atess
6'3
ig ates_dmrl profile bakin sdc yuz degil herseyi elestrebilrsiniz 2010btw
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
front sidedan daha iyi aslında ama fotoda iyi cıktı diye koydm front foto cekersem soylermRate istiyorsan düzgün bi front ve side çekmen lazım
Fiziğin iyi
o sırt cok fena karı cekiyo knk daha iyisini cekince koycamphenonon uzun saça gayet musait duruyor saçı uzat sırt pozunu kaldır çok daha rahat fraudlu foto çekersin bir tıkda morphlarsın fotoyu
olm igye yazcan nasi bulamadin awbulamadım aq atsana direk
lavuk igsini yazmıs hayatının sikilmesi bi issizin sıkılmasına bağlı suan@SİBER ZORBA @femboi_hunter69
doxlanmak umrumda mi sencelavuk igsini yazmıs hayatının sikilmesi bi issizin sıkılmasına bağlı suan
Şimdi senin hayatını sikiyimde gör bakalımdoxlanmak umrumda mi sence![]()
olabilecek en iyi sey doxlanman zatendoxlanmak umrumda mi sence![]()
@SİBER ZORBA @femboi_hunter69
lavuk igsini yazmıs hayatının sikilmesi bi issizin sıkılmasına bağlı suan
kanka ne olabilr amk ig takipci botu mu bascanolabilecek en iyi sey doxlanman zaten
neyse kendin görürsün aq bisi olmaz umarım da
11/07/2009ig ates_dmrl profile bakin sdc yuz degil herseyi elestrebilrsiniz 2010btw
ayynen oueqıuhgq11/07/2009
oha sorgu mu kullanıyorsun dostum seni bizim ayyıldızteam e alalımBu oç burdurluymuş aq neden bu kadar mal olduğu anlaşıldı @Serialsuicide
Hayır kullanmıyorum.kendi söylemiştioha sorgu mu kullanıyorsun dostum seni bizim ayyıldızteam e alalım
bgy serttirHayır kullanmıyorum.kendi söylemişti
niyeamkYUQERHUOPEQRWOHIGQRtrue orospu çocuğu
ne ugrascam la bide igden napabilirsin ki mesela amkolm ne gerek vardı insta vermeye iki dk foto atsan olmuyo muydu
0HIOIHĞIHOPQIHPOQQFWE kanka napayim aq oyle fix yokŞimdi farkettim senin kulağın niye o kadar büyük aq
haydaaaig hesabıdan donuna kadar bulurlar hayatın bitti şuan over direk
kanka niye herkes gotum sikilcekmis gibi davranıyo amkkAh ateşim ah ig yazılır mı orga …
Kardesim 240 takipçinin arasında ailen akrabaların okulundaki arkadaşların yok mu isteyen birisi senin org hesabını ifşalasa onlara veya daha kötü şeyler yapabilir postu sildir bencekanka niye herkes gotum sikilcekmis gibi davranıyo amkk
ifsalasın kanka umrum dısı diyorum ya ben gizli bisey yapmiyom ki tum arkadaslarımda biliyo org kullandıgımı onlarada soyluyom girin kendinizi gelsitriin diyeKardesim 240 takipçinin arasında ailen akrabaların okulundaki arkadaşların yok mu isteyen birisi senin org hesabını ifşalasa onlara veya daha kötü şeyler yapabilir postu sildir bence
ateş dostumuzdur bir şey yapmayız fear mongering yapmayın@SİBER ZORBA @femboi_hunter69
Dc tayfanın karakterli insanlar olması helal olsun +1 respectateş dostumuzdur bir şey yapmayız fear mongering yapmayın
Hardmax var çözülür boyyn da iyi yüzün de0HIOIHĞIHOPQIHPOQQFWE kanka napayim aq oyle fix yok
Yarma ama millete niye orgdan bahsediyorsun amkifsalasın kanka umrum dısı diyorum ya ben gizli bisey yapmiyom ki tum arkadaslarımda biliyo org kullandıgımı onlarada soyluyom girin kendinizi gelsitriin diye
Boyu uzun alanlar genelde kulakcel oluyo gözlemlediğimŞimdi farkettim senin kulağın niye o kadar büyük aq
nme bilm amk knk yardim ediyom ltnlereYarma ama millete niye orgdan bahsediyorsun amk![]()
bence bahsetme insanlar senin freak olduğunu düşünecek @Futanari nin postları görüncenme bilm amk knk yardim ediyom ltnlere
biz derken?ateş dostumuzdur bir şey yapmayız fear mongering yapmayın
@Topkrabiz derken?
biz derken?
knk orgdan kimseyle takiplesmeyi dusunmuyom takipcileri fln gorurler kbadam ilk kursunu sikti
benim ad soyadla dalga gecmicek olsalar bende atardm
Bide yakisikli bi adamsin cnm privden istek atimmi
mantıklıknk orgdan kimseyle takiplesmeyi dusunmuyom takipcileri fln gorurler kb