Rate gelir mi babuşlar 16 y.o

D

Deleted member 89727

Bronze
IMG 20240920 104048
IMG 20240919 225754

chadmanlet sana faceapp demedimi

Chadlite olacakken mtn olmussun

Problem ne ki 😄
philtrum chin düzeltilemeyecek şekilde kotu dudaklar da ayni sekil ve bonemass iyi guzel var da sana gitmemis kanka bilmiyorum garip duruyorsun baya baya uncanny’sin

• +1
Reactions: hesaplar_banlı
philtrum chin düzeltilemeyecek şekilde kotu dudaklar da ayni sekil ve bonemass iyi guzel var da sana gitmemis kanka bilmiyorum garip duruyorsun baya baya uncanny’sin
Teşekkür ederim dost

Chadlite olacakken mtn olmussun
Oğlum sen deccal misin kiskancliktan herkesi underrateliyon eneskarduya seni beklediğinden düşük rateleyince doxxlamissin falan Allah karsima cikarmasin senin gibi veledi zinalari vallahi canini alirim

• JFL
  • +1
Reactions: Shade91, maarda, menas and 2 others
Oğlum sen deccal misin kiskancliktan herkesi underrateliyon eneskarduya seni beklediğinden düşük rateleyince doxxlamissin falan Allah karsima cikarmasin senin gibi veledi zinalari vallahi canini alirim
racon bitmistir angutoid babba

• +1
Reactions: Angutoid
uncanny chadlite gigachad gibisin

herkesı kıskanıyor harbıden looksmax fılozofu olmus basımıza amcık hosafı

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 88667, BugraSA and Angutoid
harmony kötü htn

• JFL
Reactions: Deleted member 80812
Chadlite

• JFL
Reactions: Deleted member 93990
İrl de high mtn ya da low htn fln olabilirsin ama fena fraud koktu foto

İrl de high mtn ya da low htn fln olabilirsin ama fena fraud koktu foto
yok kankam rahat olabilirsin egolu gibi konuşmak istemem ama okulu moggluyorum önden olan fotoda sadece filtre var yandan felanda frauda dair hiçbirşey yok

yok kankam rahat olabilirsin egolu gibi konuşmak istemem ama okulu moggluyorum önden olan fotoda sadece filtre var yandan felanda frauda dair hiçbirşey yok
Filtresiz düz ışıkta atsana çeneni sıkma ya da cheekbiting yapma boy kaç bu arada

Ya 15 yasinda nasi boyle suratin var amk

• JFL
Reactions: 2025 chad candidate, Deleted member 57016 and Deleted member 93990
Low htn de bu sen değilsin bence
Kanka niye her attığıma bu sen değilsin diyorsun dur üstümdeki tshirtin fotosunu atayım bari amk

Ya 15 yasinda nasi boyle suratin var amk
Ben daha tam anlamıyorum bu looksmaxxing işlerinden felan yüzümün potansiyeli nedir ileride nasıl olur felan yani

Ben daha tam anlamıyorum bu looksmaxxing işlerinden felan yüzümün potansiyeli nedir ileride nasıl olur felan yani
Looksmax öğrenmeden fraud ogrenmissin gardaş o göz kısma ne

• JFL
Reactions: maarda
Looksmax öğrenmeden fraud ogrenmissin gardaş o göz kısma ne
Hunter skoru yüksek zaten kısınca daha iyi olduğunu duymuştum ama fazla kasmıyorum yani
IMG 20240912 171733

Appeali olmayan htn bende böyleyim

mega uncanny midfacecel.
orta yüz çok uzun horseface yapıyor çok iyi özellikler hollow cheek yüksekteki elmacık kemikleri çene falan fistan da appeal sıfır amk.
ratiolara göre ne oluyor bilmem ama htn diyelim ama appeal yok yani insana benzemiyor jordan barrettin son hali gibi düşün

• +1
Reactions: Deleted member 88667 and hesaplar_banlı
Appeali olmayan htn bende böyleyim
merak ettirdi baya adam chad gibi gözüküyor ama mega uncanny ve appealı yok, gigachadın yüzü gibi düşünün kızlar görse gülüyorlar böyle yüzlere

• +1
midface baya uzun burun de geniş büyük, gorillerin chad benzeri yüzleri gibi gözüküyor ama sub5 olmaktan iyidir

• +1
merak ettirdi baya adam chad gibi gözüküyor ama mega uncanny ve appealı yok, gigachadın yüzü gibi düşünün kızlar görse gülüyorlar böyle yüzlere
Abarttığın kadar değil appealı var, ayrıca kızlar niye gülsün amk

kanka dedikleriniz için eyvallah. fakat kızlar tarafından çekici buldunduğumu hissediyorum yolda yürürken yanımdan yaşıtım tarzda kız geçse göz ucuylada baktıklarını görüyorum vesaire okulda bakan oluyor fotodan fotoya çok değişiyorum nedense gerçek hayatta daha iyi gözüktüğümü söylebilirim

1726839904934
her malın bir alıcısı vardır diyelim madem :D

adamın yüzündeki kemik ağırlığı 3 ton

kanka uncanny seviyede bone masslı kişiler gülünç gözüküyo jordan barrettin son haline bak mesela alien gibi olan suratlar öyle gözüküyor

• +1
Reactions: Deleted member 92925
kanka uncanny seviyede bone masslı kişiler gülünç gözüküyo jordan barrettin son haline bak mesela alien gibi olan suratlar öyle gözüküyor
fotodaki kadar taşaklı bonemasslı durmuyorum gerçek hayatta merak etme :D şu an fallenangelin daha bonemasslı kısa saçlı hali gibiyim

birincisi enesi doxlayan ben degildim @mesocephalicmogger buydu

ikincisi enes bana cl diyordu zaten amk

ucuncusu bir daha o turkcenle bana yanit atma

birincisi enesi doxlayan ben degildim @mesocephalicmogger buydu

ikincisi enes bana cl diyordu zaten amk

ucuncusu bir daha o turkcenle bana yanit atma
TÜRKÇEMDE NE VAR MAL OROSPU COCUGU SENİ