whoishe
Master
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

şöyle bir özgüvenim olsa keşke

sorma bari surgery parası birikene kdr şöyle copelasak neyse o da yok gün boyu yüz disformiyamız ile kıvranıyoruz böcek gibi amkşöyle bir özgüvenim olsa keşke

şş çaktırmabunu buraya 8 ay once falan attık heralde

basei çok kötü aq olsa bile uncanny dururameliyat kurtarırmı sizce bu arkadası

ameliyat kurtarırmı sizce bu arkadası
basei çok kötü aq olsa bile uncanny durur

kafa şekli çok garip amk baksana saçları kask gibiAbartmayın amk burunu cok bozuyo rhino olsa böyle demezdiniz

bitane eleman vardı dur atıyom onu andırıyo ama base kötü değil dediğiniz kdrkafa şekli çok garip amk baksana saçları kask gibi

ama bu çok küçükken çekilmiş olduğu foto bide bu eleman orgdamıydı yoksa .netdemiydibitane eleman vardı dur atıyom onu andırıyo ama base kötü değil dediğiniz kdr

Muhtemelen nettir reis, birde cok kucukken cekılmıs bır foto olsa da sonuc olarak bu adamda hardmaxx atmış cok belli yani baksana o kantal eğim sence hardmaxxsız düzelebilir mi, abartıyonuz üstteki cocugun base o kdr kötü değilama bu çok küçükken çekilmiş olduğu foto bide bu eleman orgdamıydı yoksa .netdemiydi

@nordsmogama bu çok küçükken çekilmiş olduğu foto bide bu eleman orgdamıydı yoksa .netdemiydi

Muhtemelen nettir reis, birde cok kucukken cekılmıs bır foto olsa da sonuc olarak bu adamda hardmaxx atmış cok belli yani baksana o kantal eğim sence hardmaxxsız düzelebilir mi, abartıyonuz üstteki cocugun base o kdr kötü değil

Hardmaxx yaptığı yok. Bu adam sadece eski fotoğraflafını baya editliyordu, canthal tilt'i hep pozitiv'ti. 17 yaşında hardmaxx yapamazsın zaten Amerika'daMuhtemelen nettir reis, birde cok kucukken cekılmıs bır foto olsa da sonuc olarak bu adamda hardmaxx atmış cok belli yani baksana o kantal eğim sence hardmaxxsız düzelebilir mi, abartıyonuz üstteki cocugun base o kdr kötü değil

Bu tarz amına kodumun köylülerine sadece bir tokat atmak istiyorum

dont let this nigga join forum

bu videodaki çoğu foto herifin orga dalga geçmek için attığı photoshoplu fotolar, hardmax atmış olabilir ama base zaten iyiydi bununMuhtemelen nettir reis, birde cok kucukken cekılmıs bır foto olsa da sonuc olarak bu adamda hardmaxx atmış cok belli yani baksana o kantal eğim sence hardmaxxsız düzelebilir mi, abartıyonuz üstteki cocugun base o kdr kötü değil

@nordsmogama bu çok küçükken çekilmiş olduğu foto bide bu eleman orgdamıydı yoksa .netdemiydi

@nordsmog
org
atmış ya amk ne tekrar atıyon@nordsmog

sizinkileri okuduydum sadece görmemişimatmış ya amk ne tekrar atıyon

bu videodaki çoğu foto herifin orga dalga geçmek için attığı photoshoplu fotolar, hardmax atmış olabilir ama base zaten iyiydi bunun
siz ciddi mi diyonuz la ben o adamı hardmaxx with ascend sanıyordumHardmaxx yaptığı yok. Bu adam sadece eski fotoğraflafını baya editliyordu, canthal tilt'i hep pozitiv'ti. 17 yaşında hardmaxx yapamazsın zaten Amerika'da

canthoplasty falan bişeyler diyodu da gerçek mi diyo bilmiyom. forumda sürekli larplıyodu zatensiz ciddi mi diyonuz la ben o adamı hardmaxx with ascend sanıyordum
Ciddiyim, org'daki her dediği şeyler "larp"tı (yalan/dalga geçmek). Tiktok'ta yok hristiyan ailesinin parasını çalıp hardmaxxladı diyorlar, ama kendisi zaten 1-2 sene önce demişti hardmaxx'la alakalı olan herşeyin yalan olduğunu, zaten küçük kardeşin'e bakarsan anlarsın genetik olduğunusiz ciddi mi diyonuz la ben o adamı hardmaxx with ascend sanıyordum