla ilgili baharatlı şeyler yeme mesela sağlıklı beslen. uyku düzenin nasıl kaç saat uyuyorsun ve boyun kaç?Bu süreçte en çok uyku ve beslenmeme uydum bazen uyku düzeni bozuldu ama beslenmem sabit kaldı şekeri tam olarak kesemedim ancak azalttım onun haricinde yürüyüş ve koşularımi arttirdim sivilce sorunları için cilt doktoruma danıştım ve önerdiği kremleri kullandım tam olara geçmedi ama bariz fark var onun dışında formda arastirdifmda buz uygulama gibi basit şeyler yaptım
Çok kadınsı gözüküyorsun LTNBu süreçte en çok uyku ve beslenmeme uydum bazen uyku düzeni bozuldu ama beslenmem sabit kaldı şekeri tam olarak kesemedim ancak azalttım onun haricinde yürüyüş ve koşularımi arttirdim sivilce sorunları için cilt doktoruma danıştım ve önerdiği kremleri kullandım tam olara geçmedi ama bariz fark var onun dışında formda arastirdifmda buz uygulama gibi basit şeyler yaptım
yan profil çok da önemli değil yaşı da küçükmüş umut var halaoverbited recessed jaw![]()
ya bi sus amk salağı adama cope vermeyan profil çok da önemli değil yaşı da küçükmüş umut var hala
"cope verme"ya bi sus amk salağı adama cope verme
Uydu düzenim aşırı bozuldu 4-5 saat boyum 174-75biraz değişim var helal şekeri tamamen kes meyvelerden al şekeri kardiyo yapmaya devam et sivilce sorunlarının çoğu bağırsak sağlığıyla ilgili baharatlı şeyler yeme mesela sağlıklı beslen. uyku düzenin nasıl kaç saat uyuyorsun ve boyun kaç?
boyum 174-75
Napmam gerekiyor diş doktoruna gittiğimde çenemin çok geride olmadığını ama çapraz kapanma sorunu olduğunu söyledi forumda diş teli hakkında maxillayi kötü etkilediği hakkında bilgiler görünce yaptirmamiztimyan profil çok da önemli değil yaşı da küçükmüş umut var hala
karı kız işlerini bırakıp surgerymaxxinge başla belki kurtulursunNapmam gerekiyor diş doktoruna gittiğimde çenemin çok geride olmadığını ama çapraz kapanma sorunu olduğunu söyledi forumda diş teli hakkında maxillayi kötü etkilediği hakkında bilgiler görünce yaptirmamiztim
Hangi estetik işlemler sence kısa bir bilgi verir misinkarı kız işlerini bırakıp surgerymaxxinge başla belki kurtulursun
BimaxHangi estetik işlemler sence kısa bir bilgi verir misin
Teşekkür ederim kesin çözüm müBimax
Kesin çözüm diye bir şey fotoğrafları yukarıdan çekersen yorum yapamayız tam karşıdan çekersen daha iyi yorum yaparız ama yan profil çok da şey değil yan profiline LTN desem de önden MTN'sin hayatta zorlanacağını sanmam boy atıncaTeşekkür ederim kesin çözüm mü
Teşekkür ederim başka fotoğraf atayımKesin çözüm diye bir şey fotoğrafları yukarıdan çekersen yorum yapamayız tam karşıdan çekersen daha iyi yorum yaparız ama yan profil çok da şey değil yan profiline LTN desem de önden MTN'sin hayatta zorlanacağını sanmam boy atınca
Plak taktir sendeNapmam gerekiyor diş doktoruna gittiğimde çenemin çok geride olmadığını ama çapraz kapanma sorunu olduğunu söyledi forumda diş teli hakkında maxillayi kötü etkilediği hakkında bilgiler görünce yaptirmamiztim
Benden daha iyi cheekbite yapiyosunTeşekkür ederim başka fotoğraf atayım
Cheekbite ne demekBenden daha iyi cheekbite yapiyosun
Göz bölgen ideal de sen yanaklarını mı sıkıyorsun?Teşekkür ederim başka fotoğraf atayım
Onu sordum ama lastik gerekiyormuşPlak taktir sende
Hayır ama yanaklarım nedense tuhaf gözüküyor herkes öyle düşünüyor ama öyle birşey yapmıyorumGöz bölgen ideal de sen yanaklarını mı sıkıyorsun?
roidlersen çenen gelişebilir idkNapmam gerekiyor diş doktoruna gittiğimde çenemin çok geride olmadığını ama çapraz kapanma sorunu olduğunu söyledi forumda diş teli hakkında maxillayi kötü etkilediği hakkında bilgiler görünce yaptirmamiztim
uyku düzeni çok önemli acilen düzeltUydu düzenim aşırı bozuldu 4-5 saat boyum 174-75
Teşekkür ederim günde 6-7 saat yeterlimiroidlersen çenen gelişebilir idk
uyku düzeni çok önemli acilen düzelt
yeterli değilTeşekkür ederim günde 6-7 saat yeterlimi
Uyku düzenini büyümesi için mi öneriyorsun yoksa debloat falan mı? Açıkçası ben 0 sodyum diyet yapsam da furosemid kullansam da yüzümde bir şey değişmiyor bana cope gibi geliyor vücuttan vücda değişebilir tabiiroidlersen çenen gelişebilir idk
uyku düzeni çok önemli acilen düzelt
Ne kadar uyumam gerek ve yattığım saatin bir önemi varmıyeterli değil
büyümesi için ve göz altı torbaları gibi looksmin şeyler olmaması içinUyku düzenini büyümesi için mi öneriyorsun yoksa debloat falan mı?
evetvücuttan vücda değişebilir tabii
yattığın saatin çok önemi var botb gir sleepmaxxing threadını oku herşey yazıyor ordaNe kadar uyumam gerek ve yattığım saatin bir önemi varmı
Teşekkür ederimyattığını saatin çok önemi var botb gir sleepmaxxing threadını oku herşey yazıyor orda
Harbiden 7 saat yeterli değil @exper sakın az uyuma bu yaşlardabüyümesi için ve göz altı torbaları gibi looksmin şeyler olmaması için
evet
yaşı kaç senceHarbiden 7 saat yeterli değil @exper sakın az uyuma bu yaşlarda
çok genç duruyor aga 13 falanyaşı kaç sence
evet 13çok genç duruyor aga 13 falan
Kendimi bildim bileli az uyuyorum formu kesfettigimden beri düzeltmeye başladım birde bir soru daha sormak istiyorum bir estetik cerrahi doktor ile görüştüm forumda herkes çene sorunları için dolgu işlemlerinden bahseditordu sorduğumda bana yapılabileceğini söylemişti bana biraz tuhag geldi sizce yaptırmalı miyimHarbiden 7 saat yeterli değil @exper sakın az uyuma bu yaşlarda
Dolgu kesin çözüm değil ben dolguya 50k vermek yerine implanta 120k vermeyi göze aldım meselaKendimi bildim bileli az uyuyorum formu kesfettigimden beri düzeltmeye başladım birde bir soru daha sormak istiyorum bir estetik cerrahi doktor ile görüştüm forumda herkes çene sorunları için dolgu işlemlerinden bahseditordu sorduğumda bana yapılabileceğini söylemişti bana biraz tuhag geldi sizce yaptırmalı miyim
yanak ısırmaCheekbite ne demek