G
gtfhgoonkmsf
Iron
Bizzat bimax oluyorum gerizekali siktir gitsurgery bilgin yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bizzat bimax oluyorum gerizekali siktir gitsurgery bilgin yok
he o zaman senden yakısıklı adam gördün gatekeep mi atıyon aq napıyonBizzat bimax oluyorum gerizekali siktir git
Kac kisinin pagnonin kapisina gidecegini dusunuyorsun? 100 kisiden 1'i falan. Realistik olmak gerekirse ben bircok doktorun geri cevirecegini dusunuyorum bu arkadasi. Kendisinin isiris bozuklugu yok ve isiris bozuklugu olmayan kisilerde bimaxin yaratacagi degisim cok minimal. Zor farkedilecek bir degisim yani disaridan, oyle sanildigi gibi evrim degistiren bir sey degil bimax. Az cene cerrahi forumlarinda dolassaniz facebookta, wp grubu da var gorursunuz zaten. Sadece isirisk bozuklugun varsa iyi bir gorunus artisi veriyo yoksa bi sike yaramaz rino daha bile etki eder on profile etkisi 0, yan icin rino daha iyi yani bimaxtenhe o zaman senden yakısıklı adam gördün gatekeep mi atıyon aq napıyon
bu elemandan cok daha iyi olup bimax olanlar var amk,bencede bimax gerekli değil ama hiçbir doktor yapmaz diyorsan bakmamıs olman lazım
doktorum trden gitmis, almanyaya kaymis aq. Mal gibi kaldim ortada.Kac kisinin pagnonin kapisina gidecegini dusunuyorsun? 100 kisiden 1'i falan. Realistik olmak gerekirse ben bircok doktorun geri cevirecegini dusunuyorum bu arkadasi. Kendisinin isiris bozuklugu yok ve isiris bozuklugu olmayan kisilerde bimaxin yaratacagi degisim cok minimal. Zor farkedilecek bir degisim yani disaridan, oyle sanildigi gibi evrim degistiren bir sey degil bimax. Az cene cerrahi forumlarinda dolassaniz facebookta, wp grubu da var gorursunuz zaten. Sadece isirisk bozuklugun varsa iyi bir gorunus artisi veriyo yoksa bi sike yaramaz rino daha bile etki eder on profile etkisi 0, yan icin rino daha iyi yani bimaxten
bende zaten aynı seyi dedim buna etkisi fronttan 0 side dan belki azıcık ama genio ile onu fraudlayını gördüm aynı sonuc cıkıyoKac kisinin pagnonin kapisina gidecegini dusunuyorsun? 100 kisiden 1'i falan. Realistik olmak gerekirse ben bircok doktorun geri cevirecegini dusunuyorum bu arkadasi. Kendisinin isiris bozuklugu yok ve isiris bozuklugu olmayan kisilerde bimaxin yaratacagi degisim cok minimal. Zor farkedilecek bir degisim yani disaridan, oyle sanildigi gibi evrim degistiren bir sey degil bimax. Az cene cerrahi forumlarinda dolassaniz facebookta, wp grubu da var gorursunuz zaten. Sadece isirisk bozuklugun varsa iyi bir gorunus artisi veriyo yoksa bi sike yaramaz rino daha bile etki eder on profile etkisi 0, yan icin rino daha iyi yani bimaxten
Yaw bi siktirgit amınakodumun baranı he synen oluyosn ameliyat hee aynnnnKac kisinin pagnonin kapisina gidecegini dusunuyorsun? 100 kisiden 1'i falan. Realistik olmak gerekirse ben bircok doktorun geri cevirecegini dusunuyorum bu arkadasi. Kendisinin isiris bozuklugu yok ve isiris bozuklugu olmayan kisilerde bimaxin yaratacagi degisim cok minimal. Zor farkedilecek bir degisim yani disaridan, oyle sanildigi gibi evrim degistiren bir sey degil bimax. Az cene cerrahi forumlarinda dolassaniz facebookta, wp grubu da var gorursunuz zaten. Sadece isirisk bozuklugun varsa iyi bir gorunus artisi veriyo yoksa bi sike yaramaz rino daha bile etki eder on profile etkisi 0, yan icin rino daha iyi yani bimaxten
