reta tirad

IranicBvll

IranicBvll

Gio's sex slave
reta tirad

• JFL
  • +1
Reactions: stacyworshipper and evexoria
@evexoria
kanka reta en iyi yağ yakıcı peptit olarak yağ yakım istiyosan en vahşi yağ yakıcı o.dozunu düzgün kullan bir şey olmaz.tesamorelin bel bölgesindeki ve iç organların etrafındaki yağları götürür.sanırım karaciğer yağlanmasına iyi gelir araştırmadığım için billmiyorum yani dolaydı yoldan göz altı morluğunu geçirebilir tesamorelin.ben peptit kullanacak olsam bpc157 tesamorelin ve ghkcu kullanırdım.ama sen yağ yakmak istediğin için tesamorelin yerine reta seçebilirsin:DANKIES:

• +1
Reactions: IranicBvll
kanka reta en iyi yağ yakıcı peptit olarak yağ yakım istiyosan en vahşi yağ yakıcı o.dozunu düzgün kullan bir şey olmaz.tesamorelin bel bölgesindeki ve iç organların etrafındaki yağları götürür.sanırım karaciğer yağlanmasına iyi gelir araştırmadığım için billmiyorum yani dolaydı yoldan göz altı morluğunu geçirebilir tesamorelin.ben peptit kullanacak olsam bpc157 tesamorelin ve ghkcu kullanırdım.ama sen yağ yakmak istediğin için tesamorelin yerine reta seçebilirsin:DANKIES:
eyvallah aga source varda para yok bide gümrükten nasıl geçireceğimi bilmiyorum

• So Sad
Reactions: evexoria
yine tesamoralin kullanırım ya varsa bpc157 ne yapıyor peki biliyormusun

eyvallah aga source varda para yok bide gümrükten nasıl geçireceğimi bilmiyorum
hepimizin sorunu para zaten keşke ingilterede yaşasaydım direkt indiamarttan patır patır söylerdim

• +1
yine tesamoralin kullanırım ya varsa bpc157 ne yapıyor peki biliyormusun
Wolverine Peptidi (Hızlı İyileşme):

Yırtık kas, tendon ve eklem sakatlıklarını olağanüstü hızda

onarır. Ayrıca mide ve bağırsak sağlığını destekleyerek doku

yenilenmesini içeriden başlatır.

• +1
hepimizin sorunu para zaten keşke ingilterede yaşasaydım direkt indiamarttan patır patır söylerdim
kurs bitsin allahın izniyle wageslavelemeye başlicam

• JFL
Wolverine Peptidi (Hızlı İyileşme):

Yırtık kas, tendon ve eklem sakatlıklarını olağanüstü hızda

onarır. Ayrıca mide ve bağırsak sağlığını destekleyerek doku

yenilenmesini içeriden başlatır.
eyyyvallah cok yardımcı oldun

• +1