Re8 in re 4 den iyi olmasi hk

Resistance.

Resistance.

Bjrasi looksmax forumu diye sovmeyin az oftopik açasım geldi

Re 4 ve re8 oynayan var mı re8 kesinlikle çok daha iyi

• +1
Reactions: pashanimair, ltninagoodday., cakdripa and 4 others

ohoo rezidansda oftopik gibi kullanıcaksa kapatın abi forumu

• +1
  • JFL
Reactions: flows5991, Deleted member 240816, maarda and 6 others
ohoo rezidansda oftopik gibi kullanıcaksa kapatın abi forumu
akşama kdr luksmex konuşuyoz bi sikim değişmedi o zaman copelamak şart abicim

• +1
Reactions: pashanimair, ltninagoodday., cakdripa and 4 others
Ben sadece re7 yi oynadım yorum yapamam ama re4 serinin en iyisi diyorlardı

• +1
Reactions: Deleted member 251512, Trenmaxx1 and Resistance.
Ben sadece re7 yi oynadım yorum yapamam ama re4 serinin en iyisi diyorlardı
bana kalırsa en iyi oyun re8 de re4 sırf tarihi var birde leon var diye re8den iyi buluyorlar onun dışında genel anlamda re8 büyüktür re4

• +1
Reactions: pashanimair, Deleted member 251512, Trenmaxx1 and 1 other person

water ki bu zaten

• +1
Reactions: h1rumirinx, Serialsuicide, Deleted member 251512 and 2 others
bana kalırsa en iyi oyun re8 de re4 sırf tarihi var birde leon var diye re8den iyi buluyorlar onun dışında genel anlamda re8 büyüktür re4
Leon overrated, re 7-8 harici overrated

• +1
Reactions: Orcairis and Resistance.
Leon overrated, re 7-8 harici overrated
knk yok re4-2 güzeldi özellikle re4 cidden güzeldi

7 overrated

8 kesinlikle underrated

• +1
Reactions: pashanimair, ltninagoodday., Orcairis and 1 other person
9 çok güzel olacak gibi

• +1
Reactions: Resistance., Orcairis and Deleted member 251512
knk yok re4-2 güzeldi özellikle re4 cidden güzeldi

7 overrated

8 kesinlikle underrated
2 bok gıbı olm sik sik bulmacalar var ful sarmıodu hiç kısa olmasına rağmen dayanamadım re4 eski versiyonunu yarıya kadar oynadım sarıyodu üşengeclıkten saldımda 8 baya iyi her oyunu mogluyor

• +1
Reactions: Resistance., Orcairis and Trenmaxx1
capcom dmc 6 yapsana orsğcuevladı en iyi serin

• +1
Reactions: fury31, anathema, Orcairis and 1 other person
  • +1
Reactions: Orcairis and Trenmaxx1
Mid olcak bence oda leon var ztn satarız diye baştan savma yapıcaklar
olabilir ama bence her geçen oyunda üstüne koyuyolar

• +1
Reactions: Orcairis
2 bok gıbı olm sik sik bulmacalar var ful sarmıodu hiç kısa olmasına rağmen dayanamadım re4 eski versiyonunu yarıya kadar oynadım sarıyodu üşengeclıkten saldımda 8 baya iyi her oyunu mogluyor
2.oyunun bossu sürekli bizi kovalayan adam çok ikonik ondan seviliyordu

• +1
Reactions: anathema and Resistance.
olm acil re4 ün remake ini oyna deli dehşet bişi amk

• +1
Reactions: pashanimair, ltninagoodday., fury31 and 3 others

7ye overrated demesen iyiydi hikayesi iyi bence 8dede fightlar falan çok iyi bence 7 değilde 4 overrated biraz gereksiz abartılıyo gibi 8çokiyi

