Deleted member 105579
Iron
- OP
Bimax implant diyemi geçiyorDolgu kesin çözüm değil ben dolguya 50k vermek yerine implanta 120k vermeyi göze aldım mesela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bimax implant diyemi geçiyorDolgu kesin çözüm değil ben dolguya 50k vermek yerine implanta 120k vermeyi göze aldım mesela
Yanağımi issirmiyorum ama herkes öyle diyor sebebini bilmiyorumyanak ısırma
Bimax çift çene ameliyatı implant değilBimax implant diyemi geçiyor
yaşın küçük amk daha şimdiden dert etme böyle şeyleriKendimi bildim bileli az uyuyorum formu kesfettigimden beri düzeltmeye başladım birde bir soru daha sormak istiyorum bir estetik cerrahi doktor ile görüştüm forumda herkes çene sorunları için dolgu işlemlerinden bahseditordu sorduğumda bana yapılabileceğini söylemişti bana biraz tuhag geldi sizce yaptırmalı miyim
Teşekkür ederim birde ben on kamera ve arka kamerada inanılmaz şekilde farklı çıkıyorum hatta yüzüm aşırı asimetrik çıkıyor postur bozuklugum var ondan olabilirmiBimax çift çene ameliyatı implant değil
Genetiğim belli büyüyüncede çok bir fark olmayacak ne kadar erken arastirirsam okadar iyi olur gibiyaşın küçük amk daha şimdiden dert etme böyle şeyleri
Her şey olabilir bende de asimetri var herkeste biraz var ama burada dikkat etmen gereken konu şu ki arka kamerayla fotoğraf çekerken eşit uzaklıkta, mükemmel açıda fotoğraf çekmen imkansız.Teşekkür ederim birde ben on kamera ve arka kamerada inanılmaz şekilde farklı çıkıyorum hatta yüzüm aşırı asimetrik çıkıyor postur bozuklugum var ondan olabilirmi
İyi oyunlar@Xavier genç kardeşimize yardımcı ol ben gidiyorum oyun oynayacam amk post rep ratiom sikildi
Teşekkür ederim birde nasıl denir bilmiyorum ama yüzüm şişkin duruyor bunu düzeltmek için ne tavsiye edersin vücudum olarak gayet ideal gözüküyorum ama yüzüm pek öyle değilHer şey olabilir bende de asimetri var herkeste biraz var ama burada dikkat etmen gereken konu şu ki arka kamerayla fotoğraf çekerken eşit uzaklıkta, mükemmel açıda fotoğraf çekmen imkansız.
Şişkinlikten kastın nedir? Ben herhangi bir şey göremedim.Teşekkür ederim birde nasıl denir bilmiyorum ama yüzüm şişkin duruyor bunu düzeltmek için ne tavsiye edersin vücudum olarak gayet ideal gözüküyorum ama yüzüm pek öyle değil
Nasıl denir bilmiyorum ama yağlı gibi yani tombul duruyor gibi aşırı fazla şeker tuketiyorum azaltmaya basladim ama yinede fazla ondan oluyor olabilirmiŞişkinlikten kastın nedir? Ben herhangi bir şey göremedim.
Yağ oranın kaç?Nasıl denir bilmiyorum ama yağlı gibi yani tombul duruyor gibi aşırı fazla şeker tuketiyorum azaltmaya basladim ama yinede fazla ondan oluyor olabilirmi
Onu hatırlamıyorum ama diyetisyene gittiğimde kilom bot ve yağ oranimda sorun olmadığını söylemiştiYağ oranın kaç?
Bak, bu yaşta normal şişkin yüz. Eğer erken ergenliğe girmediysen daha çok gelişecek. Dış görünüşünü dert etme yaşında değilsin şu an.Onu hatırlamıyorum ama diyetisyene gittiğimde kilom bot ve yağ oranimda sorun olmadığını söylemişti
Teşekkür ederim birde geniş alın ve kaş kalınlaştırma için bir çözüm varmı alnım aşırı genişBak, bu yaşta normal şişkin yüz. Eğer erken ergenliğe girmediysen daha çok gelişecek. Dış görünüşünü dert etme yaşında değilsin şu an.
