D
Deleted member 6856
Fire
- OP
Sürülmediğime göreSen ermenimisin yoksa![]()
Ermenilerin evlerini ayırmışlar,biz sonradan gelmişiz zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sürülmediğime göreSen ermenimisin yoksa![]()
bak larp marp degilYou most pull a blonde as 5 psl,i'll be honesy
Benim ukrayniali buyuk babaannem ailesiyle karadenize kacmis savas zamaninda, sonradan gürcü buyuk dedemlen evlenmis, hayat ilginc beSürülmediğime göre
Ermenilerin evlerini ayırmışlar,biz sonradan gelmişiz zaten
Ben landwhalemaxxed ngl,sikim şişman orospuları bi de beckyleribak larp marp degil
en güzel kiz beni istiyen budu
bi tanede saglam 5,5psl sarisin di
gerisi 4psl becky, her yerde buldun kiz
Keşke türk olmasaydım nefret ediyorum kökenlerimdeenBenim ukrayniali buyuk babaannem ailesiyle karadenize kacmis savas zamaninda, sonradan gürcü buyuk dedemlen evlenmis, hayat ilginc be
Ben o yuzden artik ataturkden sogudum, ulkeyi turklestirmeye calistirdi halbuki o kadar ayri köken yasarkenKeşke türk olmasaydım nefret ediyorum kökenlerimdeen
bence copeBenim dedem sarisinn ailemin yarisi sari ben sana ne diyim karadeniz mogs all
I’m 183cm and mog u hard ask lettobence cope
benim bi arkadasim var, türk, sari mavi gözlu, ama ufacik 170cm manlet hemde saci dökuluyo
bi bok göturumez
anca simp for 4psl curry pheno turkish girl
No bölücülük,we'd be better if we had small part of turkey with actual turksBen o yuzden artik ataturkden sogudum, ulkeyi turklestirmeye calistirdi halbuki o kadar ayri köken yasarken
@Mathafack primeınıda mogluyo abi tamamen dürüstüm taraf tutma yokbence cope
benim bi arkadasim var, türk, sari mavi gözlu, ama ufacik 170cm manlet hemde saci dökuluyo
bi bok göturumez
anca simp for 4psl curry pheno turkish girl
Sinifimda fransizlardan less ethnic gorunuyom jfl@Mathafack primeınıda mogluyo abi tamamen dürüstüm taraf tutma yok
Adam mavi gözlü falan bide türkiyede ortalığın amına koyar
Fransaya gittim herkes zenci ve algerian paristeSinifimda fransizlardan less ethnic gorunuyom jfl
Bu bana gore ethnic duruyor, gormeden konusma ve daha uzunum@Mathafack @inceletto
bak bu cocuk sarisin diye slayer mi simdi?
bunun slay count with 20 = 0
bi curry türk kizlan geziodu, evlenicekti, bozdular nisanliyi, sokaklarda sürünuyo
iyi is yok, para yok, ortada kalmis, gerizekali bi cocuk
Adam bloated pig amk,saç rengi kemik yoksa bişe ifade etmiyo@Mathafack @inceletto
bak bu cocuk sarisin diye slayer mi simdi?
bunun slay count with 20 = 0
bi curry türk kizlan geziodu, evlenicekti, bozdular nisanliyi, sokaklarda sürünuyo
iyi is yok, para yok, ortada kalmis, gerizekali bi cocuk
Sene yanliz yerlesicem parise okul icin, baslasin free alcohol gecelerFransaya gittim herkes zenci ve algerian pariste
Senin köyü bilmiyorum
Fena yer ya manyak,Sene yanliz yerlesicem parise okul icin, baslasin free alcohol geceler
Sana bok resim, kafan fazla yamuk@Mathafack
resim göster, su böyle dedi bu böyle dedi bana ne
inceletto fazla güvenicek biriside degil
aynen, ben bunu diorum isteBu colouring halo eğer güzel yüzün varsa
@Mathafack
resim göster, su böyle dedi bu böyle dedi bana ne
inceletto fazla güvenicek biriside degil
bu ne amkView attachment 641795
Paylaştı bir kaç fotoğraf,i dont leak pm pics
I have nothing to prove to an old man on a virtual forum.@Mathafack
ozaman larper sin iste
you are on a looksmaxx site over an year now and nobody knows your face = incel traitI have nothing to prove to an old man on a virtual forum.
