murad.89
Kraken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
chadin ustu var miydi
Adam diye biliyorumda onun ustu bi rate vere bilirmisin ?chadin ustu var miydi
Adama yakinmiyim?underrate yapma olm çok rahat chadlitesın
yakınsın yakında olursunAdama yakinmiyim?
yüzün
buna benziyo sevdiğin kıza böyle bak sevdiğini anlasın kızMogger olurmuyum peki?yüzünbuna benziyo sevdiğin kıza böyle bak sevdiğini anlasın kız
o yüz şekliyle mogger değil lover olursun cadılar bayramında yüzünü kırmızaya boya sorarlarsa kalbe dönüştüm de üstündede tişört olsun lover diyeMogger olurmuyum peki?
chad. kızlar için böyle kişilerle yarışmamız gerektiğini bilmwk ropefuel
bak fikir benden uygulaması senden ekim olunca tişört bastır böyle milletin evine git bu şekil zaten kız seni görürse amından çeşme gibi su akar güven bana bak sokakta böyle gez derlerki "vaaay be ne romantik bi adam" bak dediğim gibi fikir benden uygulaması sendenMogger olurmuyum peki?
hchad.ture adam potansiylei var dünyada gördüğüm en iyi yüz falan keep going
FAMDSFMNJKAJMSK BU NE LAN @Topkra suyu püskürttüm amkbak fikir benden uygulaması senden ekim olunca tişört bastır böyle milletin evine git bu şekil zaten kız seni görürse amından çeşme gibi su akar güven bana bak sokakta böyle gez derlerki "vaaay be ne romantik bi adam" bak dediğim gibi fikir benden uygulaması senden