Reçetesiz Ritalin

Resistance.

Resistance.

Almam mümkün mü?

• Hmm...
Reactions: Serialsuicide
cok zor cok pahalı denedim

ailenin uzerine yazdırmayı deneyebilirsinb

• +1
Reactions: Serialsuicide, Kayra139 and Resistance.
  • +1
Reactions: Auchelius and Resistance.
sence su an kaç tldır
1757584700673
Ekran grnts 2025 09 11 125841
Ekran grnts 2025 09 11 125922

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, why not me? and Auchelius
ben almıştım 6 ay önce fln

• +1
Reactions: Auchelius, auitistsurvior and Resistance.
tamam ne kızıyon bılmıyodum amk sen cok pahalı dıyınce 1000tl falan sandım aq
kanka recetesiz diyince telegram illegal falan diyon sandım ben kb

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, İNTİKAM VAKTİ, Auchelius and 1 other person
kanka recetesiz diyince telegram illegal falan diyon sandım ben kb
olum az dışarı çıkın la beyniniz erimiş gidiyon eczaneye parayı veriyon adam veriyor sana direk reçete para vermemek için yazılan bişey zaten aq

• JFL
  • +1
Reactions: Yagiz8928, auitistsurvior and Atsizz
uyusturuxu mu amk bende gelisim icin birsey sandım
o niyetle kullananlar var ama normalde odaklanma sorunu olanlara doktor yazıyor

• +1
Reactions: auitistsurvior and atess
olum az dışarı çıkın la beyniniz erimiş gidiyon eczaneye parayı veriyon adam veriyor sana direk reçete para vermemek için yazılan bişey zaten aq
burda vermiyolar

gerci tanıdıgımın eczanesi var verir sorsam ama şans isi kırmızı recete oldugu icn herkese vermzezler

• +1
sen malmısın amk bide o kadar kendine güvenli yazmışsınki gerzek🤣🤣🤣🤣

• +1
Reactions: Yagiz8928 and Serialsuicide
ya amına koyim ben alıyorum concerta ritalin bişey yok bunlarda neden istiyosunuz ki bu kadar

• +1
Reactions: auitistsurvior
Almam mümkün mü?
kanka alman mümkün ama reçetesiz reçeteli ilaç almak meth bulmaktan daha zor bulursanda aşırı pahalıya olur ve bence geçmişine yazılmasını önemseme çünkü kendisini sıkıp ilaçsız ders çalışamayan adamdan asker pilot fln olmaz, git psikiyatriste

• +1
aga dikkat eksikliği yoksa bişey yapmıyor ki zaten dopamin falanda yalanben bişey hissetmiyorum
yapıyo kanka stimulan dehb secmez dehb olan insanlar delayed noron eksikligi oldugu icin uyarıcı kullanarak gecikmeli noron acıgını kapatıyor dehb olsada olmasada hap attıktan sonra noron sitmulanı artıcak

bisi hissetmeme sebebin tolerans yada verdigi etkiye alıstın 1 ay bırakıp yeniden basla anlarsın

• +1
Reactions: turkcelfatcel
yapıyo kanka stimulan dehb secmez dehb olan insanlar delayed noron eksikligi oldugu icin uyarıcı kullanarak gecikmeli noron acıgını kapatıyor dehb olsada olmasada hap attıktan sonra noron sitmulanı artıcak

bisi hissetmeme sebebin tolerans yada verdigi etkiye alıstın 1 ay bırakıp yeniden basla anlarsın
bi anda başlamıştım zaten dopamin olarak çok bi etkisi yok yani , ayrıca benim bildiğim kadarıyla dehb yoksa hiper odaklanma gibi kötü yan etkileri oluyor bazılarına kötü koyuyor banada olmuştu bi anda en baştan yüksek doz alınca

• +1
bi anda başlamıştım zaten dopamin olarak çok bi etkisi yok yani , ayrıca benim bildiğim kadarıyla dehb yoksa hiper odaklanma gibi kötü yan etkileri oluyor bazılarına kötü koyuyor banada olmuştu bi anda en baştan yüksek doz alınca
dusuk doz alcan

yan etkileri abartı gibi hiper odaklanma oma sebebide dehb olanlarda stimulan az olmayanlarda var zaten varken ustune ekliyorsun overdose alıyo

dehb li eleman 10 mg ritalin alıyosda normal birisi 5 mg almalı iyi universitelrde tıp okuyan herkeste en az bıkac defa ritalin kullanmıstır

bendede dehb var bide asperger var yasancak gibi degil

simdi dehb yi uzun vadeli kullanınca hafifleten ilaclar var onları beyinmaxxing threade aklerim

olayı ne bunun ne yapıyor
adderal gibi dikkat dağınıklığı sorunu yaşayanların kulalndığı ilaç
ağır bişey olduğu için bağımlılık yapabiliyo yaşın küçükse hiç deneme bile

• +1
Reactions: atess
kanka alman mümkün ama reçetesiz reçeteli ilaç almak meth bulmaktan daha zor bulursanda aşırı pahalıya olur ve bence geçmişine yazılmasını önemseme çünkü kendisini sıkıp ilaçsız ders çalışamayan adamdan asker pilot fln olmaz, git psikiyatriste
o ne demek amk hostes olcak belki başka bi meslek yok sanki geçmişinde yazılan ilaçlara bakan

gerzek diyene bak ucube amk :lul:
ad hominem yapma, daha kırmızı reçete ne bilmiyon salak salak millete git eczaneden al diyon boş boş yazışma tırrek

Attachments

• raf,360x360,075,t,fafafa_ca443f4786.jpg
    raf,360x360,075,t,fafafa_ca443f4786.jpg
    12.1 KB · Views: 0
Last edited:
  • +1
ad hominem yapma, daha kırmızı reçete ne bilmiyon salak salak millete git eczaneden al diyon boş boş yazışma tırrek
sanane amk doktor mu kesildin başımıza kırmızı reçeteyi sarma yapar yerim istersem sanane amk:ROFLMAO:

sanane amk doktor mu kesildin başımıza kırmızı reçeteyi sarma yapar yerim istersem sanane amk:ROFLMAO:
abicim bilmediğin konular hakkında konuşma yarak yarak, anlayamıyorum bu foruma düşecek kadar otizimlisin(iyisi denk gelmemiş herhalde) ama daha ilaçların reçeteye ihtiyaç duyması ne demek bilmiyosun elinin altında internet var arat bi "ritalin reçeteli mi" diye reply lamadan önce

reçete para vermemek için yazılan bişey zaten aq
🤣

Last edited:
  • +1
abicim bilmediğin konular hakkında konuşma yarak yarak, anlayamıyorum bu foruma düşecek kadar otizimlisin(iyisi denk gelmemiş herhalde) ama daha ilaçların reçeteye ihtiyaç duyması ne demek bilmiyosun elinin altında internet var arat bi "ritalin reçeteli mi" diye reply lamadan önce

🤣
abicim diyorsun da kaç yaşındasın sen amk?