• +1
Reactions: fury31, Orcairis, szenn and 1 other person
olabilir ama bence her geçen oyunda üstüne koyuyolar
bana kalırsa re9 farklı olacak cünkü cok fazla aynı şeyler tekrarlandı bakış açısı map tarzı dükkan sistemi bos sistemi falan fistan eğer re9 da harbiden ciddi anlamda farklı bişi çıkarırlarsa ve tutarsa oyun deli dehşet oynanır ben diyim ama yapamazlarsa baya vasat diye alınacak

• +1
Reactions: pashanimair, fury31, Trenmaxx1 and 3 others
7ye overrated demesen iyiydi hikayesi iyi bence 8dede fightlar falan çok iyi bence 7 değilde 4 overrated biraz gereksiz abartılıyo gibi 8çokiyi
re7 sırf sillent hil pt dönemine göre aşırı ses yaptığı için ve cidden ilk kez ciddi anlamda böyle gerilim yarattığı için aynı o tarz bişi yaptılar diye çok sevildi ama sana yemin ederim ki re7 kendi içinde inanılmaz klişe ve boş bir gerilim var azıcık korku oyunlarına aşina olan hiçkimse re7den korkmaz

• +1
re4 orijinali ps3'te bitirmistim remake olani hemen sonra oynamistim ikisi de hala mukemmel ama re8'e karsi on yargim var

• +1
Reactions: fury31, Deleted member 277275, Orcairis and 2 others
Village atmosferi manyaktı bence de daha iyi

• +1
Reactions: h1rumirinx, fury31, Deleted member 277275 and 3 others
re4 orijinali ps3'te bitirmistim remake olani hemen sonra oynamistim ikisi de hala mukemmel ama re8'e karsi on yargim var
Büyük gotlu gotik karı var oyna iste sorgulama cok, ben ılk oynadıgımda ıngılızcemde o kadar ıyı degıldı o zaman turkce yamada yoktu bazı seylerı anlamadan bıtırmıstım amk

• +1
  • JFL
Reactions: fury31, anathema, Deleted member 277275 and 2 others
4 de baya keyiflyidi ama

• +1
Reactions: fury31, anathema, Deleted member 277275 and 2 others
kanka fizik ve karakter dışı coğu konuda re4 den iyi onu söyleyebilirim

hatta re8 re4den cok cok daha sevilmiyorsa tek sebebi ana karakter olabilir ethan cok kimliksiz bir karakter çünkü leonu 3. şahıs diye koymadıkça bunlar pohpohlamıyorlar hiçbir oyunu lookismlerini sikicem

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, ltninagoodday., fury31 and 4 others

hatta re8 re4den cok cok daha sevilmiyorsa tek sebebi ana karakter olabilir ethan cok kimliksiz bir karakter çünkü leonu 3. şahıs diye koymadıkça bunlar pohpohlamıyorlar hiçbir oyunu lookismlerini sikicem
abicim ben leona benziyom demi :)

• +1
Reactions: fury31, Deleted member 277275 and Resistance.
Village atmosferi manyaktı bence de daha iyi
yok cidden ben şunu söyliyim korku ve aksiyon atmosferini tutturabilen tek 2 oyun gördüm bu seride

biri re2 biri re8 (re 4 de direkt korku yoktu neredeyse aksiyondu ondan onu ayrı tutuyorum kızmayın)

re2 de yine yarak yarak klişe sahnelerle gerilimi biraz baltaladılar ama re8 de bu da klişe amk diyebileceğim hiçbir sahne yoktu süper oyundu aq

• +1
Reactions: pashanimair, ltninagoodday., fury31 and 1 other person
re7 sırf sillent hil pt dönemine göre aşırı ses yaptığı için ve cidden ilk kez ciddi anlamda böyle gerilim yarattığı için aynı o tarz bişi yaptılar diye çok sevildi ama sana yemin ederim ki re7 kendi içinde inanılmaz klişe ve boş bir gerilim var azıcık korku oyunlarına aşina olan hiçkimse re7den korkmaz
bence genel olarak re oyunları korkunç değil zaten gerilim gibi jumpscare falan çok çıkmıyo çıkanlarda korkunç olmuyo bence hikaye daha önemli ama oyuncuya kalmış tabii

