Puanlayın

Dolgu kesin çözüm değil ben dolguya 50k vermek yerine implanta 120k vermeyi göze aldım mesela
Bimax implant diyemi geçiyor

• +1
Reactions: Xavier
Kendimi bildim bileli az uyuyorum formu kesfettigimden beri düzeltmeye başladım birde bir soru daha sormak istiyorum bir estetik cerrahi doktor ile görüştüm forumda herkes çene sorunları için dolgu işlemlerinden bahseditordu sorduğumda bana yapılabileceğini söylemişti bana biraz tuhag geldi sizce yaptırmalı miyim
yaşın küçük amk daha şimdiden dert etme böyle şeyleri

Bimax çift çene ameliyatı implant değil
Teşekkür ederim birde ben on kamera ve arka kamerada inanılmaz şekilde farklı çıkıyorum hatta yüzüm aşırı asimetrik çıkıyor postur bozuklugum var ondan olabilirmi

yaşın küçük amk daha şimdiden dert etme böyle şeyleri
Genetiğim belli büyüyüncede çok bir fark olmayacak ne kadar erken arastirirsam okadar iyi olur gibi

Teşekkür ederim birde ben on kamera ve arka kamerada inanılmaz şekilde farklı çıkıyorum hatta yüzüm aşırı asimetrik çıkıyor postur bozuklugum var ondan olabilirmi
Her şey olabilir bende de asimetri var herkeste biraz var ama burada dikkat etmen gereken konu şu ki arka kamerayla fotoğraf çekerken eşit uzaklıkta, mükemmel açıda fotoğraf çekmen imkansız.

• +1
Reactions: Zodiac
@Xavier genç kardeşimize yardımcı ol ben gidiyorum oyun oynayacam amk post rep ratiom sikildi

• JFL
  • +1
Reactions: xlegend and Xavier
  • Love it
Her şey olabilir bende de asimetri var herkeste biraz var ama burada dikkat etmen gereken konu şu ki arka kamerayla fotoğraf çekerken eşit uzaklıkta, mükemmel açıda fotoğraf çekmen imkansız.
Teşekkür ederim birde nasıl denir bilmiyorum ama yüzüm şişkin duruyor bunu düzeltmek için ne tavsiye edersin vücudum olarak gayet ideal gözüküyorum ama yüzüm pek öyle değil

Teşekkür ederim birde nasıl denir bilmiyorum ama yüzüm şişkin duruyor bunu düzeltmek için ne tavsiye edersin vücudum olarak gayet ideal gözüküyorum ama yüzüm pek öyle değil
Şişkinlikten kastın nedir? Ben herhangi bir şey göremedim.

Şişkinlikten kastın nedir? Ben herhangi bir şey göremedim.
Nasıl denir bilmiyorum ama yağlı gibi yani tombul duruyor gibi aşırı fazla şeker tuketiyorum azaltmaya basladim ama yinede fazla ondan oluyor olabilirmi

Nasıl denir bilmiyorum ama yağlı gibi yani tombul duruyor gibi aşırı fazla şeker tuketiyorum azaltmaya basladim ama yinede fazla ondan oluyor olabilirmi
Yağ oranın kaç?

Yağ oranın kaç?
Onu hatırlamıyorum ama diyetisyene gittiğimde kilom bot ve yağ oranimda sorun olmadığını söylemişti

Onu hatırlamıyorum ama diyetisyene gittiğimde kilom bot ve yağ oranimda sorun olmadığını söylemişti
Bak, bu yaşta normal şişkin yüz. Eğer erken ergenliğe girmediysen daha çok gelişecek. Dış görünüşünü dert etme yaşında değilsin şu an.

• +1
Bak, bu yaşta normal şişkin yüz. Eğer erken ergenliğe girmediysen daha çok gelişecek. Dış görünüşünü dert etme yaşında değilsin şu an.
Teşekkür ederim birde geniş alın ve kaş kalınlaştırma için bir çözüm varmı alnım aşırı geniş

Teşekkür ederim birde geniş alın ve kaş kalınlaştırma için bir çözüm varmı alnım aşırı geniş
Saçınden pek belli olmuyor dert edilecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Kaş kalınlaştırmak için minoxil kullanabilirsin (Dikkatli kullan) veya kaş çıkarıcı yağlar.

