NoxInfernum
A Larp a Day Keeps Reality Away.
Pf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
O şakayı ben yapcaktmZuffster halindeki arşivler mi bunlar?
bi insan bunları niye kaydeder aq zuffster abi sen niye böyle şeyler kaydediyosunG A V A T
hocam bu arkadaşın tanısı ne?bi insan bunları niye kaydeder aq zuffster abi sen niye böyle şeyler kaydediyosun
gençliğimde kaydetmiştim kardeşim...
Taptaze mal aqG A V A T
Anal çoklu kişilik bozukluğuhocam bu arkadaşın tanısı ne?
Bence blacpill gercek degil 10luk kızlar 2 lik erkeklerle cıkıo nası oluo bu biri anlatsın
1 milyonda 1 olay 10luk kız dediğinde 10luk kız değildir büyük ihtimalBence blacpill gercek degil 10luk kızlar 2 lik erkeklerle cıkıo nası oluo bu biri anlatsın
Vallaha gözlerimin önünde sahit oldum1 milyonda 1 olay 10luk kız dediğinde 10luk kız değildir büyük ihtimal
Buna hipergamide catch denilio dimiVallaha gözlerimin önünde sahit oldum
kes sesini o kürt kafanı kopartırımTaptaze mal aq
Yarrak kafalı seni buradaki sorun kadınların daha ilgi çekici erkekleri tercih etmesi mi? salak salak cherry picked siufuel post atıp/arşivlemen olmasın?Blackpill, lookism gibi konularin konusuldugu bir forumda kadinlarin daha ilgi cekici erkekleri tercih etmesi ve bu erkeklere daha cok yukselmelerini savunmanin ismi gavatlik olmus.
o orospu ananı sikeyim utanmaz iki yüzlü veletBirkac jfl almak icin jesterlamayi birak da kurabileceksen bir iki duzgun cumle kur
Bence blacpill gercek degil 10luk kızlar 2 lik erkeklerle cıkıo nası oluo bu biri anlatsın
Klasik normie argumani, olay disaridan gorundugu gibi olmuyor genellikle.1 milyonda 1 olay 10luk kız dediğinde 10luk kız değildir büyük ihtimal
Fazla havalisin sen sankikes sesini o kürt kafanı kopartırım
"Cherry-picked" Cherrypicked olmasiyla alakasi ne bi disariya ciksan sayisiz ornegini gorursun zatenYarrak kafalı seni buradaki sorun kadınların daha ilgi çekici erkekleri tercih etmesi mi? salak salak cherry picked siufuel post atıp/arşivlemen olmasın?
Hizli bi sekilde bait yemissin bi sakin aqo orospu ananı sikeyim utanmaz iki yüzlü velet
bunu 30 yo hardmaxxed chad larplayan veled diyorFazla havalisin sen sanki
1 aydır duş almamış adam bana dışarıda sayısız örneğini gördüğünü söylüyor"Cherry-picked" Cherrypicked olmasiyla alakasi ne bi disariya ciksan sayisiz ornegini gorursun zaten
işine gelince bait demi it herifHizli bi sekilde bait yemissin bi sakin aq
gavat olduğunuda söyleIki yuzlu demeye de devam ediyoevt krdsm iki yuzluyum ve veledim
Istege gore mi kaliyoruz anlamadimolm @apo girmesene daha foruma son olaylardan sonra kimse istemiyo seni
sadece postunun altına aynı sakayı 10000 kez yapıp jfl farmlancak eleman oldun sg girme

@Auchelius lan kürtler arada kaynadıkes sesini o kürt kafanı kopartırım
Aga ben incel olcam ya kadınlar cidden kötü insanlarKlasik normie argumani, olay disaridan gorundugu gibi olmuyor genellikle.
1- O 10/10 kiz dedigin kiz 10/10 degil dis gorunus acisindan, 2lik erkek dedigin erkegin bakimsiz ve makyajsiz haliyken 10'luk dedigin kiz her seyin maksimize edilmis hali.
2- Kizin erkekle cikmasi o erkegi her zaman arzuladigi ya da kizin aldatmadigi/aldatmayacagi anlamina gelmiyor. Kiz 2'lik bir erkekle bir hafta cikip gotunu baska bir erkege siktirirse bunu arguman olarak kullanmanin bir anlami kalmaz.
3- Kiz aldatacak olsa dahi yine looksmatch'i olmayan bir erkekle cikmasi icin o erkegin boyunun uzun ya da smv'sinin (Date market value olarak dusun) yuksek olmasi lazim, zenginlik statu vs.
4- Fikrimce sonunda cucklaniyorlarsa yine kullanilamaz dedigim gibi, Fresh ornek Tenz olayi. Yillarca her seyini kadina verdi ve sonuc olarak cucklandi ama yukaridan bakinca kiz looksmatchi ile cikmadi degil mi
he birazcık da orada larplaIstege gore mi kaliyoruz anlamadim
Artik cok tr subforumuna girmicem ztn
lavuktaki yüzsüzlüğü hafife alıyon birazdan larplamaya başlarhe birazcık da orada larpla
@Resistance.i’m gonna inject my kids with high to make them taller ong i want 6’8 true adam offspring
5 dk max sonra gelcek amkhe birazcık da orada larpla
@flows5991 can’t even recognise a joke smh
he birazcık da orada larpla
lavuktaki yüzsüzlüğü hafife alıyon birazdan larplamaya başlar![]()
Ayip ediyonuz ama ;(5 dk max sonra gelcek amk
Ben de kucucuk poncik tatlis bi cocugum amaKÜÇÜCÜK ÇOCUĞU İNCEL YAPTIN AQ
@adam213t KARDEŞİM BU FORUMDAN DERHAL ÇIK