rate

Turanmethod

Turanmethod

Bronze
arka kamera ile cektirdim foto sonunda mimik yok evet cidden asimetri varmis yüzümde onun dişi neyi geliştirebilirim ve ileride göz bölgesini poztif ct yapsam potansiyel kactir

Attachments

• IMG_20260703_125949.jpg
    IMG_20260703_125949.jpg
    665.7 KB · Views: 0
  • IMG_20260702_173357.jpg
    IMG_20260702_173357.jpg
    1 MB · Views: 0
  • +1
Reactions: kullancı1998572619 and Futanari
gözler sıkıntıda bazı kızlar tatlı bulabilir

• +1
Reactions: Turanmethod
arka kamera ile cektirdim foto sonunda mimik yok evet cidden asimetri varmis yüzümde onun dişi neyi geliştirebilirim ve ileride göz bölgesini poztif ct yapsam potansiyel kactir
Clavicülar

Seeokcel

Trde l mtn m mtn

Seeokcel

Trde l mtn m mtn
benım ıcın dusuk kalıyor yaz bıtene kadar htn e cıkmak ıstıyorum bırazdaha yag oranı dusursem sacı bıraz daha uzatsam (tom welıng mod cut ) bronzlassam cıldı duzletsem htn e ulasabılırmıyım yoksa goz bolgesı ve asımetrıden dolayı olmazmı

bilirkişilerde rate atabilirmi merak ediyorum ♥️♥️

benım ıcın dusuk kalıyor yaz bıtene kadar htn e cıkmak ıstıyorum bırazdaha yag oranı dusursem sacı bıraz daha uzatsam (tom welıng mod cut ) bronzlassam cıldı duzletsem htn e ulasabılırmıyım yoksa goz bolgesı ve asımetrıden dolayı olmazmı
.

Yaz bitene kadar htn olmanın imkanı yok

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: hardmaxxx, Gordon Freeman, BladerFlame and 3 others
Yaz bitene kadar htn olmanın imkanı yok
ayriyetten htn dedigimiz şey harbiden cok iyi görünen birşey demi okulda tüm kizlarla cikan tiplerden falan mi yoksa sadece ortalama üstü insan mi

• +1
  • JFL
Reactions: Topkra and murad.89
ayriyetten htn dedigimiz şey harbiden cok iyi görünen birşey demi okulda tüm kizlarla cikan tiplerden falan mi yoksa sadece ortalama üstü insan mi
Htn iste oyle sempatiksin demek mtn daha iyi

• JFL
  • +1
Reactions: Turanmethod and Topkra
flawlarim neler peki önden ve side dan bu foto ile daha acurate olur muhtamelen sorunlarim
Kısa bir süre içerisinde düzeltebileceğin ve seni htn yapabilecek bi flaw yok, bu yüzden yaza kadar olamazsın
Okulda 4-5 tane olur genelde ve evet tüm kızlarla cıkmıs olurlar hele uzunlarsa

• +1
Reactions: Gordon Freeman, Serialsuicide, kullancı1998572619 and 1 other person
  • +1
  • JFL
Reactions: Gordon Freeman, Serialsuicide, kullancı1998572619 and 1 other person
lise 1 de 185 kürt sarışın yeşil gözlü htn çoçuk smaç felan basıyodu o yaşta

• +1
  • So Sad
  • JFL
Reactions: Gordon Freeman, Serialsuicide and Topkra
Kısa bir süre içerisinde düzeltebileceğin ve seni htn yapabilecek bi flaw yok, bu yüzden yaza kadar olamazsın

anladim agam peki uzun sürede düzelte bilicegim flaw varmi

170 herhangi bi adam boyu dert etme knk internette gördüğün boylar hakkında söylenen çoğu şey yalan
Ben nasi 1.85 im o zaman amk demek yalan degilmis:lul::lul:

1 kızla cıkan biz :lul:

• JFL
Reactions: Gordon Freeman, Serialsuicide and Turanmethod
Aga gözler htn yapmaz maalesef seni gözler feci nerflüyo

hayati easy modda yasayanlar
Htn life basit falan değil dümdüz normal insan gibi yaşıyon sadece artık approach alabiliyon o kadar

• JFL
Reactions: Gordon Freeman and Serialsuicide
Htn life basit falan değil dümdüz normal insan gibi yaşıyon sadece artık approach alabiliyon o kadar
185 boy + atletiklik anlaminda dedim aslinda

• +1
Reactions: Trenmaxx1
alamazsın

kaç yaşındasın?
Knk odamda soyle soylim tik tik sesler geldi dedim bune amk 2 dk gecti bu sefer daha sert geldi bide baktim kafam kadar bocek hay amk napiyim simdi sivrisinekden korkan adamim ben ropemi acaba cozumu