IlI
vulnerabilities coming from you are my priorities
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
failolar nelerdir hocamHafif ortalama üstü bence.

arkadas oldugumuzu saniyordumbıyık sakal kes![]()
boktan midfacemi chinimi elalem gorsun dimi aqbıyık sakal kes![]()
Eye areafailolar nelerdir hocam
eye area en buyugu gibi
useniyorum sac sakal trasina boyun sakali ve yanaktakiler kesin gitmeli ama useniyorm kim ugrasicak her 3 gunde bi kesmeyetiras ol olm yee yee ass facial hair
knk sakal hateriyim ve asiri hizli uzuyo 14 yasindan beri her sabah tras oluyom amkuseniyorum sac sakal trasina boyun sakali ve yanaktakiler kesin gitmeli ama useniyorm kim ugrasicak her 3 gunde bi kesmeye
back camera ile öteden foto cektim boyle demeyin diye aqGeri kalanına düzgün bir front fotoğrafı olmadığı için tam karar veremiyorum.
@Zuffster nerd attin alindim bence iyi durmuyo goatee gitmemiş saçı sakalı toplatsa daha temiz durur gibibıyık sakal kes![]()
Aynen bıyığı kessin de uzun philtrum'u kabak gibi ortaya çıksın.bıyık sakal kes![]()
Attığın fotoğraf front değil, daha çok 3/4 fotoğrafı gibi olmuş.back camera ile öteden foto cektim boyle demeyin diye aq
napayim perfect aciyi uzakligi ayarlayip zamanlayici koyup bekliyim mi
Aynen bıyığı kessin de uzun philtrum'u kabak gibi ortaya çıksın.

hocam kafam sol veya sag tarafa 3 derece falan dönük ama bi bildiğin vardırAttığın fotoğraf front değil, daha çok 3/4 fotoğrafı gibi olmuş.
Düz bir şekilde burun hizanda fotoğraf çekersen daha düzgün bir şekilde yorum yapılabilir diye düşünüyorumhocam kafam sol veya sag tarafa 3 derece falan dönük ama bi bildiğin vardır
Mtn bence ama ortalama sıradan görünüşlüHafif ortalama üstü bence.
Burunda var sidedan çok kötü durmuyorda fronttan kemerli duruyo baya tam tersi olur geneldeEye area
Üst dudak
Gonionlar
Geri kalanına düzgün bir front fotoğrafı olmadığı için tam karar veremiyorum.
anglea gore degisiyoBurunda var sidedan çok kötü durmuyorda fronttan kemerli duruyo baya tam tersi olur genelde