High tier rhino
O zaman rhino + genio + elmacik implantlari daha yüksek ROI dogru mudur hocambende zaten aynı seyi dedim buna etkisi fronttan 0 side dan belki azıcık ama genio ile onu fraudlayını gördüm aynı sonuc cıkıyo
ayrıca surgery olmak ayrı pagnoni gibi top cerrahlara gitmek ayrı,kimin on binlerce doları var surgerye verebileceği
Bu forumda acilan her alt baranin serefine acilirYaw bi siktirgit amınakodumun baranı he synen oluyosn ameliyat hee aynnnn
Kanka deepbite var bu arada amkKac kisinin pagnonin kapisina gidecegini dusunuyorsun? 100 kisiden 1'i falan. Realistik olmak gerekirse ben bircok doktorun geri cevirecegini dusunuyorum bu arkadasi. Kendisinin isiris bozuklugu yok ve isiris bozuklugu olmayan kisilerde bimaxin yaratacagi degisim cok minimal. Zor farkedilecek bir degisim yani disaridan, oyle sanildigi gibi evrim degistiren bir sey degil bimax. Az cene cerrahi forumlarinda dolassaniz facebookta, wp grubu da var gorursunuz zaten. Sadece isirisk bozuklugun varsa iyi bir gorunus artisi veriyo yoksa bi sike yaramaz rino daha bile etki eder on profile etkisi 0, yan icin rino daha iyi yani bimaxten
Juttla ameliyatla fixleyene kadarKanka deepbite var bu arada amk
Orthoya gidicem yakın zamanda juttlamak yoruyo yaJuttla ameliyatla fixleyene kadar
he wolla bide tmjden korkuyom
Dogru diyon kimsede ne para ne de onlari olacak dassak varBaba bimax olacak adam yok burda cok ağır ameliyatlar bunlar en gercekci olanlar genio rhino sarpe ve fat grafthler gerisi insana psikolojik çöküşü direk yaşatır
tek rhino oldum şu ana kadar 1.5 ay post op antideprasan kullandım mental olarak çok zor şeyler özellikle ilk 10 gün intihar bile düşünmüştümBaba bimax olacak adam yok burda cok ağır ameliyatlar bunlar en gercekci olanlar genio rhino sarpe ve fat grafthler gerisi insana psikolojik çöküşü direk yaşatır
Bimax olan adamı düsün bide 6 ay hayatta yoksun amktek rhino oldum şu ana kadar 1.5 ay post op antideprasan kullandım mental olarak çok zor şeyler özellikle ilk 10 gün intihar bile düşünmüştüm
buna bişey daha eklim tam rhino olduğum zaman zuffsterda yeni görmüştüm larp olduğunu bilmiyordum 7/24 hesabında rotluyordum mesajda atmıştım amktek rhino oldum şu ana kadar 1.5 ay post op antideprasan kullandım mental olarak çok zor şeyler özellikle ilk 10 gün intihar bile düşünmüştüm
Send private message to Rotten.com ex Content-reviewer | Manlet Chad:buna bişey daha eklim tam rhino olduğum zaman zuffsterda yeni görmüştüm larp olduğunu bilmiyordum 7/24 hesabında rotluyordum mesajda atmıştım amksurgery tavsiyesi versin diye
Bizim gibi trueceller zaten dogdukları andan itibaren hayatta yoklar o yüzden bizm için pek bişi degşmezBimax olan adamı düsün bide 6 ay hayatta yoksun amk
fakecelsin olm sentrueceller
olayı bilmiyomusun estetik işlemi yapmıyolar artık çene denasıl etmez amg sg girme bi daha buraya
Bizim gibi trueceller zaten dogdukları andan itibaren hayatta yoklar o yüzden bizm için pek bişi degşmez
fakecelsin olm sen
@velwetyy @Topkra sizin de fikirlerinizi merak ediyorum@Trenmaxx1 @szenn
Kaş kirpik boyasam,
Rhino + genio yapsam
şu an mmtn isem bunlar ile ne olabilirim sizce
Htn olursun@Trenmaxx1 @szenn
Kaş kirpik boyasam,
Rhino + genio yapsam
şu an mmtn isem bunlar ile ne olabilirim sizce
rhino ol gec@Trenmaxx1 @szenn
Kaş kirpik boyasam,
Rhino + genio yapsam