Retatrutide hk

K

kullancı1998572619

Iron
nasıl dozlanmalı ?
ne kadar kalori açığı verilmeli?
günlük enjeksiyonmu haftalık enjeksiyonmu?
ne kadar kullanılmalı ?

• +1
Reactions: Zodiac, Auchelius and xlegend
@maarda

• +1
Reactions: Zodiac and xlegend
Rez

• +1
Reactions: Zodiac and kullancı1998572619
reta kullanırken spor yapmayıp kalori açığı bile koymasan kilo veriyorsun sanırım baya etkiliydi

• +1
Reactions: Zodiac, Serialsuicide and kullancı1998572619
reta kullanırken spor yapmayıp kalori açığı bile koymasan kilo veriyorsun sanırım baya etkiliydi
dnp ile karıştırıyor olabilirmisin reta bildiğim kadarıyla o kadar etkili bir peptid değil

• +1
Reactions: Zodiac and yadih
  • +1
bump

• +1
Reactions: Zodiac
  • +1
  • Love it
retatrutidei siksen bulamazsın
direkt olarak peptid sciensdan getirtiriyor alman arkadaş sonra bana yolluyor

• +1
  • Woah
Reactions: Zodiac and ER enjoyer
oha aq mirin.haftalık 8-12 mg arasında bir doz vurmanı öneririm kanka faz 3 teki katılımcılar 12 mg almış haftalık ve cok bir yan etki yaşamamışlar.başta 2 mg ile başla haftalık sonra 4 sonra 6 sonra 8 sonra 10 sonra 12 yap ve 12de sabit kal kankim.Suyu cok iç çünkü elektrolik kaybı yaşarsın cok hızlı kilo kaybı ve su atımından dolayı hergün en az 5 l su ve en az 4 gram potasyum 4 gram sodyum al.Yanına trt ve ai yapabilirsin kas kaybetmezsin cok kilo verirken.

• +1
kalori acığınıda düşük tut max 200-300 acık ver kanki ve proteini fazla al ki kas kaybu az olsun karbonhidratı 100-150 arası tut yağ alımınıda 20-25 arası tut hormonlar için

• +1
Reactions: kullancı1998572619
oha aq mirin.haftalık 8-12 mg arasında bir doz vurmanı öneririm kanka faz 3 teki katılımcılar 12 mg almış haftalık ve cok bir yan etki yaşamamışlar.başta 2 mg ile başla haftalık sonra 4 sonra 6 sonra 8 sonra 10 sonra 12 yap ve 12de sabit kal kankim.Suyu cok iç çünkü elektrolik kaybı yaşarsın cok hızlı kilo kaybı ve su atımından dolayı hergün en az 5 l su ve en az 4 gram potasyum 4 gram sodyum al.Yanına trt ve ai yapabilirsin kas kaybetmezsin cok kilo verirken.
şuanda bilek sakatlığım var üst vücüt idmanı yapamıyorum :cry: o yüzden şimdilik 2 ay kullanım yapmayı düşünüyorum çok kas kaybı yaşamamak için 8 hafta 2 4 6 8 8 8 8 8 diye giderim diğer türlü çok masraflı trt ve ai ne bilmiyorum bilgilendirme şansın varmı
kalori acığınıda düşük tut max 200-300 acık ver kanki ve proteini fazla al ki kas kaybu az olsun karbonhidratı 100-150 arası tut yağ alımınıda 20-25 arası tut hormonlar için
1700 kalori 150-160 gram protein karb 120 yağda 20 gram şuan aktif diyetim

• +1
şuanda bilek sakatlığım var üst vücüt idmanı yapamıyorum :cry: o yüzden şimdilik 2 ay kullanım yapmayı düşünüyorum çok kas kaybı yaşamamak için 8 hafta 2 4 6 8 8 8 8 8 diye giderim diğer türlü çok masraflı trt ve ai ne bilmiyorum bilgilendirme şansın varmı

1700 kalori 150-160 gram protein karb 120 yağda 20 gram şuan aktif diyetim
Diyet gayet iyi biraz yağı arttırabilirsin 25-30 gibi olsbilir hormonler icin brom onun dısında trt demek düşük dozaj testosteron vurmak demek haftalık 150-200 gibi birde ai ise östrojeni düşüren yani su tutmanı ve yağlanmanı sağlayab hormonu azaltan şey açılımı isr aromasin.

• +1
Diyet gayet iyi biraz yağı arttırabilirsin 25-30 gibi olsbilir hormonler icin brom onun dısında trt demek düşük dozaj testosteron vurmak demek haftalık 150-200 gibi birde ai ise östrojeni düşüren yani su tutmanı ve yağlanmanı sağlayab hormonu azaltan şey açılımı isr aromasin.
bilek sakatlığı işine ne diyorsun sence yinede yapayım mı reta cycle

• +1
bilek sakatlığı işine ne diyorsun sence yinede yapayım mı reta cycle
Kanki bileğini acıtmadan yapabileceğin üst vucut hareketleri varki.

1. Cable Hammer Curl (rope attachment ile, nötr tutuş)
    • Dirsek sabit, bilek dik tutulur.
    • Alternatif: Dirence karşı bantla yapılabilir.

2. Resistance Band Curl (nötr grip)
    • Bilek sabit tutularak, doğal hareket açısıyla uygulanabilir.

3. Machine Preacher Curl (avuç içi yukarı, bilek destekli)
    • Makinede kol yastığa dayanır, bileğe yük binmez.

Sen direk chat gptye sor ben tam yapıştıramıyorum dene olmazsa canın scırsa yinede gir

• +1
Kanka o alman arkadaş banada yollayabilir mi ciddeb cok ihtiyacim var parası neyse veririm