rate yaz gec konusma

kenan ımırzalıoglu mtn callı geldı
Indir 12 Images 1 21
ne kanka chadlite mı kıvanç tatlıtuğ ile karşılaştırınca insan bile sayılmaz phenoya bak

• +1
Reactions: TrustMeBro
statü olmasa sıradan bir overall htn
kenan ımırzalıogluna biz sizin gibi yakısıklı degiliz cart curt diye konusan adam anadolusal anlamda ilk blackpill denemesi olabilir mi aga :unsure:

kenan ımırzalıogluna biz sizin gibi yakısıklı degiliz cart curt diye konusan adam anadolusal anlamda ilk blackpill denemesi olabilir mi aga :unsure:
amk adamın hakkını yemiyoruz zaten ama sen fazla abartıyorsun

O adam bile daha yakisikli kenandan. Idiasina varim 3 gun debloatlayip kenanin yaptigi post effect ve produksyon makyajini bassalar herife

• +1
Reactions: Zodiac
amk adamın hakkını yemiyoruz zaten ama sen fazla abartıyorsun
hangi adamın hakkı dayı benım bahsettıgım muhabbet adam çıkıyodu biz iyi esnaf olmalıyız sızın gıbı yakısıklılıgımızla bir yerlere gelemeyiz diyodu kenan lavugu sadece yakısıklılıkla gelınmıyo falan dıyodu bundan bahsettım sadece , programda yasanan durumla alakalı esprı yaptım sizin hak yemenız degıl mevzu

O adam bile daha yakisikli kenandan. Idiasina varim 3 gun debloatlayip kenanin yaptigi post effect ve produksyon makyajini bassalar herife
190 boyu var ama kenanın dimorfisi de yüksek sakallıyken

1741816183146
1741816200989
ironi mi yapıyon cıddı mısın anlayamıyom aga
az sonra neden kenanın genclık fotosunu koydun diye sorucaksın çünkü bu adam suan 30 falan yaşında kenan lavugu 50 yasında önceden söyliyim sen sormadan

düz beyaz diş surat hatları iyi çenesi falan iyi kaş göz iyi kara saç kara göz maskülen yakısıklı bır kardesımız

• +1
olm biz bu yaşlarımızda genclıgımızın baharında neden diğer erkekleri puanlıyoruz bunu kendımıze neden yapıyoruz amk ben heteroyum

View attachment 3559268View attachment 3559269ironi mi yapıyon cıddı mısın anlayamıyom aga
az sonra neden kenanın genclık fotosunu koydun diye sorucaksın çünkü bu adam suan 30 falan yaşında kenan lavugu 50 yasında önceden söyliyim sen sormadan
Bu herifin burnu laz ciftcilerinki gibi olmasi senin gibi eseklerin “bonemass mogger gelmis” diyecegine eminim ama evet ironi yapiyorum

• +1
düz beyaz diş surat hatları iyi çenesi falan iyi kaş göz iyi kara saç kara göz maskülen yakısıklı bır kardesımız
tamam kanka only face ne olarak rateliyorsun kenan kardeşimizi

olm biz bu yaşlarımızda genclıgımızın baharında neden diğer erkekleri puanlıyoruz bunu kendımıze neden yapıyoruz amk ben heteroyum
Inanmasi zor

tamam kanka only face ne olarak rateliyorsun kenan kardeşimizi
knk genc yakısıklı kardesımıze guncel rate veremem 10 yıl ömrü kalmıs ama prime döneminde high htn low cl vardır benim nazarımda

• +1
knk genc yakısıklı kardesımıze guncel rate veremem 10 yıl ömrü kalmıs ama prime döneminde high htn low cl vardır benim nazarımda
Trde kenan htn kivanc cl ulusoyun primei chad

• +1
günde kaç defa mastürbasyon yapıyorsun ciddi soruyorum
high htn only face fazla vermedin mi kanka prime döneminden bir iki fotoğraf atsana bakalım

Bu herifin burnu laz ciftcilerinki gibi olmasi senin gibi eseklerin “bonemass mogger gelmis” diyecegine eminim ama evet ironi yapiyorum
bonemassini bilemem mogger zaten değil ama adamın skullu ortalamaya göre büyük zaten

günde kaç defa mastürbasyon yapıyorsun ciddi soruyorum

high htn only face fazla vermedin mi kanka prime döneminden bir iki fotoğraf atsana bakalım
kanka başladığımdan bu yana hep haftada 2-3 civarı bazen strese falan girdiğimde miktar değişiyor ramazanda fln değişiyor kendimi tutmaya çalışıyorum

