rateleyip öneri verir misiniz beyler yaş 16

Trenmaxx1

Trenmaxx1

Iron
objektif bi şekilde puanlar mısınız boyum 174 kaç cm daha uzarım bilmiyom boy konusunda da öneri verirseniz sevinirim

Attachments

• 73C9A775-4617-4486-A491-20F2828CB8B5.png
    73C9A775-4617-4486-A491-20F2828CB8B5.png
    356.1 KB · Views: 0
  • IMG_5942.jpeg
    IMG_5942.jpeg
    546.1 KB · Views: 0
  • IMG_6499.jpeg
    IMG_6499.jpeg
    1.2 MB · Views: 0
  • fa024ef0-0aa4-48ab-a0ec-68624134a17d.jpeg
    fa024ef0-0aa4-48ab-a0ec-68624134a17d.jpeg
    333.5 KB · Views: 0
  • 472d6594-40b5-4cb9-9349-1560f29806c7.jpeg
    472d6594-40b5-4cb9-9349-1560f29806c7.jpeg
    349.4 KB · Views: 0
  • +1
  • So Sad
Reactions: Aven, Arisylva and DirtyBlonde
Düz rate veremem ama

Saç modelin biraz goofy
Cildin iyi
Facial harmony var

Şimdilik saç modelini değiştir, bi de uzarsın büyük ihtimal
Kaşlarının yanlarını boyayabilirsin (opsiyonel)

• +1
Reactions: Trenmaxx1
Düz rate veremem ama

Saç modelin biraz goofy
Cildin iyi
Facial harmony var

Şimdilik saç modelini değiştir, bi de uzarsın büyük ihtimal
Kaşlarının yanlarını boyayabilirsin (opsiyonel)
teşekkür ederim saç modelini 90s mod cut tarzı yapmayı denedim de basaramadım gibi yaz yaklasıyo zaten daha kısa modele geçicem

• +1
Reactions: DirtyBlonde
teşekkür ederim saç modelini 90s mod cut tarzı yapmayı denedim de basaramadım gibi yaz yaklasıyo zaten daha kısa modele geçicem
Yok yok uzatabilirsin, arkaya doğru tara old money tarzı bi şey olur
Gerisine sen bakarsın artık

Chadlite

• +1
Reactions: cakdripa, wills and Trenmaxx1
Yok yok uzatabilirsin, arkaya doğru tara old money tarzı bi şey olur
Gerisine sen bakarsın artık
denicem önerilerin icin sağol

• +1
Reactions: DirtyBlonde
objektif bi şekilde puanlar mısınız boyum 174 kaç cm daha uzarım bilmiyom boy konusunda da öneri verirseniz sevinirim
Ltn

• +1
  • JFL
Reactions: cakdripa, reanrao and Trenmaxx1
mtn hltn

• +1
Reactions: reanrao
borderline chad

• JFL
  • +1
Reactions: Aven, ascendantwill, Trenmaxx1 and 1 other person
gercek adem

• JFL
  • +1
Reactions: ascendantwill, IlI and Trenmaxx1
Saçı değiş debloat yap

• +1
Sac icin texture vercek bisey kullan onun disi abarti biseye gerek yok ilerde hardmaxx dusunursen brow ridge icin supra implanti ascendletir

• +1
Uzat model yap derdim de seninki düz k shami var onu örnek var saçlarınız benzer
uzatıyorum suanda zaten ama gelen yorumlar reelde de cok dengesiz amk birisi aşırı yakısıklısın diyo birisi ortalama normal birisin diyo anlayamıyorum anlamak icin foruma attığımdada aynı durum aq dalga mı geciyolar onuda anlayamıyom

uzatıyorum suanda zaten ama gelen yorumlar reelde de cok dengesiz amk birisi aşırı yakısıklısın diyo birisi ortalama normal birisin diyo anlayamıyorum anlamak icin foruma attığımdada aynı durum aq dalga mı geciyolar onuda anlayamıyom
Hayır dalga geçmiyorlar ortalama iyi gözüken birisin saçın ve yüzündeki o puffyness bozuyor bir tık

• +1
Hayır dalga geçmiyorlar ortalama iyi gözüken birisin saçın ve yüzündeki o puffyness bozuyor bir tık
adamın biri chad diyo biri ltn hangisine inanıyım karıstırıyom

adamın biri chad diyo biri ltn hangisine inanıyım karıstırıyom
kibar davranmaya çalışmışlardır bence high mid mtn sin şuan htn potansiyelin var :Comfy:

• +1
Reactions: reanrao and Trenmaxx1
Side fronttan daha iyi low bonemass var boyunda 174 kötü biraz umarım en kısa 180 civarı olursun boy plağına bi baktır ve genel hormon taraması yap eksik vitaminlerini tamamlar ve 3-6 ayda bir düzenli kan ver

• +1
Side fronttan daha iyi low bonemass var boyunda 174 kötü biraz umarım en kısa 180 civarı olursun boy plağına bi baktır ve genel hormon taraması yap eksik vitaminlerini tamamlar ve 3-6 ayda bir düzenli kan ver
eyw beyler

174 = over

• JFL
Reactions: Trenmaxx1, reanrao and pashanimair