heropizza
Iron
mod oldu beni banladı bende geri döndüm nerdesin kürt orospu evladı çık ortayada biraz daha kudurtayım seni 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

la ifsan cikti cocuk adam sikmekten zevk almaya mi basladin sen bakayimmod oldu beni banladı bende geri döndüm nerdesin kürt orospu evladı çık ortayada biraz daha kudurtayım seni![]()
Hiç sevmediğin forumda yalvardın gittin geri mi geldin lan amipmod oldu beni banladı bende geri döndüm nerdesin kürt orospu evladı çık ortayada biraz daha kudurtayım seni![]()
resistance denen kürdün de anasını sikeyim senin de ölmüşlerine basayımresiye sovme lan amina koydugumun oglu
resistance denen kürdün de anasını sikeyim senin de ölmüşlerine basayım
Bu tiktokta larp yapan mal miHiç sevmediğin forumda yalvardın gittin geri mi geldin lan amip
tiktok larpını larplayan herif buBu tiktokta larp yapan mal mi
bu salak orospu cocugunun olayi ne beylermod oldu beni banladı bende geri döndüm nerdesin kürt orospu evladı çık ortayada biraz daha kudurtayım seni![]()
yakuptv + lucifer michaelson incel editionbu salak orospu cocugunun olayi ne beyler