Trenmaxx1
Iron
objektif bi şekilde puanlar mısınız boyum 174 kaç cm daha uzarım bilmiyom boy konusunda da öneri verirseniz sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
teşekkür ederim saç modelini 90s mod cut tarzı yapmayı denedim de basaramadım gibi yaz yaklasıyo zaten daha kısa modele geçicemDüz rate veremem ama
Saç modelin biraz goofy
Cildin iyi
Facial harmony var
Şimdilik saç modelini değiştir, bi de uzarsın büyük ihtimal
Kaşlarının yanlarını boyayabilirsin (opsiyonel)
Yok yok uzatabilirsin, arkaya doğru tara old money tarzı bi şey olurteşekkür ederim saç modelini 90s mod cut tarzı yapmayı denedim de basaramadım gibi yaz yaklasıyo zaten daha kısa modele geçicem
denicem önerilerin icin sağolYok yok uzatabilirsin, arkaya doğru tara old money tarzı bi şey olur
Gerisine sen bakarsın artık
tesekkürlerChadlite
Ltnobjektif bi şekilde puanlar mısınız boyum 174 kaç cm daha uzarım bilmiyom boy konusunda da öneri verirseniz sevinirim
Saçı değiş debloat yapobjektif bi şekilde puanlar mısınız boyum 174 kaç cm daha uzarım bilmiyom boy konusunda da öneri verirseniz sevinirim
Uzat model yap derdim de seninki düz k shami var onu örnek var saçlarınız benzerSaçı değiş
Sac icin texture vercek bisey kullan onun disi abarti biseye gerek yok ilerde hardmaxx dusunursen brow ridge icin supra implanti ascendletirobjektif bi şekilde puanlar mısınız boyum 174 kaç cm daha uzarım bilmiyom boy konusunda da öneri verirseniz sevinirim
uzatıyorum suanda zaten ama gelen yorumlar reelde de cok dengesiz amk birisi aşırı yakısıklısın diyo birisi ortalama normal birisin diyo anlayamıyorum anlamak icin foruma attığımdada aynı durum aq dalga mı geciyolar onuda anlayamıyomUzat model yap derdim de seninki düz k shami var onu örnek var saçlarınız benzer
Hayır dalga geçmiyorlar ortalama iyi gözüken birisin saçın ve yüzündeki o puffyness bozuyor bir tıkuzatıyorum suanda zaten ama gelen yorumlar reelde de cok dengesiz amk birisi aşırı yakısıklısın diyo birisi ortalama normal birisin diyo anlayamıyorum anlamak icin foruma attığımdada aynı durum aq dalga mı geciyolar onuda anlayamıyom
adamın biri chad diyo biri ltn hangisine inanıyım karıstırıyomHayır dalga geçmiyorlar ortalama iyi gözüken birisin saçın ve yüzündeki o puffyness bozuyor bir tık
kibar davranmaya çalışmışlardır bence high mid mtn sin şuan htn potansiyelin varadamın biri chad diyo biri ltn hangisine inanıyım karıstırıyom
Side fronttan daha iyi low bonemass var boyunda 174 kötü biraz umarım en kısa 180 civarı olursun boy plağına bi baktır ve genel hormon taraması yap eksik vitaminlerini tamamlar ve 3-6 ayda bir düzenli kan verobjektif bi şekilde puanlar mısınız boyum 174 kaç cm daha uzarım bilmiyom boy konusunda da öneri verirseniz sevinirim
eyw beylerSide fronttan daha iyi low bonemass var boyunda 174 kötü biraz umarım en kısa 180 civarı olursun boy plağına bi baktır ve genel hormon taraması yap eksik vitaminlerini tamamlar ve 3-6 ayda bir düzenli kan ver
its never over174 = over