RATE NEW PHOTO OF ME (LESS SUBHUMAN THAN BEFORE)

obuci tnke i ascendas iz Ltn na chadlite😈
lowk ako si nt i gaser to je easily barem htn appeal
ne kapiram sto je to toliko appealing likusama dns al eto

• +1
Reactions: aspiringexcel and bsabsa777
i ako je cringe brate you gotta do it for the girls😞💔💔💔😞💔💔😞😞

• +1
  • So Sad
Reactions: akz, aspiringexcel and fluxx
View attachment 3445781
Frauding with eyebrow mascara but whataver

Fellow zagrebcel @HeavyMetalcel saw it first:lul::lul::lul:

ALso im thinking about going to a Fit x Fearless livestream to jester but niggas from my school know him:dafuckfeels:

@IAMNOTANINCEL @truecelitover @PARISIEN @iblamechico @TalesFromTheSlums @Gengar @hopecel @BoredPrince @Clown Show @ReadBooksEveryday
U look ogre and boneless at the same time

• JFL
Reactions: aspiringexcel
Kod nas u Beogradu pocinju ribe masovno da se pale na old money style/americki fazoni, ne na gasere toliko. Barem na faksu tako

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: shizuku11111, aspiringexcel, HeavyMetalcel and 2 others
Kod nas u Beogradu pocinju ribe masovno da se pale na old money style/americki fazoni, ne na gasere toliko. Barem na faksu tako
na faksu su normalne zene, kojih nema puno. just slay dumbass bitches theory

• JFL
Reactions: aspiringexcel and hopecel
Hvala ljubi brat to su mi svi rekli ali ne moguce je da ja postanem vise od mtn bez hardmaxxanja....
da ali iskreno i neki softmaxxovi bi ti dosta povecali appeal :feelshah::feelshah: no kako god, nastavi se boriti bhai
Sve vise i vise ERova sad je bio u hr nezz dak znas
brutal znam, onaj sto je ubio djecu u skoli :blackpill::blackpill: vecina muskih dobije 0 picke = drustvo u raspadu, water

• +1
to je tako bilo otkad sebe... ribe sa faksa, alternativke, art kuje i tome slicno su se oduvijek palile na taj tip muskih koji i nije toliko popularan kod nas ali je ranije bilo jos popularnije biti roker ili 'library guy'
:lul::lul::lul::lul::lul:

na faksu mozda nisu tolike gaserke ali na faksu su ti najbrutalniji standardi... ne pravim neku razliku izmedju foida, sve su iste kakva god im interesovanja bila

• +1
Reactions: aspiringexcel and shogrim
100%
U look ogre and boneless at the same time
KAKO PREZIREM TE OLD.ONEGCEMOVE AJME
tales:lul::lul::lul: @HeavyMetalcel
to je tako bilo otkad sebe... ribe sa faksa, alternativke, art kuje i tome slicno su se oduvijek palile na taj tip muskih koji i nije toliko popularan kod nas ali je ranije bilo jos popularnije biti roker ili 'library guy'
E Al koji su sve ovo copeovi iskreno muh library guy muh rocker znaci chad sa knjihom u ruci ili chad u crnom outfitu
:lul::lul::lul::lul::lul:

na faksu mozda nisu tolike gaserke ali na faksu su ti najbrutalniji standardi... ne pravim neku razliku izmedju foida, sve su iste kakva god im interesovanja bila
Slazem se

• JFL
Reactions: hopecel
E Al koji su sve ovo copeovi iskreno muh library guy muh rocker znaci chad sa knjihom u ruci ili chad u crnom outfitu
Nije toliko cope, na faksu ima puno rugoba od likova (malo preterujem) koji furaju neki svoj alt niche, i imaju devojke kojima se to svidja.
Supply and demand brate

• JFL
  • +1
Reactions: fluxx and hopecel
KAKO PREZIREM TE OLD.ONEGCEMOVE AJME
joj i ja na kurac ih nabijem (ljubomoran sam na njih jer su high class) 🥹:forcedsmile::forcedsmile::forcedsmile:
tales:lul::lul::lul: @HeavyMetalcel

Slazem se
water, uglavnom je sve do izgleda ali sto se tice stila, on ti moze pomoci da maksimizujes potencijal da tako kazem

npr cure u nekom nicheu ce prije biti sa Chadom koji je slican njima nego sa onim ko nije, ili npr nichemaxxed Chad nece biti toliko appealing za normie zenske kao basic Chad, kontas na sta mislim :feelshah::feelshah: al svejedno mnogi foidi ce se samo prilagoditi Chadu i tjt

• +1
Nije toliko cope, na faksu ima puno rugoba od likova (malo preterujem) koji furaju neki svoj alt niche, i imaju devojke kojima se to svidja.
Supply and demand brate
nisu svi studenti STEMceli, bratko

prosjecan ekonomista je HTN tallfag 🥹🥹 a tehnicki fakulteti su subhuman centrala :blackpill::blackpill:

