Resistance.
Almam mümkün mü?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
reçeteli ne kadar kicok zor cok pahalı denedim
ailenin uzerine yazdırmayı deneyebilirsinb
devletten alıyosan devlet bedavya veriyo diye biliyomreçeteli ne kadar ki
tmm reçetesiz kaç tldevletten alıyosan devlet bedavya veriyo diye biliyom
bilmiyom 2 yıl oldu recetesiz alalı google tr eczane yaz cıkar direk fiyatlartmm reçetesiz kaç tl
sence su an kaç tldırbilmiyom 2 yıl oldu recetesiz alalı google tr eczane yaz cıkar direk fiyatlar
tamam ne kızıyon bılmıyodum amk sen cok pahalı dıyınce 1000tl falan sandım aq
ne kadar tutmuştu bide reçetesiz mi aldınben almıştım 6 ay önce fln
2 paket 320ne kadar tutmuştu bide reçetesiz mi aldın
kanka recetesiz diyince telegram illegal falan diyon sandım ben kbtamam ne kızıyon bılmıyodum amk sen cok pahalı dıyınce 1000tl falan sandım aq
yok mk bi ben kullancamkanka recetesiz diyince telegram illegal falan diyon sandım ben kb
kanka recetesiz diyince telegram illegal falan diyon sandım ben kb
knk telegram harici nerden alıcaz reçetesizyok mk bi ben kullancam
reçetesiz mi aldın? reçetesiz aldıysan nerdenben almıştım 6 ay önce fln
knk istedim verdi adamknk telegram harici nerden alıcaz reçetesiz
reçetesiz mi aldın? reçetesiz aldıysan nerden
olum az dışarı çıkın la beyniniz erimiş gidiyon eczaneye parayı veriyon adam veriyor sana direk reçete para vermemek için yazılan bişey zaten aqkanka recetesiz diyince telegram illegal falan diyon sandım ben kb
boşver knkolayı ne bunun ne yapıyor
odak sorunu olanlar kullanıyorolayı ne bunun ne yapıyor
uyusturuxu mu amk bende gelisim icin birsey sandımodak sorunu olanlar kullanıyor
o niyetle kullananlar var ama normalde odaklanma sorunu olanlara doktor yazıyoruyusturuxu mu amk bende gelisim icin birsey sandım
burda vermiyolarolum az dışarı çıkın la beyniniz erimiş gidiyon eczaneye parayı veriyon adam veriyor sana direk reçete para vermemek için yazılan bişey zaten aq
sen malmısın amk bide o kadar kendine güvenli yazmışsınki gerzekolum az dışarı çıkın la beyniniz erimiş gidiyon eczaneye parayı veriyon adam veriyor sana direk reçete para vermemek için yazılan bişey zaten aq
yks ders flnya amına koyim ben alıyorum concerta ritalin bişey yok bunlarda neden istiyosunuz ki bu kadar
aga dikkat eksikliği yoksa bişey yapmıyor ki zaten dopamin falanda yalanben bişey hissetmiyorumyks ders fln
kanka alman mümkün ama reçetesiz reçeteli ilaç almak meth bulmaktan daha zor bulursanda aşırı pahalıya olur ve bence geçmişine yazılmasını önemseme çünkü kendisini sıkıp ilaçsız ders çalışamayan adamdan asker pilot fln olmaz, git psikiyatristeAlmam mümkün mü?
alma gogsun sikiliyo ve parıldama goruyonAlmam mümkün mü?
yapıyo kanka stimulan dehb secmez dehb olan insanlar delayed noron eksikligi oldugu icin uyarıcı kullanarak gecikmeli noron acıgını kapatıyor dehb olsada olmasada hap attıktan sonra noron sitmulanı artıcakaga dikkat eksikliği yoksa bişey yapmıyor ki zaten dopamin falanda yalanben bişey hissetmiyorum
bi anda başlamıştım zaten dopamin olarak çok bi etkisi yok yani , ayrıca benim bildiğim kadarıyla dehb yoksa hiper odaklanma gibi kötü yan etkileri oluyor bazılarına kötü koyuyor banada olmuştu bi anda en baştan yüksek doz alıncayapıyo kanka stimulan dehb secmez dehb olan insanlar delayed noron eksikligi oldugu icin uyarıcı kullanarak gecikmeli noron acıgını kapatıyor dehb olsada olmasada hap attıktan sonra noron sitmulanı artıcak
bisi hissetmeme sebebin tolerans yada verdigi etkiye alıstın 1 ay bırakıp yeniden basla anlarsın
dusuk doz alcanbi anda başlamıştım zaten dopamin olarak çok bi etkisi yok yani , ayrıca benim bildiğim kadarıyla dehb yoksa hiper odaklanma gibi kötü yan etkileri oluyor bazılarına kötü koyuyor banada olmuştu bi anda en baştan yüksek doz alınca
bendede dehb var bide asperger var yasancak gibi degilbi anda başlamıştım zaten dopamin olarak çok bi etkisi yok yani , ayrıca benim bildiğim kadarıyla dehb yoksa hiper odaklanma gibi kötü yan etkileri oluyor bazılarına kötü koyuyor banada olmuştu bi anda en baştan yüksek doz alınca
adderal gibi dikkat dağınıklığı sorunu yaşayanların kulalndığı ilaçolayı ne bunun ne yapıyor
o ne demek amk hostes olcak belki başka bi meslek yok sanki geçmişinde yazılan ilaçlara bakankanka alman mümkün ama reçetesiz reçeteli ilaç almak meth bulmaktan daha zor bulursanda aşırı pahalıya olur ve bence geçmişine yazılmasını önemseme çünkü kendisini sıkıp ilaçsız ders çalışamayan adamdan asker pilot fln olmaz, git psikiyatriste
ritalin alıp ders çalışıp hostes mi olacak?o ne demek amk hostes olcak belki başka bi meslek yok sanki geçmişinde yazılan ilaçlara bakan
gerzek diyene bak ucube amksen malmısın amk bide o kadar kendine güvenli yazmışsınki gerzek![]()
ad hominem yapma, daha kırmızı reçete ne bilmiyon salak salak millete git eczaneden al diyon boş boş yazışma tırrekgerzek diyene bak ucube amk![]()
yok demek istedigim bölümü beğenmezse ve zaten lise mezunları giremiyodu bu sene amkritalin alıp ders çalışıp hostes mi olacak?
sanane amk doktor mu kesildin başımıza kırmızı reçeteyi sarma yapar yerim istersem sanane amkad hominem yapma, daha kırmızı reçete ne bilmiyon salak salak millete git eczaneden al diyon boş boş yazışma tırrek
abicim bilmediğin konular hakkında konuşma yarak yarak, anlayamıyorum bu foruma düşecek kadar otizimlisin(iyisi denk gelmemiş herhalde) ama daha ilaçların reçeteye ihtiyaç duyması ne demek bilmiyosun elinin altında internet var arat bi "ritalin reçeteli mi" diye reply lamadan öncesanane amk doktor mu kesildin başımıza kırmızı reçeteyi sarma yapar yerim istersem sanane amk![]()
reçete para vermemek için yazılan bişey zaten aq
abicim diyorsun da kaç yaşındasın sen amk?abicim bilmediğin konular hakkında konuşma yarak yarak, anlayamıyorum bu foruma düşecek kadar otizimlisin(iyisi denk gelmemiş herhalde) ama daha ilaçların reçeteye ihtiyaç duyması ne demek bilmiyosun elinin altında internet var arat bi "ritalin reçeteli mi" diye reply lamadan önce
![]()