• +1
Reactions: szenn and Resistance.
  • Love it
  • +1
Reactions: pashanimair and szenn
bence genel olarak re oyunları korkunç değil zaten gerilim gibi jumpscare falan çok çıkmıyo çıkanlarda korkunç olmuyo bence hikaye daha önemli ama oyuncuya kalmış tabii
işte hem korku ve hem aksiyonu re8 de cok güzel oturtmuşlar feci hoşuma gitti senaryoda muhteşemdi bir şu heisenberg fabrikası kısımını fazla uzatmışlardı o kadar

• +1
Reactions: pashanimair, ltninagoodday. and szenn
Büyük gotlu gotik karı var oyna iste sorgulama cok, ben ılk oynadıgımda ıngılızcemde o kadar ıyı degıldı o zaman turkce yamada yoktu bazı seylerı anlamadan bıtırmıstım amk
7 ve 8'in hikaye anlatim ve oynanis videolarini izledim baya hos gozukuyor aslinda ama diger oyunlardan sonra cok garip geliyor oyun 6. oyun falan zaten bulmacasiz kotuydu amk

izledigim videolarda ethan'a baya isindim aslinda ve gercekten leon asiri abartiliyor

• +1
Reactions: szenn and Resistance.
yok cidden ben şunu söyliyim korku ve aksiyon atmosferini tutturabilen tek 2 oyun gördüm bu seride

biri re2 biri re8 (re 4 de direkt korku yoktu neredeyse aksiyondu ondan onu ayrı tutuyorum kızmayın)

re2 de yine yarak yarak klişe sahnelerle gerilimi biraz baltaladılar ama re8 de bu da klişe amk diyebileceğim hiçbir sahne yoktu süper oyundu aq
re4 full aksiyon zaten korkunç bişey yok en sevdiğin oyun ne

• +1
Reactions: Resistance.
  • +1
Reactions: pashanimair, ltninagoodday., fury31 and 2 others
  • +1
Reactions: anathema, Deleted member 277275 and Resistance.
işte hem korku ve hem aksiyonu re8 de cok güzel oturtmuşlar feci hoşuma gitti senaryoda muhteşemdi bir şu heisenberg fabrikası kısımını fazla uzatmışlardı o kadar
ordaki puzzlelar falan gereksiz uzun biraz evet ama genel olarak atmosfer falan çok iyi map falan çok iyi silahlar mekanikler hikaye herşey mükemmeldi yani karakterlerde çok iyiydi hepsinin ayrı bi teması falan

• +1
sekiro çok manyak keyifliydi
mal zamanlarimda sekiroyu souls sanarak oynamistim ne kolaymis diyip lies of p deneyince gotumu genisletmislerdi

• +1
Reactions: Deleted member 277275, szenn and Orcairis
Ha bak birde şu capcom artık şu bellek muhabbetine bir son verip oyunlarına DLSS getirmezse harbi sikicem oynadığım hiçbir oyunlarında dlss yoktu re9a da koymazlarsa o oyun cok kasar ben diyim

• +1
Reactions: pashanimair, ltninagoodday., Deleted member 277275 and 2 others
mal zamanlarimda sekiroyu souls sanarak oynamistim ne kolaymis diyip lies of p deneyince gotumu genisletmislerdi
bence de sekiro kolaydı son boss dışı lies of p oynamadım ama bilmiyorum iyi duruyo black myth wukong merak ediyorum

• +1
Reactions: Deleted member 277275 and anathema
ordaki puzzlelar falan gereksiz uzun biraz evet ama genel olarak atmosfer falan çok iyi map falan çok iyi silahlar mekanikler hikaye herşey mükemmeldi yani karakterlerde çok iyiydi hepsinin ayrı bi teması falan
sen sillent hilldeki puzzleları görcen amk ciddiyim re serisinin puzzleları yine eğlenceli ve normal