Bir sürü foto paylaştı abi,sadece yüzünün tamamını paylaşmadıyou are on a looksmaxx site over an year now and nobody knows your face = incel trait
cirkinler yapar bunu
üc kat isiBir sürü foto paylaştı abi,sadece yüzünün tamamını paylaşmadı
I have pmed like 10 users in total but ok and I’m not here since 1 year I was inactive for few months, srsly stop coping u are a 3 psl oldcel lurking h24 with teenager on a stupid ofrum find u a wife go to work idk but u are weird manyou are on a looksmaxx site over an year now and nobody knows your face = incel trait
cirkinler yapar bunu
ben burda sadece fraud gözelrimi paylasaydimBir sürü foto paylaştı abi,sadece yüzünün tamamını paylaşmadı
Yüz hatlarını da gördüm,benimle de paylaşmadı tam yüzü ok?ben burda sadece fraud gözelrimi paylasaydim
bana herkez 9/10 chad derdi, aestheticallypleasin gibi
Gercekten 27 yasindaki bir issiz le debate yaptigima inanamiyom, it’s time to leave I thinkYüz hatlarını da gördüm,benimle de paylaşmadı tam yüzü ok?
tamam oglum sitkri git simdi, ben yatticam simdiI have pmed like 10 users in total but ok and I’m not here since 1 year I was inactive for few months, srsly stop coping u are a 3 psl oldcel lurking h24 with teenager on a stupid ofrum find u a wife go to work idk but u are weird man
Bu nası 6 sayfa oldu amkGercekten 27 yasindaki bir issiz le debate yaptigima inanamiyom, it’s time to leave I think
tamam oglum sitkri git simdi, ben yatticam simdi
you are an subhuman who whorships, 5psl kivanc and 3,5psl cagatay ulusoy
you are 3psl
and your cousin is a 3,5psl girl
senin kuzenin 10 sene denese, burak looksmatchi bulamaz
senin kuzenin gezdi erkekler buna benzerler
View attachment 641806
Gercekten 27 yasindaki bir issiz le debate yaptigima inanamiyom, it’s time to leave I think
Serenay sarıkayayı sikmedi micagatay ulusoy 7psl olmus, hollywood actorlari mogluyo
yapma ya, ondan 3psl cingene kizlarlan geziyo
meghan foxu bi ariyak, cagatayla gezsin
I live in France u subhuman abomination, yeah ur sister have 4000 euros so what? a subhuman Kurd is fucking her every night lol, senin gibi shitnik orospularin yuzunden karadenizin ayri ulke olmasini istiyom to not be associated with creatures like u"issiz" oglum senin sulalen bir olup benim okudumu almanyada denerse, genede yapamazlar
hemde ablam avkatligi bitirdi almanyada, 4000 bin euro acemi masi aliyo
göt, sen kimsin
hemde 1 euro 9 lira olmus, ölmus ülkede, adam bana aesthetici ögretiyo
onlan gezdi mi ? o tipsiz icin cok iyiSerenay sarıkayayı sikmedi mi
oglum, sen benle associate olmayi denersen bile, kimse inanmaz, cünkü sen low iq tipsiz subhuman ve ben 6'0 ethnic dark triad high IQ slayerI live in France u subhuman abomination, yeah ur sister have 4000 euros so what? a subhuman Kurd is fucking her every night lol, senin gibi shitnik orospularin yuzunden karadenizin ayri ulke olmasini istiyom to not be associated with creatures like u
newone benim arkadasim dersen, kimse inanmazAmina kodugum adan maymunu
Yav bi siktir subhuman piç almanlar turkleri tabi sevmez heryerde senin gibi inbred low iq shitnik görseleroglum, sen benle associate olmayi denersen bile, kimse inanmaz, cünkü sen low iq tipsiz subhuman ve ben 6'0 ethnic dark triad high IQ slayer
sanki benimle associate olmak kolay gibi bisey mis gibi konusuyo
göt
I don’t want u to be me my friend u stupid 30 yo monkey with 30km long philtrumnewone benim arkadasim dersen, kimse inanmaz
ya tamam ya siktir git simdiI don’t want u to be me my friend u stupid 30 yo monkey with 30km long philtrum