Polish Chincel
Platinum
idk something like 13% bf i was photo is from when i was 16-17 old
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
He is polish UntermenschSoy
High mtb
UntermenschActually maybe the lowest possible htn even
My fucking god what's a real pic to youBut it doesn't matter cause it's a fraud pic
how this is frauded broBut it doesn't matter cause it's a fraud pic
genio will save my incel chin?Short Face Syndrome claims yet another victim. Brutal, welcome to the club brother
htn? then am i htnActually maybe the lowest possible htn even
very masc looking are you a bottom? or
Strong ltnhtn? then am i htn View attachment 1998383
That moment when 16 year guy looks young instead of looking like 30 years old drug addictvery masc looking are you a bottom?
gonna suiStrong ltn
my jaw at 16 would make your dad jealousThat moment when 16 year guy looks young instead of looking like 30 years old drug addict
Braindeadmy jaw at 16 would make your dad jealous
nah it's actually OVERBraindead
For you might benah it's actually OVER
no you didn't u boneless ugly estrogenic coper no amount of surgery will change your genetics u very little skinny FAILUREFor you might be
I have 100 likes on tinder after 16 with shittt pics and still didnt even leanmaxx so i m chilling need just genio and liplift to be mogger
When htn is failuer jfl cope more also how u know that i m boneless when at 16 bones is still formingno you didn't u boneless ugly estrogenic coper no amount of surgery will change your genetics u very little skinny FAILURE
Skinny btwno you didn't u boneless ugly estrogenic coper no amount of surgery will change your genetics u very little skinny FAILURE
Mirinvery good frame proportions
could be even more narrow ahahahh
u need a frame implant now too!Mirin
Mam cię na liścia i coś szczekasz XDu need a frame implant now too!
mam gosciu 195 i lape wieksza niz ty glowe nie polecalbymMam cię na liścia i coś szczekasz XD
Widze jak przy 195 masz łapę jak ja głowę wał dalej chuja hahamam gosciu 195 i lape wieksza niz ty glowe nie polecalbym
nie wszyscy maja 170 i wygladaja jak kobietyWidze jak przy 195 masz łapę jak ja głowę wał dalej chuja haha
Skinny btw
Co nie zmienia ze i tak mam cię na liścia ale dzieki za radenie wszyscy maja 170 i wygladaja jak kobiety
po prostu moze niektore cie moze polubia za charaker i tego sie trzymaj
nie masz mnie na zadnego liscia gosciu prawdopodobnie bym mogl nakopac ci ojca przy tobie i jedynie by ci sie rece trzesly tak jak teraz gdy do mnie piszeszCo nie zmienia ze i tak mam cię na liścia ale dzieki za rade
Co nie zmienia ze i tak mam cię na liścia ale dzieki za rade
Wysyła zdjęcie jak miałem 16 lat chyba cię boli ze jesteś na liścia chyba za duże ego idz młoteczkiem w główkę walnij może iq urośniebrutal
to czemu je wyslales ahaha to nie ego po prostu zostales brutalnie ZMOGGOWANYWysyła zdjęcie jak miałem 16 lat chyba cię boli ze jesteś na liścia chyba za duże ego idz młoteczkiem w główkę walnij może iq urośnie
Xddd mogerrem to jesteś ale i tak byś leżał po liściu thoto czemu je wyslales ahaha to nie ego po prostu zostales brutalnie ZMOGGOWANY
Liplift? Or whatLong philtrum biggest issue here
But you're lucky since it's easily solvable
autyzm też chyba zapomniałeś dodaćiq, wealth, height, phisique, looks, dick Mogged
co to za mechanizm obronny ci sie wlaczyl ze jestem na liscia skoro od roku lece na testosteronie i jestem wojskowymXddd mogerrem to jesteś ale i tak byś leżał po liściu tho
nie chcaialem cie jeszcze bardziej upokarzac wiedzac ze masz podbrodek takiego kalibruautyzm też chyba zapomniałeś dodać
Wysyłałes zdjęcie i widać jak bardzo na teściu jesteś XDco to za mechanizm obronny ci sie wlaczyl ze jestem na liscia skoro od roku lece na testosteronie i jestem wojskowym
overI am not even kidding I look identical to you.
Perhaps I am of Slavic descent after all...
Przynajmniej nie jestem umysłowo zjebany aby młotkiem napierdalac w kości :/ płacz dalejnie chcaialem cie jeszcze bardziej upokarzac wiedzac ze masz podbrodek takiego kalibru