• +1
Reactions: pashanimair, ltninagoodday., Deleted member 277275 and 1 other person
Knk cs2 varmı

• +1
Reactions: Deleted member 277275 and Resistance.
sen sillent hilldeki puzzleları görcen amk ciddiyim re serisinin puzzleları yine eğlenceli ve normal
oynamadım gereksiz boğuk ve kasvetli bi hava var bence benim tarzim değil çok

• +1
oynamadım gereksiz boğuk ve kasvetli bi hava var bence benim tarzim değil çok
lan yok sl2 remake harbi güzeldide sadece nası desem hikaye cok garipti yani oyunun sonunda asıl muhabbeti öğrendiğinde aslında klasik bir psikolojik çatışma olduğunu anlıyorsun özel bir muhabbeti yok senaryonun sadece psikolojik gerilimi falan simgeciliği cok güzel işlemiş lavuklar oynanış falanda süperdi harbi oyna baya iyiydi

• +1
Reactions: pashanimair, ltninagoodday., Deleted member 277275 and 1 other person
lan yok sl2 remake harbi güzeldide sadece nası desem hikaye cok garipti yani oyunun sonunda asıl muhabbeti öğrendiğinde aslında klasik bir psikolojik çatışma olduğunu anlıyorsun özel bir muhabbeti yok senaryonun sadece psikolojik gerilimi falan simgeciliği cok güzel işlemiş lavuklar oynanış falanda süperdi harbi oyna baya iyiydi
bu adam dost kayaoğlu mu?

• JFL
Reactions: Trenmaxx1, Orcairis, Deleted member 277275 and 1 other person
marjinalliğe gerek yok baba psikolojik çatışma falan dümdüz geta5 oynarım geçerim:lul:

• JFL
bu adam dost kayaoğlu mu?
Screenshot 20260113 211833

• JFL
Reactions: Trenmaxx1, h1rumirinx, Deleted member 277275 and 1 other person
marjinalliğe gerek yok baba psikolojik çatışma falan dümdüz geta5 oynarım geçerim:lul:
abicim şimdi oyunmuzda büyük bir simgesellik işledik 2 çiftin psikolojik çatışması modern ilişkiler vs psikolojik gerilim ve oyunumuz baya ödül aldı

o sırada ortalama zombileşmiş anadolu genci : knk gece olunca arabayla önünde korna çalınca biniyorlar sabah olmaz boşuna deneme

• JFL
  • +1
abicim şimdi oyunmuzda büyük bir simgesellik işledik 2 çiftin psikolojik çatışması modern ilişkiler vs psikolojik gerilim ve oyunumuz baya ödül aldı

o sırada ortalama zombileşmiş anadolu genci : knk gece olunca arabayla önünde korna çalınca biniyorlar sabah olmaz boşuna deneme
OLUM YARDI AMK SKDJSBDNSJBEBDJEHDHD

beyni erimiş anadolu genci: kanka topuklu ayakkabıya git orası ayaklabı dükkanı :feelsuhh::feelsuhh::feelsuhh:

• JFL
  • +1
Reactions: Orcairis, Resistance. and szenn
OLUM YARDI AMK SKDJSBDNSJBEBDJEHDHD

beyni erimiş anadolu genci: kanka topuklu ayakkabıya git orası ayaklabı dükkanı :feelsuhh::feelsuhh::feelsuhh:
abicim bak film gibi oyun yaptık oynamıcaksasn en azından youtube dan izle abicim sanat eseri abicim

o sırada bizim telefondan gelen ses : merabaa arkadaşlaaaar bugun burakoyundanın ye-ni! bölümüne hoş geldinizz

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, ltninagoodday., Orcairis and 1 other person