sagva000
Banned
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
morph yaptim yesil lensle acayip duruyokadınlar herşeyi kullanıyor zaten onlara bakma
yani kullanabilirsin pek lensten anlamam ama sana yakışır mı pek emin olamadım
soyle soyleyim bok gozlu olmasam 0.5 psl falan daha yukarda olurdumSana yakışacağından eminsen al
morphtaki gibi durmayabilir irldemorph yaptim yesil lensle acayip duruyo
biraz araştırdım lime rengi açık kahve gözlerde doğal duruyomuş baya onu denicem ucuz bişey zaten 1.5 k falanmorphtaki gibi durmayabilir irlde
uncanny falan durmasın yinede dene istiyorsan denemekten zarar gelmez
deneyek bi yaAlma lens
tam imamoglu protesto zamanları twitterda yargı moddayım gymden çıkıp burger king'e gittim, menüyü bekliyorum, ilk defa istegelsin kullanacaktım, normalde mcdonald's gidiyorum, mcdonald's app basit, istegelsin'den kurye siparişi vermişim yanlışlıkla indirim filan da vardı, neyse dedim siktir edin, kurye gelmiş gibi onaylarız dedim, olur dediler, oturdum mega cheeseburger menüsü bekliyorum, bir yandan odtü'lü gençlerin çimlerin üstüne ters kelepçe yatırıldığı postlar filan düşüyor twitter'da, allah kitap küfrediyorum imamoglu'nun haksız hapiste olmasını savunanlarla filan tartışıyorum, tam o sırada bir el omzuma dokundu ve ADIMI SOYADIMI söyledi, arkamı dönmem 30 saniyemi aldı, adım soyadımı polisten başka bu amk burger king'de kim bilebilir? bir döndüm adam mor siyah göz kalemi çekmiş biri, bak şakasız göz kalemi veya tozun yarısından fazlasını kullanmış amk, deccal gibi duruyor, deccal beni sever yani deccal değil, baktım polis herhalde bu twitter yüzünden beni almaya geldi.Koreden 2 ay uğraş sonucu zar zor astigmat renkli lens alıp gözünde uncanny duran mogeater siniri var üstümde @szenn @maarda @Serialsuicide