rate yaz gec konusma

Knk cocugun saci gitse hayati bitti ltn çene desen narrow oglu narrow appeal desen dağa kaçmış üstüne üstlük yağ oranıda düsük high mtn amk kürtlere benziyor cocuk burun desen patlican filtrum cene orani alla emanet tek gözleri iyi herhalde
yandan burnu guzel duruyo
fizigi iyi
sac goz kas iyi
daha sayarim da hetero oldugum icin burda durcam face ratingi min high htn falandir muhtemelen

Knk cocugun saci gitse hayati bitti ltn çene desen narrow oglu narrow appeal desen dağa kaçmış üstüne üstlük yağ oranıda düsük high mtn amk kürtlere benziyor cocuk burun desen patlican filtrum cene orani alla emanet tek gözleri iyi herhalde
burun philtrum dogru eye area ve dudak kurtariyor

• +1
Reactions: Zodiac
aga bide hesaba gir bak tek fotoyla belli olmaz

• +1
burun philtrum dogru eye area ve dudak kurtariyor
kanka damian kater de low htn o zaman filtrumu sıkıntılı mantiga bak aq
david gandyi ratelesene cok merak ettim

yandan burnu guzel duruyo
fizigi iyi
sac goz kas iyi
daha sayarim da hetero oldugum icin burda durcam face ratingi min high htn falandir muhtemelen
Yav senin vereceğin rateyi sikeyim engelli pezevenk sence üstteki kürt orusbuevladiyla bu adamin ratesi ayni mi high htn dedigin böyle gözüküyor
IMG 5569
ve üstteki mtnyi allahina kadar moggluyor

• JFL
  • +1
Reactions: maarda and Zodiac
Sence damian katerdeki halolardan filtrum göze çarpıyormu bi sor bakayim kendine

• +1
Olm sen harbi engellisin sana daha cevap yazmicam

• +1
Reactions: Deleted member 113670
Sence damian katerdeki halolardan filtrum göze çarpıyormu bi sor bakayim kendine
170 boy aq damian kater trde olsa bu cocuktan daha az ilgi gorur

Yav senin vereceğin rateyi sikeyim engelli pezevenk sence üstteki kürt orusbuevladiyla bu adamin ratesi ayni mi high htn dedigin böyle gözüküyor View attachment 3561556 ve üstteki mtnyi allahina kadar moggluyor
cl vardır bu eleman

• +1
cl vardır bu eleman
bu adamdaki forward growth ataturkte yok aq underrate atiyolar
gerci burda millet alain delona high mtn with halo framecel shortcel fln yaziyo sasirmamak lazim

la kanki eleman high htn-low cl range sence üstteki kürdoyla aynıymış gibi mi duruyolar ?
knk solid chadlite bence bu adam , üstteki kürdonun da anasını sikeyim ama appealı (female gaze) var yani senin htn ratelediğin herhangi bir adam tiktok çeksin bakalım bu kadar karı ilgisi çekiyor mu

knk solid chadlite bence bu adam , üstteki kürdonun da anasını sikeyim ama appealı (female gaze) var yani senin htn ratelediğin herhangi bir adam tiktok çeksin bakalım bu kadar karı ilgisi çekiyor mu
Olm simplenme isini gozunuzde fazla büyütüyosunuz ali efe günes denen mtn elemanin milyon takipcisi ve deli gibi simpleyeni var

• +1
Reactions: Deleted member 113670 and Zodiac
  • +1
Olm simplenme isini gozunuzde fazla büyütüyosunuz ali efe günes denen mtn elemanin milyon takipcisi ve deli gibi simpleyeni var
kanka o cocugun burun haric buyuk failurei yok bence fiziginden dolayi simpliyolar
ama herhangi bir thirst trap ceken mtn 3 milyon takipci yapabilir mi

aciz insan ulaşamadığını gözünde büyütür :feelsokman:
dogru diyosun cano insallah bir gun ben de tiktok icerik ureticisi olurum gozumde cok buyutuyorum

• +1
dogru diyosun cano insallah bir gun ben de tiktok icerik ureticisi olurum gozumde cok buyutuyorum
yapabilirsin neden olmasın içerik üreticisi olmak için htn ve üstü olmana gerek yok eğer bir vasfın yoksa sadece tipinle ünlü olabilirdin ama maalesef tipin kurtarmıyor o yüzden farklı alanlarda kendini geliştir
en basit örneği aykut elmas adam komik

kanka o cocugun burun haric buyuk failurei yok bence fiziginden dolayi simpliyolar
ama herhangi bir thirst trap ceken mtn 3 milyon takipci yapabilir mi
Haci adam zekasini kullandi karin kasini göstererek ünlü oldu

yapabilirsin neden olmasın içerik üreticisi olmak için htn ve üstü olmana gerek yok eğer bir vasfın yoksa sadece tipinle ünlü olabilirdin ama maalesef tipin kurtarmıyor o yüzden farklı alanlarda kendini geliştir
Sadece ekrana bakarak ünlü olmak icin en kotu high htn ve appealmaxxed olmak lzm

• +1
kanka farklı alanlarda başarım var da contentini çekmek istemem (matematik)
diğer mtnler madem ünlü olabiliyo ben de aynısını yapıp 3m olayım ortalama altı olduğumu düşünmüyorum

• +1
e bu kürt ibne nası olmus high mtnydi
Cocugun fizik halosu var çünkü kanka çoğunluk tutan videolari fizik ve genel yüzünü paylastigi videolardada oha cok yakisiklisin vs. Gibi yorumlar yok

diğer mtnler madem ünlü olabiliyo ben de aynısını yapıp 3m olayım ortalama altı olduğumu düşünmüyorum
kasılarak konuşan bir eleman var lol oynuyor yayın falan açıyor biliyon mu

• +1
Buyuk ihtimal sende appeal yoktur

• +1
kasılarak konuşan bir eleman var lol oynuyor yayın falan açıyor biliyon mu
cok var oyle adini desen bilirim de

• +1
cok var oyle adini desen bilirim de
ismini boşver de kamerayı güzel çıkacağı bir açıya yerleştirmiş tipi ortalama yayın açıyor sesi de iyi ama biraz itici geliyor adamın boyu da kısa manitası var herkes yorumlara j7 prime telefonum bu kadar kasmıyor gibi şeyler yazıyor ama simpleyeni de var baya o tür şeyler yaparsan istediğin simplenmeye ulaşabilirsin belki

• +1
XD olm yasuo oynamadan mal oldugun belliydide bu kadarinida beklemezdim, chalomun yuzune ne zaman hangi postta laf edilmis aq. Sanayide calisan birinide zorbalak icin hic bir neden yok adam ekmegindeyse. Senin zihniyetindeki zavallilar forumun icine sicti
yasuo nalaka amk

ismini boşver de kamerayı güzel çıkacağı bir açıya yerleştirmiş tipi ortalama yayın açıyor sesi de iyi ama biraz itici geliyor adamın boyu da kısa manitası var herkes yorumlara j7 prime telefonum bu kadar kasmıyor gibi şeyler yazıyor ama simpleyeni de var baya o tür şeyler yaparsan istediğin simplenmeye ulaşabilirsin belki
olm simplenme istemiyorum onu tassagına dedım

• +1
olm dediğin çocuk larkcia mı

• +1