• +1
kıvançın chad olmasını engelleyen şeyler neler
Bone structure ama appealde chad smvsi var cunku striking pheno

• +1
Trde kenan htn kivanc cl ulusoyun primei chad
olm siz bana kalırsa çok düşük rate atıyosunuz bana kalsa kıvanç tatlıtuğ chad
he sen o adama chad demiyosan sana göre türkiyede yaşayan total chad sayısı 50yi geçmez

he sen o adama chad demiyosan sana göre türkiyede yaşayan total chad sayısı 50yi geçmez
Olm tassak mi geciyosun adama cirkin mi dedin tr ortalamasina gore cok yakisikli zaten chad tr avrupa geneline bakarsan ama kuzeyde ayni fenotip adamdan her lisede buluyosun kemik yapisida genelde daha iyi oluyor

• +1
kanka başladığımdan bu yana hep haftada 2-3 civarı bazen strese falan girdiğimde miktar değişiyor ramazanda fln değişiyor kendimi tutmaya çalışıyorum
haftada bir yap sen onu ayıplı içerik de izlenme

Olm tassak mi geciyosun adama cirkin mi dedin tr ortalamasina gore cok yakisikli zaten chad tr avrupa geneline bakarsan ama kuzeyde ayni fenotip adamdan her lisede buluyosun kemik yapisida genelde daha iyi oluyor
1741816971423
bu cocuga ne rate verıyon tıktokta karsıma cıkıyo turk foidlerin hepsı yorumlarda amıma bas götüme gir fln yazıyo buna

only face rateliyor çünkü demiş zaten appeal olarak chad diye

View attachment 3559313bu cocuga ne rate verıyon tıktokta karsıma cıkıyo turk foidlerin hepsı yorumlarda amıma bas götüme gir fln yazıyo buna
Low cl high htn hairline boktan burun kocaman facial fifths ve thirds kotu ama harmony iyi prettyboy bu yaslarda appeali yuksek diye oyle

Low cl high htn hairline boktan burun kocaman facial fifths ve thirds kotu ama harmony iyi prettyboy bu yaslarda appeali yuksek diye oyle
lavuk prime kenan ımırzalıoglundan yuksek rate aldı aq

olm bız de makarasındayız da illa chalomu zorbalıcaksan sanayide calısmasından dolayı fln zorbala ne bilim sen hetero bi erkek olarak başka bi erkeğin suratında olmayan failureları 25 dk acıklıyosan bu bence dassak gecmek degil de ibneliktir
Chalom sanayiden iyi para aliyor niye zorbalayayim. Chalomun zorbalanacak tek şeyi bu forumda kendisine gelen her elestiri threadi için ayri hesap açması

• +1
Reactions: maarda, Deleted member 113670 and TrustMeBro
kendine kaç veriyon normalde
kendime normie skalasinda 6 veririm
yasadigim hayata bakarak aynaya bakarak high mtn derim foruma gore ltn falanimdir

• +1
kendime normie skalasinda 6 veririm
yasadigim hayata bakarak aynaya bakarak high mtn derim foruma gore ltn falanimdir
kanka sen eğer bu çocuktan çirkinsen low mtn falansın amk cocuk ztn high mtn bide lean hali böyle high htn anca surgery ile :feelsgood:

• +1
Knk cocugun saci gitse hayati bitti ltn çene desen narrow oglu narrow appeal desen dağa kaçmış üstüne üstlük yağ oranıda düsük high mtn amk kürtlere benziyor cocuk burun desen patlican filtrum cene orani alla emanet tek gözleri iyi herhalde

• +1
kanka sen eğer bu çocuktan çirkinsen low mtn falansın amk cocuk ztn high mtn bide lean hali böyle high htn anca surgery ile :feelsgood:
kanka 1 senede 3 kere approachlandim fizigim bok gibi 60 kgyim boy 178 tipimin ortalamadan bir tık üst olduğunu düşünüyorum low mtn de olabilirim ama bu cocugun cektigi dikkatin-ilginin 10da birini gormuyorumdur high mtn olsa her videosunda 100 tane kari sik beni diye yalvarmaz bence

• Hmm...