Pyrilutamide ve RU58841 Sourcelamak

N

Nuvareon

Bronze
Türkiyeye getirtmek yada türkiyede bulmak mümkünmü
200 mg testte bile hayvan gibi shedliyorum

• +1
  • Hmm...
Reactions: Deleted member 277275, Thrill and maarda
trde bulamazsın
getiremezsin normalde de paran yeterince varsa yolu vardır illaha

• +1
  • Hmm...
Reactions: Deleted member 277275, Thrill, Auchelius and 1 other person
trde bulamazsın
Ne kadar bi paradan bahsediyosun bu marlontaşakira'nın yaptığı şirket yolu mu

• JFL
Reactions: szenn, Thrill, Auchelius and 1 other person
trde bulamazsın
ne kadar bi paradan bahsediyoruz kendim gidip bulup almamdan mı bahsediyosun

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Auchelius and maarda
Türkiyeye getirtmek yada türkiyede bulmak mümkünmü
200 mg testte bile hayvan gibi shedliyorum
Bunlar research chemical sinifina giriyor Turkiyede yasal degil getirtmek de gümrükte genelde takiliyor el koyma riski cok yuksek 200 mgda shed yasaman normal minoks ve antiandrojen gecisinde oluyor ama kontrolsuz islere girmek yerine dermatologla ilerlemek daha mantikli yoksa sac kurtarayim derken baska dert aciliyor

• +1
Reactions: flows5991 and Thrill
ne kadar bi paradan bahsediyoruz kendim gidip bulup almamdan mı bahsediyosun
knk tek bildiğim trde olmadığı ama imkansız değildir getirmek sadece nasıl getirirsin bilmiyorum,biraz araştırman lazım scamlenme olasılıgında fazla baya
dermatologla ilerlemek
su iç şu vitamini al saçın dökülmez
- kel tr dermatologu

• JFL
Reactions: ascendantwill, Deleted member 277275, Thrill and 3 others
Bunlar research chemical sinifina giriyor Turkiyede yasal degil getirtmek de gümrükte genelde takiliyor el koyma riski cok yuksek 200 mgda shed yasaman normal minoks ve antiandrojen gecisinde oluyor ama kontrolsuz islere girmek yerine dermatologla ilerlemek daha mantikli yoksa sac kurtarayim derken baska dert aciliyor
200mg da dut fin kullanan adamın shred yaşaması normal değil

• +1
Reactions: Thrill
knk tek bildiğim trde olmadığı ama imkansız değildir getirmek sadece nasıl getirirsin bilmiyorum,biraz araştırman lazım scamlenme olasılıgında fazla baya

su iç şu vitamini al saçın dökülmez
- kel tr dermatologu
fazla kıstım e2 yi şuan 300mg test alırken 14 gelmişti e2 12.5mg oed aromasin alıyodum

şuan 200 alıyorum ve 12.5 la devam ettim side affect olarak libido 0 sikim kalkıyo ama en ufak istek fln yok baya bi depresyon var tahminimce 4 5 fln dır vermedimde 6.25 eod a çektim

ketoral dışı şampuan kullanmamaya çalışıyorum ama çok rezil oluyor saç o türlüde

şimdi derma pen geçicem para biriktiriyorum her ürün aynıda 3 ya da gördüm 10 k ya da hangisi alıcam bilmiyorum daha bakmam lazım

Last edited:
fazla kıstım e2 yi şuan 300mg test alırken 14 gelmişti e2 12.5mg oed aromasin alıyodum

şuan 200 alıyorum ve 12.5 la devam ettim side affect olarak libido 0 sikim kalkıyo ama en ufak istek fln yok baya bi depresyon var tahminimce 4 5 fln dır vermedimde 6.25 eod a çektim

ketoral dışı şampuan kullanmamaya çalışıyorum ama çok rezil oluyor saç o türlüde

şimdi derma pen geçicem para biriktiriyorum her ürün aynıda 3 ya da gördüm 10 k ya da hangisi alıcam bilmiyorum daha bakmam lazım
ketoral ölsün saçı sikiyo

• +1
Reactions: Auchelius