RAKİP YOK

whoishe

whoishe

Master
3686157 Screenshot 2023 10 04 02 10 03 684 comzhiliaoappmusically
3686158 Screenshot 2023 10 04 02 10 06 415 comzhiliaoappmusically

• JFL
Reactions: lockedawayfornow, Serialsuicide, Atsizz and 5 others
1757454309801

• JFL
Reactions: lockedawayfornow, Detective, xlegend and 4 others
şöyle bir özgüvenim olsa keşke
sorma bari surgery parası birikene kdr şöyle copelasak neyse o da yok gün boyu yüz disformiyamız ile kıvranıyoruz böcek gibi amk

• +1
Reactions: why not me?, Serialsuicide, churmaxxed and 2 others
overrrrrrrrrrrr

• +1
Reactions: Resistance.
bunu buraya 8 ay once falan attık heralde

• +1
Reactions: whoishe and jauscope
ameliyat kurtarırmı sizce bu arkadası

• +1
Reactions: whoishe
65 beğeni fazla bile,

Hala bir şansınız var gençler.

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ
  • +1

Attachments

• Download - 2025-09-10T211523.675.mp4
    1.4 MB
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, why not me? and 1 other person
bitane eleman vardı dur atıyom onu andırıyo ama base kötü değil dediğiniz kdr
ama bu çok küçükken çekilmiş olduğu foto bide bu eleman orgdamıydı yoksa .netdemiydi

• +1
niye böyle insanlar var

kız : basarin ne

ucube: sey tr1 dark triad :feelsgah:

• +1
  • JFL
Reactions: İNTİKAM VAKTİ and Resistance.
ama bu çok küçükken çekilmiş olduğu foto bide bu eleman orgdamıydı yoksa .netdemiydi
Muhtemelen nettir reis, birde cok kucukken cekılmıs bır foto olsa da sonuc olarak bu adamda hardmaxx atmış cok belli yani baksana o kantal eğim sence hardmaxxsız düzelebilir mi, abartıyonuz üstteki cocugun base o kdr kötü değil

• +1
Reactions: Serialsuicide
Muhtemelen nettir reis, birde cok kucukken cekılmıs bır foto olsa da sonuc olarak bu adamda hardmaxx atmış cok belli yani baksana o kantal eğim sence hardmaxxsız düzelebilir mi, abartıyonuz üstteki cocugun base o kdr kötü değil
Screenshot 136

• JFL
Hardmaxx yaptığı yok. Bu adam sadece eski fotoğraflafını baya editliyordu, canthal tilt'i hep pozitiv'ti. 17 yaşında hardmaxx yapamazsın zaten Amerika'da

• +1
bu videodaki çoğu foto herifin orga dalga geçmek için attığı photoshoplu fotolar, hardmax atmış olabilir ama base zaten iyiydi bunun

• +1
bu videodaki çoğu foto herifin orga dalga geçmek için attığı photoshoplu fotolar, hardmax atmış olabilir ama base zaten iyiydi bunun
Hardmaxx yaptığı yok. Bu adam sadece eski fotoğraflafını baya editliyordu, canthal tilt'i hep pozitiv'ti. 17 yaşında hardmaxx yapamazsın zaten Amerika'da
siz ciddi mi diyonuz la ben o adamı hardmaxx with ascend sanıyordum

• +1
Reactions: drakenryuguji
canthoplasty falan bişeyler diyodu da gerçek mi diyo bilmiyom. forumda sürekli larplıyodu zaten

• +1
Reactions: Serialsuicide and Resistance.
Ciddiyim, org'daki her dediği şeyler "larp"tı (yalan/dalga geçmek). Tiktok'ta yok hristiyan ailesinin parasını çalıp hardmaxxladı diyorlar, ama kendisi zaten 1-2 sene önce demişti hardmaxx'la alakalı olan herşeyin yalan olduğunu, zaten küçük kardeşin'e bakarsan anlarsın genetik olduğunu

• +1