GEBERTİRİM
menace2society
Atandığı gibi ne dcye ne buraya bakıyo amg istifa sokarlar öyle işe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ban yicegimizi anliyinca bizAtandığı gibi ne dcye ne buraya bakıyo amg istifa sokarlar öyle işe
Yaw ne banı amk sokarım bana kanıt var mı bilader alt olduguma dair herkes benzetiyor beni o kişiyeBan yicegimizi anliyinca biz
Sen ana hesabi niye sildinki la zaten knk
krdsm ben sen kal isterim ama cok belli ettin valla @Resistance. e baska care birskmadinYaw ne banı amk sokarım bana kanıt var mı bilader alt olduguma dair herkes benzetiyor beni o kişiye![]()
Zevkten 31 çekmeye gitmiştir oAtandığı gibi ne dcye ne buraya bakıyo amg istifa sokarlar öyle işe
overdose dopamin yaptı artık sikişse bile mutlu olamaz maalesefZevkten 31 çekmeye gitmiştir o
Artık Biz Türk incelcellerden de bir moderatör oldu çok şükür. Allahıme YARABZevkten 31 çekmeye gitmiştir o
yahudi ayini yapıyolar çünkü amına koyim ne sanıyosun rununu baal a verdi bileAtandığı gibi ne dcye ne buraya bakıyo amg istifa sokarlar öyle işe
maarda olayı gibi olmasın buAtandığı gibi ne dcye ne buraya bakıyo amg istifa sokarlar öyle işe
@maardamaarda olayı gibi olmasın bu![]()
SLDLFKSJSIEIEKEIOELELEKEKEKEKEKRKEKDKDKROROFORORO AMK PATLADIM VİDEOUA@maarda
sakın o threadin başlığını değiştirme bu yazdıklarımı görüyorsan aman gözünü seviyim dikkat et
View attachment 4671717
Türk MüArtık Biz Türk incelcellerden de bir moderatör oldu çok şükür. Allahıme YARAB
Nefesim tükendi napıyonuz oğlum sizTürk Mü
@Resistance.