P
poison_
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
same.I rather not say anything or im in trouble
Şaşı değil baya büyük yakından çektim arka kamerayla@Godzilla_00
Çocuğun gözleri şaşı mı ve çenesine nasıl iyi dedin aq çok değişik durmuş
Çenesi ortalamanın ustu sayılır aga tabi düz karşıdan çekerse daha belli olur ama bana iyi gibi geldi en büyük problemi gözler@Godzilla_00
Çocuğun gözleri şaşı mı ve çenesine nasıl iyi dedin aq çok değişik durmuş
Gözlerin deep-set in tam olarak zıt anlamlısı pörtlek, bundan aşırı yer ve scleral show sahibisin muhtemelen. Bunun için orbital decompression öneriyolar ama tehlikeleri olan bir şey ben olsam yapmam öyle bir ameliyat. Bunun dışında çenende, dudaklarında asimetri var gibi çıkmış. Bunun içinde postür, mewing, doğru yutkunma ve gerekirse botoks yapılabiliyor(sadece bilgilendirmedir). Elmacık kemiklerin gerçekten güzelmiş. Bilimsel değil, şahsi olarak ben sana normie tier normie diyorum. Umarım chadlite'e kadar yolun olur. Başarılar diliyorum
*Aşırı uee ve scleral showGözlerin deep-set in tam olarak zıt anlamlısı pörtlek, bundan aşırı yer ve scleral show sahibisin muhtemelen. Bunun için orbital decompression öneriyolar ama tehlikeleri olan bir şey ben olsam yapmam öyle bir ameliyat. Bunun dışında çenende, dudaklarında asimetri var gibi çıkmış. Bunun içinde postür, mewing, doğru yutkunma ve gerekirse botoks yapılabiliyor(sadece bilgilendirmedir). Elmacık kemiklerin gerçekten güzelmiş. Bilimsel değil, şahsi olarak ben sana normie tier normie diyorum. Umarım chadlite'e kadar yolun olur. Başarılar diliyorum
gözlerinden yola çıkarak söylüyorum solunum problemin olabilir yatarken burun tıkanıklığı oluyorsa ya da sırt üstü yastıksız yatarken burundan derin nefes alırken zorlanıyorsan bir kbb doktoruna görün
knk fotoya bakarak diyom saçların yanlarını baya uzatArka kamerada bu şekilde burda kaç sizce o diğerinide arka kameradan çektim
Sence kaç puanim şansım var miknk fotoya bakarak diyom saçların yanlarını baya uzat
4,6.5 kadar çıkarsınSence kaç puanim şansım var mi
Yani o kadar miyim yoksa o puana cikar miyim tam anlamadim şuan kaçim?4,6.5 kadar çıkarsın
ona cikarsinYani o kadar miyim yoksa o puana cikar miyim tam anlamadim şuan kaçim?
gözlerin duzeldikten sonra htn diyorum ben potansiyel gördüm çene yapın falan iyiArka kamerada bu şekilde burda kaç sizce o diğerinide arka kameradan çektim
Bro you look paki. But that's not an issue - immigrate to West and call yourself 'Mehmet' or 'Arda' and you will have HTN halo thanks to Ertegrul. @Abhorrence can confirmArka kamerada bu şekilde burda kaç sizce o diğerinide arka kameradan çektim
Pakistanlılara benziyorsam zaten sikilmişim demekKardeşim, Pakistanlıya benziyorsun. Ama bu sorun değil; Batı'ya göç edin ve kendinize 'Mehmet' veya 'Arda' deyin ve Ertegrul sayesinde HTN halesine sahip olacaksınız. @Abhorrence onaylayabilir
Aksi halde, eğer kendinize Imran Khan diyorsanız, LTN'siniz ve kara balinalarına sıkışıp kalıyorsunuz.
No you look 'pakistani' phenotype in the UK, not Pakistani in Turkey where all the dumb low IQ retards go.Pakistanlılara benziyorsam zaten sikilmişim demek
üstteki sen misin amin düdüğüNo you look 'pakistani' phenotype in the UK, not Pakistani in Turkey where all the dumb low IQ retards go.
Pakis in Turkey:
View attachment 2410168
Pakis in England:
View attachment 2410166
Evet kankaüstteki sen misin amin düdüğü