D
Deleted member 287008
Bronze
boy 187
önerilerinizi bekliyorum birde buz methodu yarıyormu yazın bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
boy 187
morph yazıyor altında over for miyopsView attachment 4798062Ben seni bu saniyordum
@messi21 kanka kalk mezarindan seni cagiriyolarbuz methodu yarıyormu yazın bakalım
nasıl kanıtlayacam aqbaran yeter acma hesap
Subforum kural 1nasıl kanıtlayacam aq
rate at dayı baran baranSubforum kural 1
yeni acilan her hesap baran
inkar ediyosa kesin baran
o kim diyosa daha da baran
yaw altta attiklari iyi morph fln diyon anlamadim da attigin foto duz ltn amkrate at dayı baran baran
vay amk brutalyaw altta attiklari iyi morph fln diyon anlamadim da attigin foto duz ltn amk
he ben usttekini morph alttakini sen sanmistim kusura bakm knkvay amk brutal
ropelamayak diye lifefuel veren againzohe ben usttekini morph alttakini sen sanmistim kusura bakm knk
yok la before atayımbeyler analjfl degil can confirm ama larpliyor olabilir
saka yapiyomyok la before atayım
baranla ilk konustugumuzda seninle aynı okulda oldugunu soylediydi irl tanıyo beni falan dedi bende üstelemediydim amksaka yapiyom
oha amk yalana bakbaranla ilk konustugumuzda seninle aynı okulda oldugunu soylediydi irl tanıyo beni falan dedi bende üstelemediydim amk
ilk baştan yazsaydım adamın larplar dökülecekti eleman gone too faroha amk yalana bak
kanka banada larplayak falan dediydi ama derken banada larplıyodu cok garip bi bok anlamıyordumolum bana dm'den arkadasmisiz gibi larplayalim demisti de anladtigimiz senaryo boyle degildi
yok la before atayım
boy 187
iyi kankiHe hatırladım şimdi naber kanki
boy 187
boy 187
öncelikle rate için thxgonionlar kötü filler yaptım diyonda ne değişti amg,
çene ucun kısa philtrum 1 to 1 nerdeyse
burun kötü rhino net lazım
infralar recessed
nct var
dudaklar dolgun ama ağzın uzun değil zoftır ağız genişletme guide oku
low bf olmana rağmen bloated duruyon bone support az oldugu icin dürüst rate lmtn
maxillam forward dediğin için smile lines ve itachi lines büyük ihtimal zygo ve gonionlar yüzünden benim upper maxilla recessed ama zygolar ve gonionlarım iyi ondan yok bende senin zygolar ve lower third yüzü carryleyemediği için yüzün gergin lean gözükmüyor diye düşünüyom, üstte bissürü hardmax önerisi verdim hangisini yaparsan artık canoöncelikle rate için thx
öncesinde hiç olmadığı için anormal durmuyor gonionlar
evet lower third doom resmen
aslında bloated durmuyorum yüzüm çökük duruyor smile line ve itachli line yüzünden
mouth widening işine bakayım yarar belki teşekkürler
maxillam forward dediğin için smile lines ve itachi lines büyük ihtimal zygo ve gonionlar yüzünden benim upper maxilla recessed ama zygolar ve gonionlarım iyi ondan yok bende senin zygolar ve lower third yüzü carryleyemediği için yüzün gergin lean gözükmüyor diye düşünüyom, üstte bissürü hardmax önerisi verdim hangisini yaparsan artık cano
5 seans lipoliz yaptırdım yüze gereksiz bi bloat vardı@christaken belki sadece bad fat distrubtiondanda olabilir ama sanmıyom bi chin jaw angle implants düşün bence
olum sizi görünce ne mutlu olıyom yaçok değişmişsin lan harbi. kısa saçlı halin daha iyiydi ama
sadece sahilde yaşa kardeşimfaceiq ile bi bağlantın var mı

iyi gözüküyon gayet kankolum sizi görünce ne mutlu olıyom ya
kanka herkes diyo kısa daha iyiydi falan tırrıkiyedeyiz diyemi boyle diyolar anlamadım saç nası looksmin olıyo ya
sadece orgda ilgi oruspusu ol teorisiiyi gözüküyon gayet kank
negative tiltini götüne sokayım yarrak lattise adamsadece orgda ilgi oruspusu ol teorisi
o attığın morphdaki gibi yaparsan uzun daha iyi de normal fotoda fazla hacimli peruk gibi duruyoolum sizi görünce ne mutlu olıyom ya
kanka herkes diyo kısa daha iyiydi falan tırrıkiyedeyiz diyemi boyle diyolar anlamadım saç nası looksmin olıyo ya
pdo da yaptık 4x4 canto tek cözümnegative tiltini götüne sokayım yarrak lattise adam
lifefuel vermiyorum ya pipimi yepdo da yaptık 4x4 canto tek cözüm
saldım zaten kirpiksiz daha iyi
kanka sorun şu forward mı yapacan aşşağıya mı heryerden recessed amkchin implantle gergedanlama lazım asap hatta diy chin filler yapsana aga filler kaldıysa elinde
kanka sorun şu forward mı yapacan aşşağıya mı heryerden recessed amk
3 tane daha alıcam 2ml irejudan
aşşağıya ve genişliğe yaparım az
çitoz koko maxxed btwView attachment 4800055
al knk true xelo mıso