recomposition ne kadar süre alır

growthplatessss111

growthplatessss111

Silver
68 kilo 176-178'im. %20 bf var. %12-15'e düşüp çok hafif de kas yapmak istiyorum (asıl amaç aşırı zargana ve minik durmadan lean olmak kas değil şuan skinny fatim ondan) 3-4 ayda hafif düzelir mi ne kadar süre gerek?

• Love it
Reactions: pashanimair
şöyle bir şey olsam yeter
(bir de bu claviclelar ne zaman genişliyo olm benimkiler bu kadar dar olmamalı bence ergenliğin hangi safhasında düzeliyor bu)
D790b276e14d7b795fa01a4adb450d4e

• So Sad
  • Love it
Reactions: pashanimair and temelyeterliliktest
planına uyarsan görürsün heralde bi 4 5 ayda
(bir de bu claviclelar ne zaman genişliyo olm benimkiler bu kadar dar olmamalı bence ergenliğin hangi safhasında düzeliyor bu)
View attachment 4345581
bildim kadarıyla(yanlış olabilirim doğrularsanız iyi oluır) en geç clavların plaklar kapanıyo ondan az daha büyüyebilir

• Love it
  • +1
Reactions: pashanimair and growthplatessss111
68 kilo 176-178'im. %20 bf var. %12-15'e düşüp çok hafif de kas yapmak istiyorum (asıl amaç aşırı zargana ve minik durmadan lean olmak kas değil şuan skinny fatim ondan) 3-4 ayda hafif düzelir mi ne kadar süre gerek?
Biz ne bilelim amk başla Spora görürsün 3 4 ay mı 1 2 sene mi 1 2 aymı clavlar ilk safhada vücuttaki testestron dht falan babanın akınıyla başlıyor genişlemeye ergenliğin sonuna kadar da seninleler sonda plaklarla finish veriyor

• +1
  • Love it
Reactions: pashanimair, why not me?, Serialsuicide and 2 others
Biz ne bilelim amk başla Spora görürsün 3 4 ay mı 1 2 sene mi 1 2 aymı clavlar ilk safhada vücuttaki testestron dht falan babanın akınıyla başlıyor genişlemeye ergenliğin sonuna kadar da seninleler sonda plaklarla finish veriyor
frameim çocukluğumdakiyle aynı omuz proporsiyon olarak bilmiyom ki babamınkiler dar degil de sloped benimkiler dar ama düşük değil

• Love it
Oyle bisey yok kanki ya bulk ya cut yapicaksin

• Love it
  • +1
  • +1
  • Love it
Reactions: pashanimair, temelyeterliliktest and growthplatessss111
cut işte farketmiyor bir deri bir kemik olmadan yağsız olabilsem yeter
Once bulk yapman lazim 178 68 isen

Ben 173 75 im ben bile bulk yapiyorum suanlik 3.5 k kcal ile
Cut mass yerine oturdukdan sonra yapilir

• Love it
  • +1
Once bulk yapman lazim 178 68 isen

Ben 173 75 im ben bile bulk yapiyorum suanlik 3.5 k kcal ile
Cut mass yerine oturdukdan sonra yapilir
skinny fatim rahatsız ediyor yağlı görünüm

• Love it
  • +1
Reactions: pashanimair and elemancomeback31
  • Love it
  • +1
  • Love it
  • +1
Reactions: pashanimair and Serialsuicide
asıl amaç kas kazanmak değil yağ kaybetmek zaten
o zaman cut yap yada düzenli kardiyoyla bile yağ yakarsın aynı kalori açıgıda verirsen iyi olur vermezsende bf düşürrsn zaten

• Love it
  • +1
  • +1
  • Love it
Reactions: pashanimair, Serialsuicide and growthplatessss111
frameim çocukluğumdakiyle aynı omuz proporsiyon olarak bilmiyom ki babamınkiler dar degil de sloped benimkiler dar ama düşük değil
Yabancılar 17 yaşından sonra gözle görülür şekilde framelerşnin genişlediğini söylüyordu sendede olabilir eğer hala yaşından küçük gösteriyosan büyür yaş aldıkça

• Love it
  • +1
Yabancılar 17 yaşından sonra gözle görülür şekilde framelerşnin genişlediğini söylüyordu sendede olabilir eğer hala yaşından küçük gösteriyosan büyür yaş aldıkça
hormone ve genetik

• +1
  • Love it
Reactions: pashanimair, senualF and growthplatessss111
yabancilar = et sut kalsiyum yumurta cart curt

biz= makarna

baslamadan bitti

• +1
  • Love it
Reactions: pashanimair, senualF and growthplatessss111
yabancilar = et sut kalsiyum yumurta cart curt

biz= makarna

baslamadan bitti
Olm et harici hepsini alabilmen lazım ben 1-1.5 litre süt içiyom her gün skill issue kırmızı ette değişiyo bazen 1 hafta boyunca her gün yiyom bazen haftada 1 ailemin sikinin keyfine bağlı :lul:

• Love it
Olm et harici hepsini alabilmen lazım ben 1-1.5 litre süt içiyom her gün skill issue kırmızı ette değişiyo bazen 1 hafta boyunca her gün yiyom bazen haftada 1 ailemin sikinin keyfine bağlı :lul:
bu neyin flexi tam olarak anlamadm

• Love it