NoxInfernum
A Larp a Day Keeps Reality Away.
DNP + 50mg daha reta da 3 haftaya geliyo miiisss ilk defa bi yaza dombili olmadan giricez
@susisesi
@susisesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ukde yasıoreta’yı nerden buldun aq
Turkiyede degilim benreta’yı nerden buldun aq
atsana videoPinlerken video cektim atardim da killi gobegimi gormeyin utaniom
atsana video
yarrak sandim bideSifre: MogYiyici2005
olum oneyarrak sandim bide
o tirnak ne oc
olum one
yarrak sandim bide
o tirnak ne oc
larp değilmiydi o dus işiAminogullari dus almayan adam tirnak mi kesiyo zannediyosunuz![]()
yarrak sandim bide
o tirnak ne oc
ya adam corap degismeye useniyo bi dusunsenize bu adam neden tirnak kessinolum one
Degil aqlarp değilmiydi o dus işi
Amk oglu sen bu kadar pislikmisin la @botdericektshoeIiftAminogullari dus almayan adam tirnak mi kesiyo zannediyosunuz![]()
ye tırnaklarını ben öyle yapıyomAminogullari dus almayan adam tirnak mi kesiyo zannediyosunuz![]()
peki niye amkDegil aq![]()
yakın, tırnaklarımı yemesem benimde böyle olur ama allahtan kendimi bildim bileli yiyorum ya da ağzımla koparıp tükürüyorumAmk oglu sen bu kadar pislikmisin la @botdericektshoeIift
Kurtadam aqSifre: MogYiyici2005
2 ay, cok degil@apo en fazla kaç ay dus almadın
knk ben bi 5-10 yildir tirnaklarimi kesmedim yiyom amkAminogullari dus almayan adam tirnak mi kesiyo zannediyosunuz![]()
Valla degil bi de lgs donemlerinde daha fazla sure bile dus almamis olabilirim idkkanka 2 ay duş işi larp de allah için aq 2 gün almazsam deliriyorum
saçlar uzun olunca kurutmaya üşendiğim için almıyom ben çok leş iğrenç kokuyosam vücudumu yıkıyom apoda durumlar nası bilmiyom ama çok terlemediğim için sorun olmuorkanka 2 ay duş işi larp de allah için aq 2 gün almazsam deliriyorum
olm bunu bu sebepten banlıyamıyomuyuz @Resistance.Valla degil bi de lgs donemlerinde daha fazla sure bile dus almamis olabilirim idk![]()
olm bunu bu sebepten banlıyamıyomuyuz @Resistance.
bu ben aq ben kendimi bildim bileli ne ayak ne el tırnagı kestım ayagı koparıyom elimle, eli ya yiyorum ya koparıp tükürüyomknk ben bi 5-10 yildir tirnaklarimi kesmedim yiyom amk
sıçtığı boku yiyen biz @apoolum siz ne igrenc insanlarsiniz ben kendimi kirli saniyodum az once misafirkikte sıçtım deliğe sığmadı 1 saattir hortum tutuyom delik tıkandı anca zar zor uyumlu parçalara ayrıldı geçti delikten
olum ayak sıkıntı ya batıyo falanbu ben aq ben kendimi bildim bileli ne ayak ne el tırnagı kestım ayagı koparıyom elimle, eli ya yiyorum ya koparıp tükürüyom