Ratelesnize 16 yaşındayım

Hiç bir zaman cl olduğumu söylemedim ama tr şartlarında htn olunca bile baya farkediyor
Yamam bende kotu bisey olarak demedim

Hiç bir zaman cl olduğumu söylemedim ama tr şartlarında htn olunca bile baya farkediyor
Kimsenin sikinde bile değilsin haberin olsun irlde deli gibi kiz tavlamanda kimsenin sikinde değil ve kimse seni kiskanmiyor bu görünüste olman basarida degil gururlanilcak bi olayi yok sadece şanslısın

• +1
Reactions: halatmaxxing and Ashoimex
Kimsenin sikinde bile değilsin haberin olsun irlde deli gibi kiz tavlamanda kimsenin sikinde değil ve kimse seni kiskanmiyor bu görünüste olman basarida degil gururlanilcak bi olayi yok sadece şanslısın
Şans değil

• JFL
Reactions: Zodiac and Ashoimex
htn diyenler ne yaşıyo amk

• +1
Reactions: Ashoimex
Knk ilk gördüğümde hani patatesler böyle çıkıntılı olur ya ona benzetmiştim bişey demedimde hindulardan htn ratelenince götün kalkmış

• JFL
  • Woah
Reactions: halatmaxxing, Zodiac and TrustMeBro
Knk ilk gördüğümde hani patatesler böyle çıkıntılı olur ya ona benzetmiştim bişey demedimde hindulardan htn ratelenince götün kalkmış
Ya kes amk discord modlarından farkın yok kesin realde şişko bir truecellsindir

• JFL
Reactions: Zodiac
Ya kes amk discord modlarından farkın yok kesin realde şişko bir truecellsindir
Oyleyim knk pm gel 2 kisiye yuzumu attim suana kadar ne dediklerini atayim sana ne dersin

• +1
Reactions: cornerd nerd, halatmaxxing, Zagro and 2 others
Buraya
laf attigin elemanin seni fizik + görünüs moglamasi... tanimadiginiz kisilere laf atmayin bence beyler

lan oe siktirgit kizlaela takil ozaman ne isin var burda incellere hava atmaya mi geldin amk

tamam
evet amk oesi stacys favourite😂😂😂😆😆

• WTF
Reactions: menas