TrustMeBro
Kill, eat, exploit the weak
Cl deil htnTamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Cl deil htnTamam
Hiç bir zaman cl olduğumu söylemedim ama tr şartlarında htn olunca bile baya farkediyorCl deil htn
Yamam bende kotu bisey olarak demedimHiç bir zaman cl olduğumu söylemedim ama tr şartlarında htn olunca bile baya farkediyor
Kimsenin sikinde bile değilsin haberin olsun irlde deli gibi kiz tavlamanda kimsenin sikinde değil ve kimse seni kiskanmiyor bu görünüste olman basarida degil gururlanilcak bi olayi yok sadece şanslısınHiç bir zaman cl olduğumu söylemedim ama tr şartlarında htn olunca bile baya farkediyor
Şans değilKimsenin sikinde bile değilsin haberin olsun irlde deli gibi kiz tavlamanda kimsenin sikinde değil ve kimse seni kiskanmiyor bu görünüste olman basarida degil gururlanilcak bi olayi yok sadece şanslısın
Sanki sansli da degilsin mtn+coloring kardesimŞans değil
Ur bitch ass is ltnSanki sansli da degilsin mtn+coloring kardesim
Bi tik dogru coloring ama yag orani kurtariyorUr bitch ass is ltn![]()
Knk ilk gördüğümde hani patatesler böyle çıkıntılı olur ya ona benzetmiştim bişey demedimde hindulardan htn ratelenince götün kalkmış
Ya kes amk discord modlarından farkın yok kesin realde şişko bir truecellsindirKnk ilk gördüğümde hani patatesler böyle çıkıntılı olur ya ona benzetmiştim bişey demedimde hindulardan htn ratelenince götün kalkmış
Oyleyim knk pm gel 2 kisiye yuzumu attim suana kadar ne dediklerini atayim sana ne dersinYa kes amk discord modlarından farkın yok kesin realde şişko bir truecellsindir
At hadiOyleyim knk pm gel 2 kisiye yuzumu attim suana kadar ne dediklerini atayim sana ne dersin
laf attigin elemanin seni fizik + görünüs moglamasi... tanimadiginiz kisilere laf atmayin bence beylerAmına kodumun oğlu bütün orgda hayatsız gibi takılacağına kendine baksan
lan oe siktirgit kizlaela takil ozaman ne isin var burda incellere hava atmaya mi geldin amkhayal edemeyeceğin kadar kız tavlıyorum
tamamtamam
BurayaAt hadi
evet amk oesi stacys favouritelaf attigin elemanin seni fizik + görünüs moglamasi... tanimadiginiz kisilere laf atmayin bence beyler
lan oe siktirgit kizlaela takil ozaman ne isin var burda incellere hava atmaya mi geldin amk
tamam
Olm underrateleme adam htn işte @memedo ama seninde götün kalkmasın deveden büyük fil var aslanSanki sansli da degilsin mtn+coloring kardesim
pmden atsana kral proOyleyim knk pm gel 2 kisiye yuzumu attim suana kadar ne dediklerini atayim sana ne dersin