rate

front hmtn side lmtn frontun iyi oldugu icin hmtn diyom yakışıklısın, softmax potansiyel yok hardmax olarak rhino, genio, brow filler lazım kg

ek olarak saçını değiştir

• +1
Reactions: Thrill
front 5.6 side 4.5
16 yasındayım boy 180-81. Müsait olan rate yapabilir mi ? Bugun bir kac kere daha rate istedim ve iki kisi mtn civarında dedi.

• +1
front hmtn side lmtn frontun iyi oldugu icin hmtn diyom yakışıklısın, softmax potansiyel yok hardmax olarak rhino, genio, brow filler lazım kg

ek olarak saçını değiştir
tesekkur ederim yorum icin

• +1
Reactions: Thrill and botdericektshoeIift
iyi, avg 4.8 olduğu için

• +1
asırı elzem bir estetik mi benim icin yani suan ki sidea 4küsürlü puan veriyorken güzel bir burun olsaydı puanı ne kadar etkilerdi
side da sıkıntın burunun değil tam olarak

baba potansiyel var diyonuz da ben ne yapsam bu potansiyeli gerceklestirmis olucam anlamıyorum biraz yardımcı olabilirseniz sevinirim
Yağ oranını 10 a indirerek başlıcan ilk olarak ondan sonra rhino olucan üst dudağında ince birazcık lift veya az filler ile htn olursun ama diyosan ben daha da ileri gidicem diye alt cenen cok dar implantlara girismen lazım

• +1
Reactions: Thrill, Fridx and shillbeminebtmn
Yağ oranını 10 a indirerek başlıcan ilk olarak ondan sonra rhino olucan üst dudağında ince birazcık lift veya az filler ile htn olursun ama diyosan ben daha da ileri gidicem diye alt cenen cok dar implantlara girismen lazım
kanka peki implantları denemek istersem goz cevresi icin bir sery yapmal myım

• +1
Reactions: Thrill, Trenmaxx1 and Fridx
Iyi dedin
ileri girisme nabucan aaamunagoyim
Goz icin birsey yapmana gerek yok ameliyat olarak

renkli lens tak

• +1
Reactions: Thrill and Trenmaxx1
Iyi dedin

ileri girisme nabucan aaamunagoyim
Goz icin birsey yapmana gerek yok ameliyat olarak

renkli lens tak
hangi renk aliyim kanka yesil falan mı

• +1
Reactions: Thrill and Fridx
hangi renk aliyim kanka yesil falan mı
He sana kalmisda mavi kotu durur
Oral minox falan kullan kirpiklerin uzasin liplift,rhino yaptir adam olana yeter de artar

• +1
Reactions: shillbeminebtmn, Thrill and Trenmaxx1
Göz cevresi implantları baya riskli seyler göz cevresi icin fat graft en sağlam yöntem browridgene fat graft yaptırabilirsin ama ilk büyük faiolarından başla

• +1
Reactions: Thrill and Fridx
Göz cevresi implantları baya riskli seyler göz cevresi icin fat graft en sağlam yöntem browridgene fat graft yaptırabilirsin ama ilk büyük faiolarından başla
rhino gibi mi ?

• +1
yasıma gor3e yüzde 10 düşük değil mi

• +1