C
chawaje
millionaire virgin chad
to szkoda bo by ci sie to przydaloPrzynajmniej nie jestem umysłowo zjebany aby młotkiem napierdalac w kości :/ płacz dalej
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
to szkoda bo by ci sie to przydaloPrzynajmniej nie jestem umysłowo zjebany aby młotkiem napierdalac w kości :/ płacz dalej
Also West Slavs are the worst Slavs. Being cucked by Germanics, as well as fellow East Slavs was, and still is your eternal fate.Wysyłałes zdjęcie i widać jak bardzo na teściu jesteś XD
over
True but Poland is imo good place to live but if u wanna wageslave then its shit płaceAlso West Slavs are the worst Slavs. Being cucked by Germanics, as well as fellow East Slavs was, and still is your eternal fate.
Nie chce aby szare komórki mi uciekły jak tobie ale mam nadziej ze lepiej będzieto szkoda bo by ci sie to przydalo
Tell me, how strong is Catholic ethnonationalism there? Is there a growing opposition to globalism, or are you slowly becoming more """westernised""" (IE ethnically replaced).True but Poland is imo good place to live
nie wiem czy ktokolwiek tak robi nie dla zartow ale i tak wspolczuje bo pewnie masz teraz dzieki mnie jeszcze wieksze BDDTrue but Poland is imo good place to live but if u wanna wageslave then its shit płace
Nie chce aby szare komórki mi uciekły jak tobie ale mam nadziej ze lepiej będzie
where are u fromI am not even kidding I look identical to you.
Perhaps I am of Slavic descent after all...
Hover over my AVI for approximately 3 seconds and you'll know.where are u from
xle xarHover over my AVI for approximately 3 seconds and you'll know.
ა რxle xar
Serio chyba ci mózg ucierpiał przez bonesmashing No ale co się dziwić jak jesteś incelem przy takim wzroście to raczej główka normalnie nie pracuje a btw wyjevane trochę mam w to co piszesz śmiesznie się to czytanie wiem czy ktokolwiek tak robi nie dla zartow ale i tak wspolczuje bo pewnie masz teraz dzieki mnie jeszcze wieksze BDD
co nie zmienia faktu ze jakbym przymrozyl oczy to by twojej mamie zrobilo sie mokro co nie
Jestem takim incelem ze mam laske od pol roku ktora rozdziewiczylemSerio chyba ci mózg ucierpiał przez bonesmashing No ale co się dziwić jak jesteś incelem przy takim wzroście to raczej główka normalnie nie pracuje a btw wyjevane trochę mam w to co piszesz śmiesznie się to czyta
Poland is mostly westernised just west think it isnt.Tell me, how strong is Catholic ethnonationalism there? Is there a growing opposition to globalism, or are you slowly becoming more """westernised""" (IE ethnically replaced).
Brawo ty dzieki za info ta informacja odmieniła moje życie Coś jeszcze napisz ciekawegoJestem takim incelem ze mam laske od pol roku ktora rozdziewiczylem
To ze jakbys ty jakims cudem przy tym ryju mial jakas to pewnie bym ci mogl ja zabrac w 10 minutBrawo ty dzieki za info ta informacja odmieniła moje życie Coś jeszcze napisz ciekawego
Dobry piesek i jak się słucha chyba nagrodę dostanieszTo ze jakbys ty jakims cudem przy tym ryju mial jakas to pewnie bym ci mogl ja zabrac w 10 minut
Poza tym mam cie na liscia
Nagroda bedzie operacja zmneijszenia philtrum implanty szczeki czy podbrodka?Dobry piesek i jak się słucha chyba nagrodę dostaniesz
Ta i jeszcze LL aby zmogowac cię psa jakim jesteśNagroda bedzie operacja zmneijszenia philtrum implanty szczeki czy podbrodka?
