Puanlayın

Deleted member 105579

Deleted member 105579

Iron
14 Yaş 175 cm

Attachments

• Screenshot_20250325_215848_Gallery.jpg
    Screenshot_20250325_215848_Gallery.jpg
    1,011.3 KB · Views: 0
  • JFL
  • Ugh..
Reactions: Aven, Zodiac and Xavier
Chad
Lütfen karımı sik

• JFL
Reactions: Aven and Deleted member 115134
James safir

açı fraudlama kanka tipini biliyoruz

• +1
Reactions: Deleted member 96549 and xlegend
İşte ondan dolayı attım bir değişim varmı diye bana sağolsun birkac kişi forumdan yardımcı oldu olduğu kadar uymaya çalıştım sence bir değişim varmı veya neler yapmaliyim
farklı açılardan at fraudsuz bakalım değişim var mı
bu süreçte neler yaptın?

farklı açılardan at fraudsuz bakalım değişim var mı
bu süreçte neler yaptın?
Bu süreçte en çok uyku ve beslenmeme uydum bazen uyku düzeni bozuldu ama beslenmem sabit kaldı şekeri tam olarak kesemedim ancak azalttım onun haricinde yürüyüş ve koşularımi arttirdim sivilce sorunları için cilt doktoruma danıştım ve önerdiği kremleri kullandım tam olara geçmedi ama bariz fark var onun dışında formda arastirdifmda buz uygulama gibi basit şeyler yaptım

Attachments

• Screenshot_20250325_224242_Gallery.jpg
    Screenshot_20250325_224242_Gallery.jpg
    817 KB · Views: 0
  • Screenshot_20250325_224857_Instagram.jpg
    Screenshot_20250325_224857_Instagram.jpg
    585 KB · Views: 0
Bu süreçte en çok uyku ve beslenmeme uydum bazen uyku düzeni bozuldu ama beslenmem sabit kaldı şekeri tam olarak kesemedim ancak azalttım onun haricinde yürüyüş ve koşularımi arttirdim sivilce sorunları için cilt doktoruma danıştım ve önerdiği kremleri kullandım tam olara geçmedi ama bariz fark var onun dışında formda arastirdifmda buz uygulama gibi basit şeyler yaptım
farklı açı ?

• +1
Reactions: Zodiac
biraz değişim var helal şekeri tamamen kes meyvelerden al şekeri kardiyo yapmaya devam et sivilce sorunlarının çoğu bağırsak sağlığıyla ilgili baharatlı şeyler yeme mesela sağlıklı beslen. uyku düzenin nasıl kaç saat uyuyorsun ve boyun kaç?

• JFL
Reactions: Xavier
Çok kadınsı gözüküyorsun LTN

• JFL
  • +1
Reactions: Kayra139, xlegend and hellomylove
biraz değişim var helal şekeri tamamen kes meyvelerden al şekeri kardiyo yapmaya devam et sivilce sorunlarının çoğu bağırsak sağlığıyla ilgili baharatlı şeyler yeme mesela sağlıklı beslen. uyku düzenin nasıl kaç saat uyuyorsun ve boyun kaç?
Uydu düzenim aşırı bozuldu 4-5 saat boyum 174-75

yan profil çok da önemli değil yaşı da küçükmüş umut var hala
Napmam gerekiyor diş doktoruna gittiğimde çenemin çok geride olmadığını ama çapraz kapanma sorunu olduğunu söyledi forumda diş teli hakkında maxillayi kötü etkilediği hakkında bilgiler görünce yaptirmamiztim

• +1
Napmam gerekiyor diş doktoruna gittiğimde çenemin çok geride olmadığını ama çapraz kapanma sorunu olduğunu söyledi forumda diş teli hakkında maxillayi kötü etkilediği hakkında bilgiler görünce yaptirmamiztim
karı kız işlerini bırakıp surgerymaxxinge başla belki kurtulursun

karı kız işlerini bırakıp surgerymaxxinge başla belki kurtulursun
Hangi estetik işlemler sence kısa bir bilgi verir misin

Teşekkür ederim kesin çözüm mü
Kesin çözüm diye bir şey fotoğrafları yukarıdan çekersen yorum yapamayız tam karşıdan çekersen daha iyi yorum yaparız ama yan profil çok da şey değil yan profiline LTN desem de önden MTN'sin hayatta zorlanacağını sanmam boy atınca

• +1
Kesin çözüm diye bir şey fotoğrafları yukarıdan çekersen yorum yapamayız tam karşıdan çekersen daha iyi yorum yaparız ama yan profil çok da şey değil yan profiline LTN desem de önden MTN'sin hayatta zorlanacağını sanmam boy atınca
Teşekkür ederim başka fotoğraf atayım

Attachments

• Screenshot_20250325_224857_Instagram.jpg
    Screenshot_20250325_224857_Instagram.jpg
    585 KB · Views: 0
  • +1
Plak taktir sende

• +1
Göz bölgen ideal de sen yanaklarını mı sıkıyorsun?
Hayır ama yanaklarım nedense tuhaf gözüküyor herkes öyle düşünüyor ama öyle birşey yapmıyorum

• Hmm...
roidlersen çenen gelişebilir idk
Uydu düzenim aşırı bozuldu 4-5 saat boyum 174-75
uyku düzeni çok önemli acilen düzelt

• +1
Reactions: Kayra139 and Xavier
roidlersen çenen gelişebilir idk

uyku düzeni çok önemli acilen düzelt
Uyku düzenini büyümesi için mi öneriyorsun yoksa debloat falan mı? Açıkçası ben 0 sodyum diyet yapsam da furosemid kullansam da yüzümde bir şey değişmiyor bana cope gibi geliyor vücuttan vücda değişebilir tabii

• +1
Ne kadar uyumam gerek ve yattığım saatin bir önemi varmı
yattığın saatin çok önemi var botb gir sleepmaxxing threadını oku herşey yazıyor orda

yattığını saatin çok önemi var botb gir sleepmaxxing threadını oku herşey yazıyor orda
Teşekkür ederim

• +1
büyümesi için ve göz altı torbaları gibi looksmin şeyler olmaması için

evet
Harbiden 7 saat yeterli değil @exper sakın az uyuma bu yaşlarda

• +1
Harbiden 7 saat yeterli değil @exper sakın az uyuma bu yaşlarda
Kendimi bildim bileli az uyuyorum formu kesfettigimden beri düzeltmeye başladım birde bir soru daha sormak istiyorum bir estetik cerrahi doktor ile görüştüm forumda herkes çene sorunları için dolgu işlemlerinden bahseditordu sorduğumda bana yapılabileceğini söylemişti bana biraz tuhag geldi sizce yaptırmalı miyim

• +1
Kendimi bildim bileli az uyuyorum formu kesfettigimden beri düzeltmeye başladım birde bir soru daha sormak istiyorum bir estetik cerrahi doktor ile görüştüm forumda herkes çene sorunları için dolgu işlemlerinden bahseditordu sorduğumda bana yapılabileceğini söylemişti bana biraz tuhag geldi sizce yaptırmalı miyim
Dolgu kesin çözüm değil ben dolguya 50k vermek yerine implanta 120k vermeyi göze aldım mesela

• +1