• +1
Saçınden pek belli olmuyor dert edilecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Kaş kalınlaştırmak için minoxil kullanabilirsin (Dikkatli kullan) veya kaş çıkarıcı yağlar.
Teşekkür ederim yardımın için

• +1
Reactions: Xavier
spor yap düzgün beslen nt ol bu forumu terk et

• +1
Reactions: Zodiac and xlegend
Napmam gerekiyor diş doktoruna gittiğimde çenemin çok geride olmadığını ama çapraz kapanma sorunu olduğunu söyledi forumda diş teli hakkında maxillayi kötü etkilediği hakkında bilgiler görünce yaptirmamiztim
Tek sorun maxilla mi sencede maxillam kotulescek diye dusunuyorsun

• +1
Reactions: TrustMeBro
Teşekkür ederim başka fotoğraf atayım
Kanka yanagini isirma cok bi sorunun yok cene genislese recessedlik gitse bisey kalmaz o da pek imkanli degil gibi

• +1
Reactions: TrustMeBro, Zodiac and xlegend
Kanka yanagini isirma cok bi sorunun yok cene genislese recessedlik gitse bisey kalmaz o da pek imkanli degil gibi
Yanak isirmak zararlı degil cok sert yapmadigi zaman kizlarin yaninda guzel fraud

• +1
Yanak isirmak zararlı degil cok sert yapmadigi zaman kizlarin yaninda guzel fraud
Zararlı degil zaten ama cok belli oluyor ben anliyom direkt dısarda mılletı falan şapalağı koyasım gelio

• +1
Reactions: TrustMeBro and xlegend
Zararlı degil zaten ama cok belli oluyor ben anliyom direkt dısarda mılletı falan şapalağı koyasım gelio
Bloated eşşşek olarak gezmekten iyidir

Bloated eşşşek olarak gezmekten iyidir
Kanka bide hollow cheeks olayini abartiyonuz biraz olunca olmayinca bi sik degismiyo zaten yakisikli adam iki turlude yakisikli oluyor

• +1
Reactions: TrustMeBro and xlegend
Kanka bide hollow cheeks olayini abartiyonuz biraz olunca olmayinca bi sik degismiyo zaten yakisikli adam iki turlude yakisikli oluyor
Kontür katiyor ltn adami belki etkilenez ama high mtnler icibiz bulunmaz nimet oluyor abartmadan hafif yaparsan mesela ben isirmiyorum direk iceri hafif vakumluyorum bide mewing basinca fraud 2.0 oluyor

• +1
Reactions: TrustMeBro and Zodiac
Bimax ameliyati bunu sağlar mı

Tek sorun maxilla mi sencede maxillam kotulescek diye dusunuyorsun
Çene yeterince kotuyken maxillayida kötü etkilemenin ne manası var

Çene genişletmek için napmaliyim
Ceneni genisletemezsin ucundan bahsediyorsan. Gonionlar zaten yasin icin genis 3-4 sene kemiklerin oturmaya basladiginda anlasilir bisey gerekli mi degil mi.

Ceneni genisletemezsin ucundan bahsediyorsan. Gonionlar zaten yasin icin genis 3-4 sene kemiklerin oturmaya basladiginda anlasilir bisey gerekli mi degil mi.
Teşekkür ederim birde benim burnumda aşırı kötü hem nefes almamda hemde görünüş olarak çene ile birlikte yapilabilirmi estetik işlem

Teşekkür ederim birde benim burnumda aşırı kötü hem nefes almamda hemde görünüş olarak çene ile birlikte yapilabilirmi estetik işlem
burunda nefes alma sorunu bircok seyden kaynaklaniyor olabilir ekstra doku ve ya kikirdagin alinmasi farkli etkiler cenenin nasil olacagini bu yastan cok iyi anlayamazsin kulak burun bogazicya gittiysen burnundaki sorunu biliyosundur bilmiyosan git baktir

burunda nefes alma sorunu bircok seyden kaynaklaniyor olabilir ekstra doku ve ya kikirdagin alinmasi farkli etkiler cenenin nasil olacagini bu yastan cok iyi anlayamazsin kulak burun bogazicya gittiysen burnundaki sorunu biliyosundur bilmiyosan git baktir
Teşekkür ederim

• +1
ağir test gerek yoksa its over

alt yüzün çok garip duruyor kanka çenen dar mı overbite mı var anlayamadım tam

• +1