Czekam zeby cie zroastowac jak mala dziwke jaka jestes zaloze sie ze nawet po LL i operacjach na ktore cie nawet nie bedzie stac mnie nie zmogujeszTa i jeszcze LL aby zmogowac cię psa jakim jesteś
A teraz daj glos i wytrzyj pot z czoła bo widze jak czekasz z niecierpliwością na wiadomosci od swojego pana. Idę spac trzymaj się
idk something like 13% bf i was photo is from when i was 16-17 old
ThanksYou look gay
if i am at the level of that guy it's incredibly ovedStrong ltn
I don't think you are him, my bad, but you are still a chincel who lacks masculinity: should Femboymaxx and become rich by starting an OnlyFans and making money from fat, greasy virgin otakus... It's the ONLY alternative for white """males""" like you.Thanks
You still more gayer than meI don't think you are him, my bad, but you are still a chincel who lacks masculinity: should Femboymaxx and become rich by starting an OnlyFans and making money from fat, greasy virgin otakus... It's the ONLY alternative for white """males""" like you.
How? I have so much more bone mass than you it's mind-boggling LOL keep crying, Chin404NotFoundcel.You still more gayer than me
Straight person wouldnt post pic like thatHow? I have so much more bone mass than you it's mind-boggling LOL keep crying, Chin404NotFoundcel.
Mirin my zygos, buddyboio? When you get a chin like mine, you come here and do a mog battle, PLEASE...Straight person wouldnt post pic like that View attachment 1998946
you like dirty af u have 0 smv and u still talking jflMirin my zygos, buddyboio? When you get a chin like mine, you come here and do a mog battle, PLEASE...
White women love me, I've fucked many of them...you like dirty af u have 0 smv and u still talking jfl
jfl stope the cope plsWhite women love me, I've fucked many of them...
But you are still an Incel, Chincel, GrAYcel femboy white """male""" lol
Ok, Femboycel.jfl stope the cope pls
Lets not forget how the OP looks like..JFL u look like that and still barking over for u bro
looked like* and i mogg him back to his favela slumsLets not forget how the OP looks like..
"very masc looking are you a bottom? or " zajebisty rating xd jak narazie to ty placzesz bo cos cie boliNigga wanted us to rate him but the moment we do so he starts crying over it
Boli mnie twoja zfeminizowana polacka morda"very masc looking are you a bottom? or " zajebisty rating xd jak narazie to ty placzesz bo cos cie boli
mnie tak srednio nie narzekam atencje od kobiet mam wiec beka z ciebie incelku hahaBoli mnie twoja zfeminizowana polacka morda
That was me at 220lb I believe, and I was 166lb in the pic you first posted... I'm now 187lb and still have more bones than you, keep barking lmaoJFL u look like that and still barking over for u bro
u look like shit so bones doesnt matter i dont care how much u wasThat was me at 220lb I believe, and I was 166lb in the pic you first posted... I'm now 187lb and still have more bones than you, keep barking lmao
Nie obchodzi mnie twoja atencja od jakis polek co maja fiuta w gebie a ty co najwyzej bedziesz mogl taka pocalowac jak bedzie pijanamnie tak srednio nie narzekam atencje od kobiet mam wiec beka z ciebie incelku haha
Ok, GrAYcel.u look like shit so bones doesnt matter i dont care how much u was
i talk shit about me when this pic is 3 years old lmao
malo swiata chyba widziales jak takie cos piszesz xDDDNie obchodzi mnie twoja atencja od jakis polek co maja fiuta w gebie a ty co najwyzej bedziesz mogl taka pocalowac jak bedzie pijana
my honest reaction tho i dont leave in favela slums so its morning for me rnOk, GrAYcel.
I'm going to sleep now, you should too, abused dog lol
No way niga, atencje od kobiet moze miec kazdy subhumanmalo swiata chyba widziales jak takie cos piszesz xDDD
okPorownujac nasz poziom angielskiego zapewne widzialem duzo wiecej swiata