Turanmethod
Bronze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
lorenzo zurzolo tarzı dıyosungözler sıkıntıda bazı kızlar tatlı bulabilir
akdjadjkada o kadar değilde evetlorenzo zurzolo tarzı dıyosun
şaka şakaakdjadjkada o kadar değilde evet
Clavicülararka kamera ile cektirdim foto sonunda mimik yok evet cidden asimetri varmis yüzümde onun dişi neyi geliştirebilirim ve ileride göz bölgesini poztif ct yapsam potansiyel kactir
boy 170 normal omuz genıslıgım var ama ustumu cıkarınca v taper var yınedeClavicülar
benım ıcın dusuk kalıyor yaz bıtene kadar htn e cıkmak ıstıyorum bırazdaha yag oranı dusursem sacı bıraz daha uzatsam (tom welıng mod cut ) bronzlassam cıldı duzletsem htn e ulasabılırmıyım yoksa goz bolgesı ve asımetrıden dolayı olmazmıSeeokcel
Trde l mtn m mtn
ayrıyetten seeokcel ne demek ?Seeokcel
Trde l mtn m mtn
Clash royaleci var seeok diye ona benziyonayrıyetten seeokcel ne demek ?
baya bloted o adamda evet benzıyo bırazClash royaleci var seeok diye ona benziyon

.benım ıcın dusuk kalıyor yaz bıtene kadar htn e cıkmak ıstıyorum bırazdaha yag oranı dusursem sacı bıraz daha uzatsam (tom welıng mod cut ) bronzlassam cıldı duzletsem htn e ulasabılırmıyım yoksa goz bolgesı ve asımetrıden dolayı olmazmı
Yaz bitene kadar htn olmanın imkanı yokbenım ıcın dusuk kalıyor yaz bıtene kadar htn e cıkmak ıstıyorum bırazdaha yag oranı dusursem sacı bıraz daha uzatsam (tom welıng mod cut ) bronzlassam cıldı duzletsem htn e ulasabılırmıyım yoksa goz bolgesı ve asımetrıden dolayı olmazmı
1.70boy 170 normal omuz genıslıgım var ama ustumu cıkarınca v taper var yınede
RopefuelYaz bitene kadar htn olmanın imkanı yok
flawlarim neler peki önden ve side dan bu foto ile daha acurate olur muhtamelen sorunlarimYaz bitene kadar htn olmanın imkanı yok
ayriyetten htn dedigimiz şey harbiden cok iyi görünen birşey demi okulda tüm kizlarla cikan tiplerden falan mi yoksa sadece ortalama üstü insan miYaz bitene kadar htn olmanın imkanı yok
Reis hgh injekte et 1.95 rahat olursun
Htn iste oyle sempatiksin demek mtn daha iyiayriyetten htn dedigimiz şey harbiden cok iyi görünen birşey demi okulda tüm kizlarla cikan tiplerden falan mi yoksa sadece ortalama üstü insan mi
Kısa bir süre içerisinde düzeltebileceğin ve seni htn yapabilecek bi flaw yok, bu yüzden yaza kadar olamazsınflawlarim neler peki önden ve side dan bu foto ile daha acurate olur muhtamelen sorunlarim
Okulda 4-5 tane olur genelde ve evet tüm kızlarla cıkmıs olurlar hele uzunlarsaayriyetten htn dedigimiz şey harbiden cok iyi görünen birşey demi okulda tüm kizlarla cikan tiplerden falan mi yoksa sadece ortalama üstü insan mi
agam harbiden basasim var doktora gidip almak istesem verirmi yoksa sadece dopman gibi yerlerden mi alabilirimReis hgh injekte et 1.95 rahat olursun
170 herhangi bi adam boyu dert etme knk internette gördüğün boylar hakkında söylenen çoğu şey yalan
lise 1 de 185 kürt sarışın yeşil gözlü htn çoçuk smaç felan basıyodu o yaştaOkulda 4-5 tane olur genelde ve evet tüm kızlarla cıkmıs olurlar hele uzunlarsa
anladim agam peki uzun sürede düzelte bilicegim flaw varmiKısa bir süre içerisinde düzeltebileceğin ve seni htn yapabilecek bi flaw yok, bu yüzden yaza kadar olamazsın
Okulda 4-5 tane olur genelde ve evet tüm kızlarla cıkmıs olurlar hele uzunlarsa
Low inhibsen baya varanladim agam peki uzun sürede düzelte bilicegim flaw varmi
hayati easy modda yasayanlarlise 1 de 185 kürt sarışın yeşil gözlü htn çoçuk smaç felan basıyodu o yaşta
Ben nasi 1.85 im o zaman amk demek yalan degilmis170 herhangi bi adam boyu dert etme knk internette gördüğün boylar hakkında söylenen çoğu şey yalan
hayatın boyunca wageslaveledikden sonra bir manası yokhayati easy modda yasayanlar
at boydan foto kapının yanında görek ne diyemBen nasi 1.85 im o zaman amk demek yalan degilmis![]()
Ya amk bide kendimi sanami kanitlicamat boydan foto kapının yanında görek ne diyem
kanıtlayamazsın degilsin çünküYa amk bide kendimi sanami kanitlicam![]()
agam onu bosverdeYa amk bide kendimi sanami kanitlicam![]()
doktordan alirmiyinagam harbiden basasim var doktora gidip almak istesem verirmi yoksa sadece dopman gibi yerlerden mi alabilirim
one agam ilk defa duydumLow inhibsen baya var
1 kızla cıkan bizKısa bir süre içerisinde düzeltebileceğin ve seni htn yapabilecek bi flaw yok, bu yüzden yaza kadar olamazsın
Okulda 4-5 tane olur genelde ve evet tüm kızlarla cıkmıs olurlar hele uzunlarsa
Harbimikanıtlayamazsın degilsin çünkü
Htn life basit falan değil dümdüz normal insan gibi yaşıyon sadece artık approach alabiliyon o kadarhayati easy modda yasayanlar
185 boy + atletiklik anlaminda dedim aslindaHtn life basit falan değil dümdüz normal insan gibi yaşıyon sadece artık approach alabiliyon o kadar
Yüksek özgüven ve risk almaktan korkmamaone agam ilk defa duydum
Hiç bi kızla çıkmamış biz1 kızla cıkan biz![]()
hardmaxx tek cozum yaniAga gözler htn yapmaz maalesef seni gözler feci nerflüyo
Boş zaten amk volcelliğe devam bizYüksek özgüven ve risk almaktan korkmama
Hiç bi kızla çıkmamış biz![]()
16.5 civari bu arada babam 164 annem 166alamazsın
kaç yaşındasın?
Knk odamda soyle soylim tik tik sesler geldi dedim bune amk 2 dk gecti bu sefer daha sert geldi bide baktim kafam kadar bocek hay amk napiyim simdi sivrisinekden korkan adamim ben ropemi acaba cozumualamazsın
kaç yaşındasın?