Saçınden pek belli olmuyor dert edilecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Kaş kalınlaştırmak için minoxil kullanabilirsin (Dikkatli kullan) veya kaş çıkarıcı yağlar.Teşekkür ederim birde geniş alın ve kaş kalınlaştırma için bir çözüm varmı alnım aşırı geniş
Teşekkür ederim yardımın içinSaçınden pek belli olmuyor dert edilecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Kaş kalınlaştırmak için minoxil kullanabilirsin (Dikkatli kullan) veya kaş çıkarıcı yağlar.
Teşekkür ederimspor yap düzgün beslen nt ol bu forumu terk et
saasturkvarmi yi ozlettin14 Yaş 175 cm
Tek sorun maxilla mi sencede maxillam kotulescek diye dusunuyorsunNapmam gerekiyor diş doktoruna gittiğimde çenemin çok geride olmadığını ama çapraz kapanma sorunu olduğunu söyledi forumda diş teli hakkında maxillayi kötü etkilediği hakkında bilgiler görünce yaptirmamiztim
Kanka yanagini isirma cok bi sorunun yok cene genislese recessedlik gitse bisey kalmaz o da pek imkanli degil gibiTeşekkür ederim başka fotoğraf atayım
Yanak isirmak zararlı degil cok sert yapmadigi zaman kizlarin yaninda guzel fraudKanka yanagini isirma cok bi sorunun yok cene genislese recessedlik gitse bisey kalmaz o da pek imkanli degil gibi
Zararlı degil zaten ama cok belli oluyor ben anliyom direkt dısarda mılletı falan şapalağı koyasım gelioYanak isirmak zararlı degil cok sert yapmadigi zaman kizlarin yaninda guzel fraud
Bloated eşşşek olarak gezmekten iyidirZararlı degil zaten ama cok belli oluyor ben anliyom direkt dısarda mılletı falan şapalağı koyasım gelio
Kanka bide hollow cheeks olayini abartiyonuz biraz olunca olmayinca bi sik degismiyo zaten yakisikli adam iki turlude yakisikli oluyorBloated eşşşek olarak gezmekten iyidir
Kontür katiyor ltn adami belki etkilenez ama high mtnler icibiz bulunmaz nimet oluyor abartmadan hafif yaparsan mesela ben isirmiyorum direk iceri hafif vakumluyorum bide mewing basinca fraud 2.0 oluyorKanka bide hollow cheeks olayini abartiyonuz biraz olunca olmayinca bi sik degismiyo zaten yakisikli adam iki turlude yakisikli oluyor
Bimax ameliyati bunu sağlar mıKanka yanagini isirma cok bi sorunun yok cene genislese recessedlik gitse bisey kalmaz o da pek imkanli degil gibi
Çene yeterince kotuyken maxillayida kötü etkilemenin ne manası varTek sorun maxilla mi sencede maxillam kotulescek diye dusunuyorsun
Çenen genişlemez ama recessed giderBimax ameliyati bunu sağlar mı
Çene genişletmek için napmaliyimÇenen genişlemez ama recessed gider
Ceneni genisletemezsin ucundan bahsediyorsan. Gonionlar zaten yasin icin genis 3-4 sene kemiklerin oturmaya basladiginda anlasilir bisey gerekli mi degil mi.Çene genişletmek için napmaliyim
Teşekkür ederim birde benim burnumda aşırı kötü hem nefes almamda hemde görünüş olarak çene ile birlikte yapilabilirmi estetik işlemCeneni genisletemezsin ucundan bahsediyorsan. Gonionlar zaten yasin icin genis 3-4 sene kemiklerin oturmaya basladiginda anlasilir bisey gerekli mi degil mi.
burunda nefes alma sorunu bircok seyden kaynaklaniyor olabilir ekstra doku ve ya kikirdagin alinmasi farkli etkiler cenenin nasil olacagini bu yastan cok iyi anlayamazsin kulak burun bogazicya gittiysen burnundaki sorunu biliyosundur bilmiyosan git baktirTeşekkür ederim birde benim burnumda aşırı kötü hem nefes almamda hemde görünüş olarak çene ile birlikte yapilabilirmi estetik işlem
Teşekkür ederimburunda nefes alma sorunu bircok seyden kaynaklaniyor olabilir ekstra doku ve ya kikirdagin alinmasi farkli etkiler cenenin nasil olacagini bu yastan cok iyi anlayamazsin kulak burun bogazicya gittiysen burnundaki sorunu biliyosundur bilmiyosan git baktir
prettyboy appealinden haberin yok herhaldeağir test gerek yoksa its over
rebust pretty boy appeal olarak daha iyiprettyboy appealinden haberin yok herhalde