D
Deleted member 89727
Bronze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dedi de kanıtladım nedenkichadmanlet sana faceapp demedimi
Problem ne kiChadlite olacakken mtn olmussun
philtrum chin düzeltilemeyecek şekilde kotu dudaklar da ayni sekil ve bonemass iyi guzel var da sana gitmemis kanka bilmiyorum garip duruyorsun baya baya uncanny’sinProblem ne ki![]()
Teşekkür ederim dostphiltrum chin düzeltilemeyecek şekilde kotu dudaklar da ayni sekil ve bonemass iyi guzel var da sana gitmemis kanka bilmiyorum garip duruyorsun baya baya uncanny’sin
Oğlum sen deccal misin kiskancliktan herkesi underrateliyon eneskarduya seni beklediğinden düşük rateleyince doxxlamissin falan Allah karsima cikarmasin senin gibi veledi zinalari vallahi canini alirimChadlite olacakken mtn olmussun
racon bitmistir angutoid babbaOğlum sen deccal misin kiskancliktan herkesi underrateliyon eneskarduya seni beklediğinden düşük rateleyince doxxlamissin falan Allah karsima cikarmasin senin gibi veledi zinalari vallahi canini alirim
Appealim var o yüzden çok üzülmüyorumappeal>psl
herkesı kıskanıyor harbıden looksmax fılozofu olmus basımıza amcık hosafıOğlum sen deccal misin kiskancliktan herkesi underrateliyon eneskarduya seni beklediğinden düşük rateleyince doxxlamissin falan Allah karsima cikarmasin senin gibi veledi zinalari vallahi canini alirim
mid htn philtrum chin çok uzun damian katerdan bile uzun kshami ile kapışır
enseni saçların kapamasın dudaklara da dolgu yapamıyorsan da hyaluronık asıt kullan
çok güldüm reis teşekkür ederimuncanny chadlite gigachad gibisin
çok sağ kankamenseni saçların kapamasın dudaklara da dolgu yapamıyorsan da hyaluronık asıt kullan
sağ ol reismid htn philtrum chin çok uzun damian katerdan bile uzun kshami ile kapışır
ense olayının amacı nedir hocamenseni saçların kapamasın dudaklara da dolgu yapamıyorsan da hyaluronık asıt kullan
pardon alın kafam karısmıs alnın acık olsunense olayının amacı nedir hocam
Ağa bir pm gelseneharmony kötü htn
yok kankam rahat olabilirsin egolu gibi konuşmak istemem ama okulu moggluyorum önden olan fotoda sadece filtre var yandan felanda frauda dair hiçbirşey yokİrl de high mtn ya da low htn fln olabilirsin ama fena fraud koktu foto
Filtresiz düz ışıkta atsana çeneni sıkma ya da cheekbiting yapma boy kaç bu aradayok kankam rahat olabilirsin egolu gibi konuşmak istemem ama okulu moggluyorum önden olan fotoda sadece filtre var yandan felanda frauda dair hiçbirşey yok
180 kankam dur atayımFiltresiz düz ışıkta atsana çeneni sıkma ya da cheekbiting yapma boy kaç bu arada
buyur.Filtresiz düz ışıkta atsana çeneni sıkma ya da cheekbiting yapma boy kaç bu arada
Low htn de bu sen değilsin bence
Kanka niye her attığıma bu sen değilsin diyorsun dur üstümdeki tshirtin fotosunu atayım bari amkLow htn de bu sen değilsin bence
Ben daha tam anlamıyorum bu looksmaxxing işlerinden felan yüzümün potansiyeli nedir ileride nasıl olur felan yaniYa 15 yasinda nasi boyle suratin var amk
Looksmax öğrenmeden fraud ogrenmissin gardaş o göz kısma neBen daha tam anlamıyorum bu looksmaxxing işlerinden felan yüzümün potansiyeli nedir ileride nasıl olur felan yani
Hunter skoru yüksek zaten kısınca daha iyi olduğunu duymuştum ama fazla kasmıyorum yaniLooksmax öğrenmeden fraud ogrenmissin gardaş o göz kısma ne
Baba seni severim ama seni gerçekten unfrauded görmek istiyorum eyebrow fraud yapıyorsun aqHunter skoru yüksek zaten kısınca daha iyi olduğunu duymuştum ama fazla kasmıyorum yaniView attachment 3184180
mega uncanny midfacecel.
merak ettirdi baya adam chad gibi gözüküyor ama mega uncanny ve appealı yok, gigachadın yüzü gibi düşünün kızlar görse gülüyorlar böyle yüzlereAppeali olmayan htn bende böyleyim
Abarttığın kadar değil appealı var, ayrıca kızlar niye gülsün amkmerak ettirdi baya adam chad gibi gözüküyor ama mega uncanny ve appealı yok, gigachadın yüzü gibi düşünün kızlar görse gülüyorlar böyle yüzlere
kanka dedikleriniz için eyvallah. fakat kızlar tarafından çekici buldunduğumu hissediyorum yolda yürürken yanımdan yaşıtım tarzda kız geçse göz ucuylada baktıklarını görüyorum vesaire okulda bakan oluyor fotodan fotoya çok değişiyorum nedense gerçek hayatta daha iyi gözüktüğümü söylebilirimAbarttığın kadar değil appealı var, ayrıca kızlar niye gülsün amk
yemin ederim adam gigachad. bu nasıl 16 yaşında amk boy 2 metre olması falan lazım bu yüz ile. her yeri gelişmiştir çünkü ubermensch sankiView attachment 3184323 her malın bir alıcısı vardır diyelim madem![]()
kanka uncanny seviyede bone masslı kişiler gülünç gözüküyo jordan barrettin son haline bak mesela alien gibi olan suratlar öyle gözüküyorAbarttığın kadar değil appealı var, ayrıca kızlar niye gülsün amk
fotodaki kadar taşaklı bonemasslı durmuyorum gerçek hayatta merak etmekanka uncanny seviyede bone masslı kişiler gülünç gözüküyo jordan barrettin son haline bak mesela alien gibi olan suratlar öyle gözüküyor
birincisi enesi doxlayan ben degildim @mesocephalicmogger buyduOğlum sen deccal misin kiskancliktan herkesi underrateliyon eneskarduya seni beklediğinden düşük rateleyince doxxlamissin falan Allah karsima cikarmasin senin gibi veledi zinalari vallahi canini alirim
TÜRKÇEMDE NE VAR MAL OROSPU COCUGU SENİbirincisi enesi doxlayan ben degildim @mesocephalicmogger buydu
ikincisi enes bana cl diyordu zaten amk
ucuncusu bir daha o turkcenle bana yanit atma