• +1
  • JFL
Reactions: shizuku11111, aspiringexcel and shogrim
nisu svi studenti STEMceli, bratko

prosjecan ekonomista je HTN tallfag 🥹🥹 a tehnicki fakulteti su subhuman centrala :blackpill::blackpill:
Ako si izabrao kao cel, da si medju finance likovima, onda si sam kriv hahaha

• +1
Reactions: fluxx, hopecel and aspiringexcel
Ako si izabrao kao cel, da si medju finance likovima, onda si sam kriv hahaha
najbolje je na nekom smjeru dje su zenske vecina 🥹🥹 nula konkurencije neograniceno picetine, sve sto ti treba je samopouzdanje bro :forcedsmile::forcedsmile:

• JFL
Reactions: aspiringexcel and fluxx
najbolje je na nekom smjeru dje su zenske vecina 🥹🥹 nula konkurencije neograniceno picetine, sve sto ti treba je samopouzdanje bro :forcedsmile::forcedsmile:
Mislim najbolje inceli u programere, tamo nema ni zenskih ni nikoga ko je preko mtn

• +1
  • Hmm...
Reactions: aspiringexcel and hopecel
Mislim najbolje inceli u programere, tamo nema ni zenskih ni nikoga ko je preko mtn
to sto nema zenskih znaci da je predosadno, zvucim kao simp ali tako je (STEMcel here)

a sto se tice ostalih incela, oni su ti najveca konkurencija u poslu jer su oni doslovno roboti, ne mozes se takmiciti s njima jer su uvijek najbolji programeri i najveci subhumani ujedno :forcedsmile::forcedsmile::forcedsmile:

• +1
Reactions: aspiringexcel and shogrim
alien looking ahh

• So Sad
  • JFL
Reactions: aspiringexcel and sportsmogger
Bumping
@shizuku11111 @sigma ✰ @sub5outsider @moredatesmorerapes @skullmog @Thinking_CEL @GabachoCopium @Klasik616 @Chinacurry

• +1
Reactions: Lord Shadow and shizuku11111
you look slavic

• JFL
Ascended to balkan ogre, mirin

• JFL
  • Love it
Reactions: hopecel, Lord Shadow and aspiringexcel
hi marko jaric

• JFL
Reactions: hopecel and aspiringexcel
  • JFL
  • +1
Reactions: Panzram, hopecel, fluxx and 1 other person
hahahahah, ja verified jer imam neki tiktok nalog on 5k pa se prijavio za verifikaciju jfl
brate ima bas dosta nas ovde jebote
Ja juce skonto kad mi odjednom balkancelovi floodali thread. Bilo nas nako 5

• JFL
  • +1
Reactions: Panzram, hopecel, aspiringexcel and 1 other person
  • Love it
  • JFL
  • +1
Reactions: hopecel, aspiringexcel and fluxx
Gaser appeal je pre op za balkan. Ascenda te dosta ak fleksas pare
ako fleksas pare onda se reklamiras da si betabuxxer @HeavyMetalcel

"gaser appeal" = bad boy, NTness, auto

• +1
  • JFL
Reactions: aspiringexcel and HeavyMetalcel
You're freakmaxxed. Nice eye color. ears great too, they frame your face really well. I really like your face tbh.🫶 1737810211330

• JFL
ako fleksas pare onda se reklamiras da si betabuxxer @HeavyMetalcel

"gaser appeal" = bad boy, NTness, auto
To lozi ribe sa balkana ako imas ispod 20. Ako nosis skupe "gas" marke nako naik moncler i tnf ascenda te. Ne mislim na doslovno slikanje sa parama nego tako u autfitu skupa sranja.

• +1
  • Hmm...
  • +1
View attachment 3445781
Frauding with eyebrow mascara but whataver

Fellow zagrebcel @HeavyMetalcel saw it first:lul::lul::lul:

ALso im thinking about going to a Fit x Fearless livestream to jester but niggas from my school know him:dafuckfeels:

@IAMNOTANINCEL @truecelitover @PARISIEN @iblamechico @TalesFromTheSlums @Gengar @hopecel @BoredPrince @Clown Show @ReadBooksEveryday
Chad

• JFL
nema para za tvoje lice/visinu, i da slažem se to je samo reklamiranje da si betabuxx, nema tu prave atrakcije
Ista stvar sa MUHHH SEPAREIMA

• JFL
Reactions: hopecel and HeavyMetalcel
To lozi ribe sa balkana ako imas ispod 20. Ako nosis skupe "gas" marke nako naik moncler i tnf ascenda te. Ne mislim na doslovno slikanje sa parama nego tako u autfitu skupa sranja.
pravo lozenje bi bilo kad bi privukao curu jer si sirovina koja se oblaci najjeftinije moguce :blackpill::blackpill::blackpill:

• JFL
  • +1
Reactions: HeavyMetalcel, kradembakar, Panzram and 1 other person
LTN,your nose is asymmetrical and eyebrows aren't dense

• So Sad
LTN,your nose is asymmetrical and eyebrows aren't dense
I purposely use light eyebrow mascara to make my midface seem smaller but i also microneedle

And im getting rhino in 2025 i hope

Sub 7

• JFL

Users who are viewing this thread

Back